Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с сайдинг в cheboksary

Woodstock

Lbrus

Socket сайдинг

Допълнителни елементи за метален сайдинг

Сайдинг (инж. обшивка . външна облицовка) е декоративен и сравнително евтин вид облицовка със скрито закрепване. Сайдингът се използва за първи път в Северна Америка през XIX век. Нарязани и боядисани дървени дъски, приковани към стената под ъгъл, така че следващият хоризонтален слой леко висеше над предходната - с тази подредба на дъските, водата се сгъсти надолу по облицовката. Тази кожа се наричаше сайдинг.Metal сайдинг е по-здрава и надеждна (на практика терминът сайдинг продължава повече от 50 години.). защото тя е направена от поцинкована ламарина с полимерно покритие, като например полиестер, pural или пластизол. В момента специална популярен сайдинг покритие "дърво, камък, мед, тухла."

Металозидният Чебоксари

Решението за закупуване на сайдинг сайдинг Cheboksary в лицето на жителите на града поемат отговорно. Материалът има свои собствени характеристики и се основава на метални профилни продукти, които точно имитират каменната облицовка. Този материал се произвежда от завод STEP от студено валцована стомана, покрита с полимерен филм.Структурата, която има метална сайдинг, и технологията на нейното производство са идентични с производството на метални керемиди. Metallosiding Cheboksary се използва като фасада за фасадите на търговска и частна собственост.

Предимства на металния сайдинг

Листът от метален сайдинг, произведен в Чебоксари, нарязан наподобява многослоен пай. Неговата сърцевина е стомана с поцинкован слой, прилага се с пасивация и грунд. Полимерното покритие покрива предната страна на продукта, а защитната боя е вътрешна.

Този продукт се характеризира с редица предимства, сред които е да се подчертае:

  • - механична якост;
  • - трайност;
  • - топлоустойчивост;
  • - пожарна безопасност;
  • - широка гама от цветове и богати цветове.

Заводът STEP представлява стенна облицовка в град Чебоксари, чиято цена по принцип не се различава от цената на известния финиш материал - винил аналог. Също така можем да поръчаме услуги за инсталиране на метални размери, а цените за тази работа са умерени, а осигуряването на качество е гарантирано.

Купувайте метални изделия

В сравнение с подобни материали, за металозидиране цените в Чебоксари са относително ниски. Този материал наскоро заема популярна позиция на местния строителен пазар. Изключително популярен е металният сайдинг под камъка, който можете да купите и от нас.

Популярността на стените се дължи на лесна инсталация, която може да се извърши сама. За да направите това, достатъчно е да купите така наречения метален сайдинг под камъка, както и инструменти за работа.

Ако сте зает човек и никога не сте опитвали довършителни преди, попитайте ни - ще помогнем за решаването на проблема с инсталирането на закупения сайдинг от метален лист.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сайдинг - ремонт и украса на апартаменти, офиси и вилиСайдинг - ремонт и украса на апартаменти, офиси и вили
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Как да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделноКак да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделно
Модерна топлоизолационна къща под дървотоМодерна топлоизолационна къща под дървото
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалистиКак да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти
Фиброциментен сайдингФиброциментен сайдинг
Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
Сайдинг устройство и компонентиСайдинг устройство и компоненти
» » Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с сайдинг в cheboksary