Статии stroyformat - основните характеристики на покривни и стени гофрирани борда

Основни характеристики на покривните и стените профилирани листове

Както вероятно вече се досещате, в тази статия ще разгледаме общите и специфичните характеристики на велпапе, да научат как и къде най-често се използва, какви са предимствата и недостатъците има.

Профилираният лист е метален гофриран профилен лист, изработен от поцинкована стомана чрез метода за студено валцуване.

Ако говорим за неговите положителни качества, тогава можем да различим следните предимства на велпапе:

- хубав дизайн;

- разнообразие от цветове;

- лекота на транспортиране;- устойчивост на външни влияния (устойчивост на огън, удар, неблагоприятни атмосферни условия);

- сравнително ниско тегло;

Броят на недостатъците на този материал е незначителен. Единственият недостатък на велпапето, както и на метала, е "барабанният ефект", който се получава по време на дъжд. При някои хора това може да предизвика дискомфорт, докато други, напротив, могат да бъдат източник на добро, може би дори романтично, настроение.

Можете да си купите профилирани листове във всеки от магазините "Stroyformat", в обхвата на който има няколко вида материали:Покривни велпапе - е една форма на листове, известен със способността си да издържат на големи натоварвания, съответно, когато се използва това изключва възможността за отпускане на трапецовидна ламарина, дори и след дълго време услуга. Очевидно е, че този материал е подходящ за скатни и плоски покриви, както и за малки сгради, базирани на стомана, но също така и в случай на големи промишлени сгради профилирани ще бъде много полезен. Профилираните листове също се използват широко в създаването на всички видове прегради и огради. Неговата употреба е много изгодна при създаването на големи сгради, например хангари, складове или работилници.

Височината на профилите му не трябва да бъде по-малка от 20 мм, тъй като необходимите и толкова присъщи на гофрирана структурна коравина са постигнати точно поради високите профили на материала.

Трябва да се отбележи, че покривните профилни листове са предназначени не само за осигуряване на висока здравина - те също са предназначени да гарантират добра хидроизолация.

Стенен профил. както вече се вижда от името му, е материал за облицовка на стени, както и за създаване на окачени тавани и за организиране на разделящи се прегради. Този материал може да се използва и като неразглобяем кофраж в процеса на изливане на междуетажни подове. Вероятно най-популярният начин за използване на профилирани профили за стени е да се създадат различни огради, както стационарни, така и временни огради. Фактът, че ширината на обвивката на трапецовидна лист позволява достатъчно голяма площ, с един такъв лист ще бъде достатъчно, за да оборудва Когато се изисква, голяма част от оградата. За сравнение, изграждане на ограда от дърво ще ви отнеме много повече време и усилия, а оградата на велпапе, което ще ви служи в продължение на десетилетия, можете да се направи само за ден.

Ако желаете, инсталирането на велпапе може да ви отнеме само няколко часа. Неговото инсталиране не изисква повърхността да бъде запечатана, което значително улеснява самия процес на инсталиране.

Профилът може да бъде закрепен по няколко начина:

-Чрез вълната (трапец) (средно 6-8 нитове на 1 m от покритието) е прикрепена към зоната, където вълната (трапецът) е съседна на обвивката;

- С помощта на комбинирани нитове (закрепени към всеки елемент на щайгата).

Благодарение на появата на велпапето, което хармонично се вписва в околната среда, инсталирането му е възможно на абсолютно всички места.

Фирма "СТРОЙ ФОРМАТ" е готова да ви помогне при избора и покупката на велпапе на необходимите размери, в необходимото количество. Ние се стремим да си сътрудничим с клиентите по най-удобните условия, като приемем всякакъв вид плащане, предоставяйки възможност за закупуване на стоки на кредит, както и доставка на стоки директно до вашия дом!

Пожелаваме Ви приятна ремонт!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гараж от гофрирани порти, довършителни работи, строителствоГараж от гофрирани порти, довършителни работи, строителство
Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!
Профилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видеоПрофилирането под профилното фолио ще проучи всички сортове и инсталирането на видео
Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
Как да се присъедините правилно към велпапе?Как да се присъедините правилно към велпапе?
Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?
Как да изолирате гаража от велпапетоКак да изолирате гаража от велпапето
Таван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран листТаван, направен от велпапе - окачен таван от профилиран лист
Профилирана цена ИжевскПрофилирана цена Ижевск
Профилирани листове за покривни върхове за полаганеПрофилирани листове за покривни върхове за полагане
» » Статии stroyformat - основните характеристики на покривни и стени гофрирани борда