Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг

инструкции

Как да шият къща с сайдинг?Видео инструкции за инсталиране на сайдинг, които могат да бъдат намерени на нашия уеб сайт или на уебсайтовете на производителите, ще бъдат полезни, ако решите да шиете къщата сами. Ако нямате опит с такива работи, първо трябва да се запознаете с основните етапи от инсталирането на панелите.

Сайдинг инсталация: къде да започнете

Виниловият и акрилен сайдинг, сайдингът на блоковите къщи и панелите, изработени от полипропилен - фасадни облицовъчни технологии с тези материали, се различават леко. Ето защо, без значение какъв материал или комбинация от тях сте избрали, трябва:

 • Извършване на организационна работа.
Монтирането на сайдинг със собствените си ръце започва с подготовката на всички необходими инструменти, материали и компоненти. Винаги трябва да има винтове и дюбели, както и достатъчен брой стелажи и изолационни плоскости за кашона.
 • Монтирайте кашона Преди да започнете външната инсталация на сайдинг, подгответе повърхността на стените. За да направите това, е необходимо да разглобите всички падащи втулки, щори, закопчалки и други архитектурни елементи, които допълнително могат да повлияят на операцията. По-нататък на цялата повърхност вертикално монтирани релси на разстояние от около 30-40 см един от друг.
 • Задайте стартовите ленти, както и външните и вътрешните ъгли.

  Първо, трябва да направите прави хоризонтална линия по целия периметър на сградата на височина 4 см от най-ниското ниво на повърхността, която е предназначена за довършване на къщата с сайдинг. Първоначалната лента се монтира с горния ръб на линията, изтеглена и фиксирана с пирони или самонарезни винтове. След това, на кръстовището на две стени, се установяват външни или вътрешни ъгли. Завършването на сцената е инсталиране на довършителни летви около прозорци и врати, свързващи и други елементи.

 • Разлики в инсталирането на различни видове сайдинг

  1. Санитарната къща, хоризонталната винилова и акрилна сайдинг се монтират на редици от задната страна на къщата към предната част. Монтажът на плинтовите панели се извършва от ляво на дясно. В този случай, преди началото на облицовката на следващата стена, е необходимо напълно да се покрие предишната.
  2. Характеристиките на инструкциите за монтаж са вертикална сайдинг. В този случай кутията не е инсталирана вертикално, но хоризонтално. Самите панели са монтирани в посока от центъра към краищата или от ъгъла на стената, ако симетрията на инсталацията не е от съществено значение.
  3. Между другото, не се страхувайте да комбинирате сайдинг с различни нюанси или текстури. Въпреки външните различия на самите панели, основните етапи на тяхната инсталация са еднакви. Основното е да купите панелите на същия производител и да следвате препоръките на инструкциите за монтаж на сайдинга.

  Подробни инструкции и видеоклипове за инсталирането на различни видове сайдинг могат да бъдат намерени в съответните раздели на нашия уебсайт. След като завършите цялата работа, можете спокойно да си починете, защото сайдингът не изисква никакви допълнителни грижи. Дори и след 30 години той ще ви зарадва с великолепния си външен вид!

  Инструкции за монтаж на сайдинг и фасадни панели

  Подробна информация за реда и правилата за монтаж на цялата колекция от вертикални и хоризонтални сайдинги от "Alta Profile", както и предни панели, софита, платна, склонове и ъглови елементи.

  Инструкции за монтаж на сайдинг

  Инструкции за инсталиране на вертикален сайдинг със собствените си ръце

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Сайдинг под логото предимства и последователност на видео довършителни работиСайдинг под логото предимства и последователност на видео довършителни работи
  Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!
  Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
  Профил на Beltal - предни панелиПрофил на Beltal - предни панели
  Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалистиКак да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти
  Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
  Сайдинг устройство и компонентиСайдинг устройство и компоненти
  Монтиране на сутеренния сайдинг със собствените си ръцеМонтиране на сутеренния сайдинг със собствените си ръце
  Монтиране на солариум със собствените си ръцеМонтиране на солариум със собствените си ръце
  Как правилно да опечете фронтон с коридори неоспорими предимстваКак правилно да опечете фронтон с коридори неоспорими предимства
  » » Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг