Сайдинг инсталация, технология за инструкции

МОНТАЖ - ИНСТАЛИРАНЕ

Сайдингът е лесен и евтин начин да подобрите драматично вида на дома ви.

Заедно с това, по време на монтирането на сайдинг, можете също да дуплей стените на вашата къща, което ще спести на отопление и повишаване на нивото на комфорт. В резултат на използването на топлоизолационен материал, през лятото ще бъде готино в къщата ви и топло през зимата.

УКАЗАНИЕ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА ВИНАЛНО СИСТЕМИ, МОНТАЖ.

Това ръководство е разработено от Грузия-Тихия океан (САЩ)

Общи правила

Технологията на монтиране на винилови сайдинг осигурява спазването на ефекта от евентуално разширение-компресия при нагряване или охлаждане.

Следвайки всички следващи инструкции ще ви позволи да инсталирате сайдинг, така че къщата изглежда красива и престижна от много години.1. Не докосвайте ноктите до края. Оставете разстояние от 1-1,5 mm между горната част на нокътя и закотвания панел. Ноктите са изковани на разстояние 30-40 см един от друг. След закопчаването панелите трябва да се движат свободно хоризонтално.

2. Задвижете нокътя точно в центъра на специалния отвор в панела, но не на ръба - това може да доведе до отказ на панела.

3. Не карайте пирон от предната страна на панела!

4. Оставете празнина от 5-6 mm между страничния панел и аксесоарите за възможно компресиране на панела. При инсталиране в студено време, оставете празнина от 9-10 мм.5. След като заключите панела за облицовка с долния панел (или с началната лента), не го затегнете. След закрепване панелите трябва да висят без напрежение.

6. При монтиране на капаци, кофраж, електрическо окабеляване и т.н. пробийте дупки в сайдинг 5 мм по-широки от диаметъра на използваните болтове. Това ще позволи на панелите да се разширяват или свиват свободно.

Необходими инструменти

Правилният избор на инструменти, материали и аксесоари прави инсталирането на винил сайдинг много по-лесно.

1. Преносим кръгъл електрически триони.

2. Рулетка.

3. Метален сгъваем халс

4. Рязане на метал с малки зъби.

5. Напречен трион.

6. Чук с пистолет за нокти.

7. Комбинирани клещи.

8. чук на дърводелски дърводелци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Как да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалистиКак да шиете фронтон с сайдинг - снимки, цени и съвети на професионалисти
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Правилно фиксиране на сайдингПравилно фиксиране на сайдинг
Монтиране на солариум със собствените си ръцеМонтиране на солариум със собствените си ръце
Монтирайте метал под лъча на сайдинг със собствените си ръцеМонтирайте метал под лъча на сайдинг със собствените си ръце
Инструкции за монтаж на метални обшивкиИнструкции за монтаж на метални обшивки
Как да монтирате сайдинг върху инструкция за дървена къща и видеоКак да монтирате сайдинг върху инструкция за дървена къща и видео
Видове сайдинг за корпус - изберете качествен сайдинг за домаВидове сайдинг за корпус - изберете качествен сайдинг за дома
Метална сайдинг голяма линияМетална сайдинг голяма линия
» » Сайдинг инсталация, технология за инструкции