Как да поставите велпапе на покрива на работна последователност на видео

Как да поставите велпапе на покрива: препоръки

Днес, достатъчно често, за да покрие покрива с помощта на профилирани листове, които се характеризират със сила, надеждност, устойчивост на различни метеорологични условия, красив външен вид. Този модерен материал е изработен от стоманен профилиран лист, заради неговата надеждност, той е покрит със слой от цинкови и полимерни бои.

Структура на гофриран лист.

Монтирането на профилирания лист е много проста, само няколко души могат да направят тази работа, дори и без специална подготовка, е необходимо да се спазват само няколко условия, които ще обсъдим днес.

В тази статия ще говорим как да изберем велпапе. изчислете броя му. Ще ви кажем как правилно да поставяме велпапе, ще дадем полезни съвети за фиксиране на профилирани листове с помощта на специални винтове.

Изберете гофрирана дъска за покриваПри избора на покривни материали са все по-предпочитана професионална настилка, както профилирани метални има висока якост, надеждност, здравина, стабилност на размерите, трайност. Днес, велпапе, произведени голямо разнообразие от марки, така че вие ​​трябва правилно да изберете този, който ще отговаря на вашия покрив, както и да се превърне в надежден защитник на къщата от метеорологичните условия.

За полагане на покрива подходяща велпапе с галванично и полимерно покритие, което има гофриране на различни форми и височини. Това увиване се получава чрез студено валцуване, е закръглено, синусоидно и трапецовидно.

Видове велпапе и тяхната цел.Какъв вид велпапе да изберем за покрива? Най-добре е да вземете материал с висока якост, етикет H и височина на вълната от двадесет милиметра.

За нежилищни сгради профилиран лист може да се използва само с поцинкована обшивка, но за жилищни помещения е за предпочитане да се избере материал с полимерно покритие. Това не само ще осигури по-естетичен външен вид, но и по-голяма трайност, устойчивост на най-неблагоприятните климатични условия.

При закупуване бъдете сигурни, за да се допита листове от продавача на съответните сертификати за качество, в които ще бъдат показани всички технически спецификации, включително стойността на нетните дебелината на металните части, свойствата на полимера или поцинковане и така нататък.

Не забравяйте да се обърне внимание на маркировката материал, който показва каква велпапе (стена лагер, таван и т.н.), височината на гънките на неговия вид.

Как да изчисляваме материала?

След като изберете подходящата велпапе, трябва да преминете към изчисленията, без това да не се извършва в качеството и навреме.

Всичко се изчислява, като се използват най-простите математически формули. Имайте предвид столици структура, всяка стъпка елемент, който трябва да бъде от петдесет сантиметра (в зависимост от вида на профила на плоча, наклон на самия покрив, очаквани натоварвания).

При изчисляване на дължината на профилираните листове, като правило, вземете разстоянието от ръба на покрива до стрехите и добавете четири сантиметра.

При извършване на сетълмент работи също така трябва да се има предвид, че транспортната услуга трябва да доставя всички листове на площадката в безопасност, така че е нежелателно да се използва лист с размер по-голям от шест метра.

След определяне на дължината на велпапето ние продължаваме да изчисляваме точния му брой. За да направите това, трябва да знаете полезната и инсталационната ширина (с припокриване). За да разберете броя на листовете, трябва да измерите дължината на перваза, след което да го разделите на ширината на монтажа.

При определяне на количеството материал за покриви със сложна конфигурация, изчислете площта на всички елементи и за това е необходимо да изготвите подробен чертеж на цялата конструкция. Само правилното изчисляване на обемите може да помогне за качественото инсталиране и оптимизиране на количеството отпадъци, като ги сведе до минимум.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!Снежни стойки за цена от велпапе! Снежни държатели на покрива на велпапе да купуват!
Как да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на ценитеКак да изберем велпапе покриви - инструкция за избор и анализ на цените
Облицовка на кофраж с профилирани преимущества и технологияОблицовка на кофраж с профилирани преимущества и технология
Профилираните листове галванизираниПрофилираните листове галванизирани
Правила за полагане на профилиран листПравила за полагане на профилиран лист
Как да се присъедините правилно към велпапе?Как да се присъедините правилно към велпапе?
Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?Вана от профилирани листове - как да покриете покрива на банята с профилирани листове?
Как да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания листКак да направите покрив от гофрирана дъска за монтаж на профилирания лист
Покривът на гаража от велпапе - как да покриете покрива на гаража с профилиран листПокривът на гаража от велпапе - как да покриете покрива на гаража с профилиран лист
Как правилно да покриете покрива с велпапе?Как правилно да покриете покрива с велпапе?
» » Как да поставите велпапе на покрива на работна последователност на видео