Сайдинг за камък и тухла леярски съюз САЩ инструкции за монтаж в компанията

Инструкции за монтаж на сайдинга за леярство (САЩ).

Монтаж на фасадни панели под камъка и под тухла.

Фасада панел под камък и тухла от продуктите на американската Foundry са с високо качество, отличен външен вид и дълъг експлоатационен живот във всички региони на света.

Монтирани на фасадата на къщата, те образуват една безшевна текстура, която няма повтарящи се и разделителни шевове. Пълното и подробно описание на повърхностната работа убедително подражава на естествения материал.За дълъг и безпроблемен режим на работа, фасадните панели трябва да бъдат инсталирани в съответствие с всички технически изисквания за монтаж. Леярна Сайдинг успешно може да се използва за външни стени облицовка окачени по някаква причина (дърво, господине, газобетон, бетонови плочи, тухли, бетон и др.) Когато хоризонталната кожа и спазването на всички условия за подготовка на стените на устройството вентилирани ventfasada. Използването на изолация и избор на дебелина на изолацията зависи от желанията на клиента и на базата за изчисление на отопление (всички от които можете да научите, като се консултира с компанията speialistom Покрив-н-рол).

Основни правила за инсталиране.

Тази инструкция показва един начин на инсталиране и е предназначена за професионална инсталация на сайдинг. Методи за монтаж, различни от тези, описани в това ръководство, могат да се прилагат под отговорността на монтажника.

Ако нямате опит да инсталирате сайдинг винил, използвайте общите инструкции за монтаж на Института за сайдинг винил (Винил Сайдинг Institute) или да се консултирате със специалист.За извършване на работата имате нужда от средства: чук, отвертка, ниво, изграждане на ъглови, рулетка, ръчна ножица, а българските с абразивни колела, бормашина, инструмент за пробиване на сайдинг (Prosekatel) klepochnik, телбод и Melun кабел.

Основните правила за инсталиране на сайдинг от леярски камък.

  • 1. Дръжте ноктите в центъра на фиксиращия отвор на панела на разстояние 10 "(254 мм) един от друг. Лъска, съответно, трябва да се поставят на стъпки от 25-30 см.
  • 2. Не чуквайте ноктите до края, като оставите възможността панелите да се движат при температурно разширение.
  • 3. За удобство при монтажа, като крепежни елементи можете да използвате самонарезни винтове с машина за пресоване. Металоните трябва да бъдат поцинковани, за да се предотврати корозията.
  • 4. празнина Оставете поне 1/4 инча (6 mm) между ръба на панела и стените на J-образна скоба (увеличение клирънс до 3/8 инча (10 mm) в случай на монтаж при стайна температура под 4 ° С), това ще компенсира възможно разтягане и компресия на панела.
  • 5. Долният ръб на панела за камък, който трябва да бъде монтиран, трябва да почива върху горния ръб на долния панел.

Подготовка на стенната повърхност

Stone панел монтиран на върха на шперплат или твърда дървесина композитен обшивка, която трябва да бъде минимална дебелина от 7/16 инча (11 mm), който ще осигури плоска основа за обшивка (вж. Стандартите ASTM / МСН инсталация). От леярски каменни облицовъчни панели се препоръчва използването на хидроизолационен филм или дифузионна мембрана. Освен това това е необходимо, за да се отговори на изискванията на IRC и IBC.

За да се осигури устойчивост на натоварване от вятър, дърво обшивки рамка трябва да има специфично тегло от най-малко 0.42, а Леярна Stone сайдинг трябва да бъде закрепена към клетката с помощта на винтове от неръждаема стомана или пирони с диаметър на главата 10 мм с гладка крак 1/8 инча ( 3 mm) с достатъчна дължина, за да се пробие дебелината на рамката най-малко 3/4 инча (19 mm). Ноктите трябва да отбележат в средата на дупките за ноктите на всеки 25-30 см. Да не се забие ноктите през! С грижа се препоръчва използването на защита на лицето и очите.

Монтиране на панели за облицовки от леярство

Начало:

1. Монтирайте 1-инчовите (25 мм) J-пръстени във всички ъгли, прозорци, врати и надвеси. На външните ъгли се препоръчва да се използва външният ъгъл на серията от леярски камъни, която също е оборудвана с J-релси.

2. Използвайки разтопен низ, креда от линията в долната част на всяка част на стената, за да посочите горната част на стартовата линия. Забележка: Когато инсталирате панели с леярски камъни, трябва да използвате изходната релса от леярски камъни.

3. Монтирайте стартовата релса чрез завиване на гвоздеите в центъра на фиксиращия отвор на всеки 25-30 см. Оставете празнина от най-малко 6 мм между всеки две J-образни ламели и в ставите. Когато използвате повече от една стартова лента, оставете между тях поне 6 мм, което ще компенсира възможното разширение и свиване при промяна на температурата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за домаФасадни панели wandstein russia Купете метални фасадни панели за дома
Fasadno-socc panels от производителя Цена ИнсталацияFasadno-socc panels от производителя Цена Инсталация
Фасадни панели, купуват, в пенс, холзпластФасадни панели, купуват, в пенс, холзпласт
Японски асахи предни панелиЯпонски асахи предни панели
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Фасадни термопанели с клинкер за тухли и естествен камък от фирма Бау Хаус за закупуване в СамараФасадни термопанели с клинкер за тухли и естествен камък от фирма Бау Хаус за закупуване в Самара
Фасадни термопанели с клинкер в Самара от фирма Bau HauzФасадни термопанели с клинкер в Самара от фирма Bau Hauz
Фасадните панели се завиватФасадните панели се завиват
Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…Siding socle novik novik, фасадни панели nailite nailayt, стенни панели за камък, тухли, дървени…
Фасадни панели - Алто профилФасадни панели - Алто профил
» » Сайдинг за камък и тухла леярски съюз САЩ инструкции за монтаж в компанията