Сайдинг под камъка Видове Цена на сайдинг Покрийте къщата с подножието под камъка със собствените си ръце

Сайдинг под камъка. Видове. Цената на сайдинга. С лице към къщата с подножието под камъка със собствените си ръце. Фото. Отзиви от клиенти

Детайли Автор: Anatoly Vasilievich

За облицовката на фасадата на сградата е идеален камък. Това е най-популярният материал. Особено естествен или див камък. Естествените камъни след обработката имат всякаква форма и цвят на цвят. Увеличете също някои свойства на камъните, дължащи се на печене. Целият процес увеличава цената на материала. Това е цената, която е най-важният спиращ фактор при избора на довършителни материали.

с лице към камерата под камъка

Алтернатива на довършителните материали е сайдинг под камъка, чиято цена е много по-евтина от цената на естествените камъни. Декориране на къща сайдинг под камък фасада на къщата прави привлекателен и красив в същото време, това е евтин и издръжлив.

Предимства на сайдинг под камък

Появата на напълно нов тип сайдинг промени радикално идеята на хората за облицовка от естествен камък. Новият тип сайдинг има каменна текстура. Този материал има почти всички необходими свойства за довършване на къщата и има достъпна цена. Без компромис по отношение на качеството стана възможно да се украси фасадата. Фасадната сайдинг под естествен камък е най-търсеният елемент за облицовка на стени.

Какви са най-популярните видове сайдинг?видове сайдинг под камъка (снимка)

Сайдинг панели, направени с текстура за камък, се различават по видове. За да се създаде илюзията за каменна облицовка, сайдингът на мазето е подходящ за камък. Отзивите на клиентите потвърждават, че този вид сайдинг е сходен по вид с реалния материал. Ако не стигнете много близо до стената, не е възможно да различите финала от истинския камък. Сайдинг панелите изглеждат еднакво добре не само в частни къщи, но и в административни и обществени сгради.

Този практически избор прави все повече и повече купувачи, които искат да защитят външната страна на къщите.

Най-популярният вид сайдинг панели е винил и метални сайдинг. Какви са те? Винил сайдинг под камъка (снимка по-долу) е нов вид панели. За първи път те бяха произведени преди около 40 години. Тя се е утвърдила като надежден, издръжлив и издръжлив материал.винил сайдинг

Външно този материал прилича на различни видове декоративен камък. Изпълнението на сайдинга е по-високо от това на естествения камък. Той не изгаря под въздействието на слънцето, той е напълно екологичен, огнеупорен, има около 30 години обслужване, през който не се нуждае от актуализиране.

Изправянето на къщата с сайдинг под камъка е много по-лесно от инсталирането на естествен камък. Инсталацията се извършва в съответствие с инструкциите, може да се произвежда самостоятелно, без да се прибягва до помощта на специалисти. Можете да инсталирате панелите, като разгледате видеоклипа "сайдинг под каменната инсталация" в интернет. Може да се постави сайдинг под камъка със собствените си ръце, следвайки инструкциите за монтаж. По правило инструкцията за инсталиране на определен тип сайдинг е в опаковката на материала. Винилови сайдинг се използва както за външна, така и за вътрешна декорация на сградата.

Винилните панели са много по-евтини от металните, освен тежи по-малко, което улеснява транспортирането. Това не е проводящ покрив. Той предпазва сградата от студен въздушен поток. Обикновено повърхността на сайдинг имитира сложни декоративни модели от различни естествени материали.

Металната сайдинг под камъка (снимка) се отнася до традиционните материали за довършителни работи. Панелът е изработен от стомана с цинково покритие, има полимерно покритие. Метал сайдинг е един от най-скъпите видове панели, обаче, той е широко използван в строителството. Това се обяснява с устойчивостта на въздействията върху околната среда и високата якост, включително декоративни свойства.

Наред с предимствата на метал сайдинг, един малък недостатък, а именно на покрива е много шумно от дъжд.

Металната сайдинг е по-силна от винила. Тя носи шоково натоварване, лесно се противопоставя на деформацията.

Монтирането на сайдинг панели от всякакъв вид се извършва без използването на цимент или лепило, което допринася за спестяване на разходите.

Известно е, че долната част на сградата, т.е. тялото е подложена на въздействия, е изложена на влага и замърсяване. Те се изливат от полимера. Сайдингът за комин има следните свойства:
    устойчивост на влага - удароустойчива - не изпръсква, толерира температурни промени - не е изложена на слънчева радиация.

Къде мога да си купя сайдинг под камък и колко е?

Придобиване сайдинг няма да бъде много работа, тъй като днес много компании на пазара на довършителни материали предлагат своите услуги. На практика във всеки град има фирми, продаващи довършителни материали, които имат клонове в много точки на областта. Така например, предлага Сайдинг под камък "Alta - профил", тази компания има повече от 10 години на работеща на пазара на строителни - довършителни материали.

Произвежда всички видове сандъчета, които отговарят на световните стандарти за качество и са адаптирани към климатичните условия на нашата страна. Каменната сайдинг може да бъде закупена евтино от дилърите на тази компания. "Alta-профил" за своите клиенти изпълнява метални профили и фасадни панели.

Цените на страничните панели варират в зависимост от вида на материала, приблизителната цена на панела е дадена в таблицата.

Цената на сайдинг под камъка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни панели, купуват, в пенс, холзпластФасадни панели, купуват, в пенс, холзпласт
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Профил на Beltal - предни панелиПрофил на Beltal - предни панели
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Винилов сайдинг под каменни цени, фотосиранеВинилов сайдинг под каменни цени, фотосиране
Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдингЗавършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг
Завършване на къщата с сайдинг с изолация, цената на довършителни работиЗавършване на къщата с сайдинг с изолация, цената на довършителни работи
Видове сайдинг за корпус - изберете качествен сайдинг за домаВидове сайдинг за корпус - изберете качествен сайдинг за дома
Завършване на основата на къщата с естествен камъкЗавършване на основата на къщата с естествен камък
Фасадни панели за облицовка на камък и циментова замазкаФасадни панели за облицовка на камък и циментова замазка
» » Сайдинг под камъка Видове Цена на сайдинг Покрийте къщата с подножието под камъка със собствените си ръце