Метална сайдинг голяма линия

Метал сайдинг Гранд линия

Метална сайдинг Grand Line® - модерен строителен материал за облицоване на фасадите на сгради за жилищни и промишлени цели. В допълнение към защитната функция, металните сайдинг също изпълняват декоративни, имитиращи повърхността на естествените материали. Изработена е от поцинкована стомана. Външно са панели с различни форми със специална брава и перфориран ръб на прикрепване, чиято повърхност е покрита със защитно полимерно покритие от определен цвят - полиестер. Velur®, Granite®HDX. Printech и Solano®30. Предлагат се и допълнителни елементи - склонове, склонове, ъглови и крайни релси и т.н. Те ще помогнат за монтирането на сайдинга по стените на всяка конфигурация.

Фасадата на къщата, облицована с метална обшивка, има привлекателен външен вид, отлично се съпротивлява на околната среда, дълго време не се нуждае от ремонт. Според специалистите на фирмата "Строймет", металната сайдинг е добра алтернатива на други облицовъчни материали.

Предимства на металния сайдинг

 1. Устойчивост, пожарна безопасност, устойчивост на избледняване (30 - 35 години), корозия, неблагоприятни климатични условия и излагане на корозивни вещества.
 2. Атрактивен външен вид.
 3. Широка гама от цветове: от ярки до пастелни тонове (повече от 50 опции).
 4. Лесен за инсталиране и поддръжка.
 5. Възможност за монтаж под изолацията и изолацията на панелите.
 6. Нисък коефициент на топлинно разширение на сайдинг елементи.
 7. Възможност за промяна на дължината на панела и допълнителни елементи.
 8. Екологична съвместимост.
 9. Добра стойност за парите.

Опции за профилиране на метални сайдинг и област на тяхното използванеGL борда на кораба - Метален сайдинг, чиито панели имитират дървена повърхност. Използва се за хоризонтално облицоване на фасади.

GL М 2 - се използва за вертикално и хоризонтално облицоване на фасади и се използва и като прожектори.Основни правила за монтаж на метални обшивки

Монтажът на метална сайдинг обаче не е сложен, но преди да започнете работа, трябва внимателно да проучите инструкциите за монтаж. След това от фасадата е необходимо да премахнете старата мазилка и изпъкналите части на прозоречните первази, за да премахнете улуците и другите конструкции, които пречат на монтажа на сайдинга. За да извършите инсталацията, ще ви е необходим чук, отвертка, метална хартия с малки зъби, преносим циркуляр и т.н.

При монтажа на метална обшивка трябва да се спазват следните правила.

 1. Панелите трябва да бъдат закрепени без напрежение.
 2. За да предотвратите ефекта на компресията (разширение), когато се изискват температурни колебания:
 3. между винта за самонарязване и панела, оставете празнина от 1 - 1,5 мм;
 4. Между панела и твърдите ребра на допълнителните елементи остава пролука между 5-6 мм през лятото, 9-10 мм през зимата.
 5. Самонарязващите се винтове са центрирани върху специални дупки в ръба на панела на интервали от 300 до 400 mm, така че панелите да могат да се движат хоризонтално без препятствие.

Дизайнът на вентилирана фасада често изисква производството на каса, например от дървени блокове. На опорната повърхност те са фиксирани по такъв начин, че остава вентилиран въздушен слой, което ще позволи на стените на къщата да "дишат".

Монтажни проводници от щората или основата (долната точка) към корниз (горна точка). Първоначалната лента е прикрепена към щайгата. След това за него е захванат метален панел, ръбът с перфорация е фиксиран към щайгата чрез самобръчкови винтове. След това панелите се инсталират по подобен начин - те се закрепват, захващайки се в заключването на предишния панел. Когато инсталирате корниз, първо прикрепете лентата за завършване, след което фиксирайте последния панел.

Панелите GL M 2 обикновено се инсталират вертикално върху хоризонтална щайга. Те трябва да бъдат подкрепени от слепи или снопчета (долна точка на монтиране). Като правило инсталацията започва от ъгъла или от отвора на къщата, като се движи от ляво на дясно. Панелите са свързани помежду си чрез брави. Към щайгата те се закрепват с винтове през специални отвори (перфорации).

Специалисти на фирма "Строймет" насочват вниманието на своите клиенти към факта, че висококачествената инсталация и привлекателният външен вид на фасадата са невъзможни без използването на допълнителни елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият святМетал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият свят
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Фотогалерия на покриви с метални покривиФотогалерия на покриви с метални покриви
Модерна топлоизолационна къща под дървотоМодерна топлоизолационна къща под дървото
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…Завършване на фасадата на къщата с облицовъчна технология на облицовката и снимка на вида сайдинг…
Метален сайдинг за тухли - фотосиране, характеристики, цена и ценаМетален сайдинг за тухли - фотосиране, характеристики, цена и цена
Завършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдингЗавършване на фасадите на къщи с фотосистема за сайдинг
» » Метална сайдинг голяма линия