Метален сайдинг в Толиати

Метален сайдинг

Фирмата "Метален профил" произвежда висококачествен метален сайдинг с окончателно полимерно покритие. Материалът се използва за довършване на сгради и съоръжения, включително в фасадни системи с нагревател.

Асортимент на стоманени сайдинг:

Всички продукти имат едни и същи висококачествени показатели, разликите се отнасят до външния вид и методите на инсталиране.

Сайдинг «L-бар" bruschatyh успешно имитира дървена стена се дължи на модела повтаря структура на дървесината и прецизно профилиране. Идеален за облицовка на нови или реконструирани сгради с външна украса от всеки материал на стената. Монтаж "L-греди" може да бъде както хоризонтално, така и вертикално.Сайдинг "Уудсток" е имитация на закръглени трупи. Защитата на фасадата от неблагоприятните въздействия на околната среда, можете същевременно да пресъздадете вида на класическата дървена къща, която е особено важна в нискоетажни сгради.

Siding "Shipboard" - най-популярният и обичаен тип профил. Използва се, тъй като имигрантите в Северна Америка започнали да използват подови настилки за изграждане на къщи. Сега вместо дърво, материалът е направен от по-лек и по-издръжлив метал. Благодарение на широкия цветови спектър с помощта на "Shipboard" можете да направите външната облицовка на къщата за разлика от други вили в квартала.

Предимства на стоманената сайдинг:Структурата на панела за сайдинг в секцията е многопластов "пай":

Стомана - основният носител;

Поцинковане - защитен филм, предотвратява окисляването на стоманата;

пасивиращ слой - покритие, което възпрепятства процесите на химическа и електролитна корозия;

грунд - свързващо вещество и защитно покритие, увеличава адхезията на покриващия слой към субстрата;

завършващо покритие (полимерен филм отпред и боя от вътрешната страна) - декоративен слой, подобрява естетическите характеристики на материала.

Благодарение на многопластовата структура и високото качество на използваните материали, металните панели значително надвишават характеристиките на винилната сайдинг. Те имат по-голяма механична якост и по-добре издържат натоварвания при удар. Стоманата перфектно запазва геометрията с увеличаваща се и намаляваща температура на въздуха, не става крехка с отрицателни стойности и не се деформира при високи положителни температури. Материалът е екологичен, огнеупорен, не е повреден от насекоми и гризачи.

Допълнителни елементи за метален сайдинг

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият святМетал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият свят
Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Как да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделноКак да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделно
Модерна топлоизолационна къща под дървотоМодерна топлоизолационна къща под дървото
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Изправени пред основите на дървена къща - цени, процесИзправени пред основите на дървена къща - цени, процес
Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдингЗавършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг
» » Метален сайдинг в Толиати