Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!

Инсталиране на ламелите под сайдинг със собствените си ръце

Когато завършва строителната фаза на къщата, винаги има желание за красива екстериорна декорация на фасадата на къщата и нейните стени. Има много начини за завършване на екстериора от баналното боядисване на стените на къщата до сега популярната украса на сайдинга. Нека да разгледаме втория вариант.

Завършен домашен сайдинг

Въпросът за инсталирането на ламелите стои години наред. Тук всичко зависи от вашето желание. Ако имате дървена или кадър къща, състояща се от цели трупи или колело дървен материал, а след това не можете да инсталирате на летва и завинтете сайдинг на конвенционалните винтове, правилният монтаж екстериора на къщата не се влоши и няма да се различава от сайдинг по време на инсталацията, която беше използвана кутия.Но професионални строители, обаче, се препоръчва да използват obreshotochnuyu структура по време на инсталацията на сайдинг, защото летвата за монтаж между saydingovymi панели и структура, създадена допълнителна репелент влага и термично изолиращи слоеве, чрез които ще може да даде допълнителна енергийна ефективност на дома ви, което ще се отрази в намаляване на разходите за топлинна енергия и поддържа сайдинг първоначалното състояние и няма да му позволи да се огъва под въздействието на външната среда.

Как да направите летва под сайдинг - инсталиране на заготовка

1 Стъпка. Подготовка на повърхността 

Инсталирайте кожа направен върху плоска повърхност, така че първото нещо, което се отървем от ненужните елементи, които могат да ни спрат - това е разнообразие от дървени греди, теракота и др Какво определя рамката за сандъците до вас, но трябва да се отбележи, че проектирането на метални obreshetochnaya е по-скъпо от дърво аналог и има по-високи качества на здравина и издръжливост. Е, ако решите дървена щайга, а след това, имайте предвид, че рамката на латите не трябва да беля и се поддаде на различни Deffekt характеристика на дърво, така че дървената щайга основно смазва противогъбично и protivoplesnevoy течност да не се развъждат гъбични микроорганизми под влиянието на времето и не е причинило щети на нашия дизайн. Фактът, че микроорганизмите могат да имат отрицателно въздействие върху нашия проект в резултат на една щайга е увиснала след няколко години.Ако стените на къщата са направени от дърво, тогава те също трябва да бъдат третирани със защитни противогъбични и анти-плесени препарати.

Стъпка 2. Монтаж на водачи.

Облицовката трябва да бъде монтирана с ориентация към вашите странични панели - ако са хоризонтални, тогава щайгата трябва да бъде направена вертикално.

Вертикална щайга върху бетонна стена - монтаж

Съответно, ако сайдинг панелите имат вертикална проекция, след това поставете щайгата хоризонтално.

Що се отнася до закрепването, към стената на ламелите, то може да се извърши с помощта на винтове или пирони, това е за дървена стена. Е, ако къщата е изработена от тухли или бетонни блокове, ние оправяме щайгата с помощта на dyupills. Разстоянието между стената и летвата трябва да бъде около 10-15 см, но това е строго индивидуално!

Разстоянието между стената и клетката зависи от това дали ще поставите допълнителен слой хидро- или шумоизолация.

Метален сайдинг за сайдинг

Метален сайдинг за сайдинг - се характеризира с по-устойчиви на износване качества в сравнение с дървения аналог. Фактът е, че металната щайга е по-малко податлива на деформация под натиска на изолация, шумоизолация и друг материал, по някакъв начин засягащ рамката. В допълнение металната щайга не може да бъде корозирала и не променя геометричните й качества под влияние на този фактор. Трябва също така да се отбележи, че металната щайга е по-лесна за прикрепване към неравна повърхност!

  • Профилите са монтирани вертикално с стъпка от около 50 см, посредством закачалки към стената.
  • Използването на тази техника лесно с помощта на ръководства коригира неравностите на стената и сайдинг ще лежи на стената директно на нивото.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Как да украсим къща с сайдинг с видео нагревател, инструкцияКак да украсим къща с сайдинг с видео нагревател, инструкция
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалистиКак да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Завършване на фасадата на къщата със стенна обшивка - предимства, производители, монтажЗавършване на фасадата на къщата със стенна обшивка - предимства, производители, монтаж
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
Огъване на ламелите за сайдингОгъване на ламелите за сайдинг
Сайдинг с подслонСайдинг с подслон
» » Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!