Монтирайте метал под лъча на сайдинг със собствените си ръце

Монтиране на метален сайдинг под дървото със собствени ръце

Металната сайдинг отдавна е влязла в живота ни като една от възможните възможности за довършване на сгради и съоръжения. Най-често се използва като завършващ материал за фасадите на търговски сгради. Примерите включват кафенета, складове, търговски павилиони. Въпреки това, съществуват видове този сайдинг, които са отлични за покриване на обикновени къщи или вили. Металната сайдинг под дървения труп е отлична възможност за всякакъв вид структура.

Метал сайдинг под дърво, украсяват фасадите на жилищни сгради.

Монтирането на метала под плочата за дървени трупи със собствените си ръце може да се извърши без никакви проблеми. Монтирането на сайдинг със собствените си ръце предполага голямо количество работа, но сградата в този случай придобива сравнително уважаван вид. Ето защо все повече хора правят избор в негова посока. Между другото, инсталирането на метални сайдинг също е отлично решение по отношение на практичност.

Предимства на използването на метален сайдинг за дървен материалЗа метал сайдинг е лесно да се грижи за него и не е подложен на естествени влияния.

Използването на метален сайдинг под дървесина носи редица предимства. Например този материал има отлични характеристики. Доста лесно е да се погрижите. Освен това практически не се влияе от вредните въздействия на околната среда, за разлика от дървесината, която под влияние на външни неблагоприятни фактори може скоро да се влоши.

Монтирането на метална сайдинг под дървото е доста проста. Всички елементи на конструкцията са закрепени доста лесно. Самият материал не изисква използването на специализирано оборудване както за монтаж, така и за транспортиране.

Острие: нюансиЦялата работа започва с факта, че кутията се монтира. Тук най-често се използва галванизираният профил. В някои случаи можете да поръчате вече готов кашон, но цената ще се покачи няколко пъти. така че клетката е най-добре да направите сами.

Дървената щайга под метален сайдинг не е подходяща, колкото скоро ще стане неизползваема.

Монтаж на профила за метален сайдинг.

Стъпката на щайгата може да бъде различна. В този случай става дума за инсталирането на метални сайдинг. така че не можете да инсталирате профили твърде близо един до друг. Монтирайте профилите с помощта на самонарезни винтове. Изборът на вида винтове ще зависи пряко от материала на сградата. Облицовката е инсталирана по целия периметър на сградата. След работа е необходимо да се направи фасадна изолация.

Укрепване на изолацията: характеристики

За да метал сайдинг не само преобразява външния вид на къщата, но и подобри всички свои характеристики, е необходимо да се постави нагревател. Той ще защити идеално наемателите на къщата в студения период и ще предотврати прегряване на вътрешната стена в случай на горещо лято. По този начин нагревателят е задължителна мярка.

Полагане на изолация.

Като нагревател можете да използвате голямо разнообразие от материали. Тя може да бъде най-обикновената минерална вата или стъклена вата, както и полистирол. За да поставите нагревателя отдолу нагоре. Това става много лесно. Монтаж на слоевете на изолацията може да се използва чук и ноктите или специални строителни стаплер. Тук няма голяма разлика. Основното е, че трябва да се държи здраво.

След това дифузионният филм трябва да се положи върху материала. Тя може да бъде направена от голямо разнообразие от технологии. Той може да се постави директно върху нагревателя или да се монтира на няколко милиметра от него. Всичко зависи от марката на филма.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Метал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият святМетал сайдинг, цената в Брянск, орел, Курск, Калуга, Смоленск - вашият свят
Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!Монтиране на кашона под сайдинг със собствените си ръце Видео инструкция! Натискайте го!
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Как да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделноКак да изберем сайдинг за дървена къща на плюсовете и минусите на своя вид отделно
Модерна топлоизолационна къща под дървотоМодерна топлоизолационна къща под дървото
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…Купете, открийте цени за метални сайдинг, поцинкован профил Покриване, облицовка на къщата с…
Кратки указания за сайдинга на къщата с сайдингКратки указания за сайдинга на къщата с сайдинг
Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
» » Монтирайте метал под лъча на сайдинг със собствените си ръце