Метален блок къща материал за вътрешна и външна украса

Преглед на блока за облицовка на метални стени

Сайдинг полимер покритие стомана - е отлична имитация на дърво дневник дневник, така че тази обработка материал е отлична алтернатива на скъпи материали от естествено дърво. Ако дизайнът на дизайнерската къща, избран от едно дърво, за открит украса, както и къщата на блок за вътрешна украса - това е една отлична и разходно-ефективно решение. Съвременните технологии позволяват такава "метал отрежат" не само имат най-висок устойчивост на корозия, но и постави върху него почти всяка фигура, перфектно имитира естествено дърво. Украсата на този уникален тип позволява къщата да изглежда много празнична и естествена, което е особено модерно в съвременното строителство.Сайдингът в блоковата къща е великолепна имитация на дървена стълба.

Предимства на сайдинга от стомана

 • Екологична съвместимост. Металът на тези панели е покрит с модерната фотоелектрическа технология, която е напълно екологична.
 • Отлична термична проводимост, има висока киселинно-базисна устойчивост и има суспендирана степен на нечувствителност.
 • Устойчивост, ако е правилно инсталирана.
 • Лекотата. Блок къща е значително по-лек от всички други материали за облицовка. Тя не дава голямо натоварване на стените и основите на сградата.
 • Операция. Не е необходима допълнителна обработка и специални грижи през целия живот на продукта.
 • Такава интересна настилка е специална якост и много нисък експонент, т.е. при колебание на температурен режим дори от -50 ° С до + 80 ° С,
 • Не се появяват промени във формата на панелите.
 • Естетика. Голямо разнообразие от цветови решения, способността да се поръча по един от блоковете на жилищните размери, идеалното повторение на конфигурацията, структурата, оцветяването на дървото. Същевременно не се изисква допълнителна обработка за целия срок на експлоатация, тъй като материалът не губи оригиналния си привлекателен външен вид.

Това развитие ви позволява напълно да премахнете всички неточности в структурата, осигурявайки съвременен, представителен и безупречен дизайн. Използването на този материал може значително да спести както външната, така и вътрешната украса на къщата, както и да намали разходите за редовни ремонти.

Метална блок къща - лекота на използване и празничен изглед към стенитеСайдингът с кръгли трупи е истинското име на материала. Той е този, който днес прави възможно екстериорният и интериорният облик на къщата да е особено светъл, с нотки на естественост и съвременна изтънченост. В допълнение, тя позволява стените да "дишат", тъй като не ги затварят плътно. За удобство и лекота на довършване с този материал, той е оборудван със специални системи за заключване и такива елементи като багажник, вътрешен и външен ъгъл. Метал сайдинг за дърво може да се монтира по всяко време на годината и процесът на инсталиране не изисква много време.

Метален сайдинг за дървени трупи - размери

Този довършителен материал се използва широко при конструирането на различни предмети и е широко използван като декоративен елемент за облицоване на сгради с повишени изисквания за пожарна безопасност.

За екстериорна декорация се използва блок от жилищни размери:

 • обща ширина от 360 до 390 мм;
 • монтажна ширина от 340 до 360 мм;
 • дължина от 0,50 до 6 м.

Естетиката и екологосъобразността на металната сайдинг го направиха много популярна употреба за вътрешни интериорни облицовки. Но в този случай се препоръчва използването на този материал с много по-малки размери, отколкото при външната фасадна облицовка.

С всички предимства, цената на този завършен материал повече от приятно изненадва с неговата наличност. Металната сайдинг с имитация на калибрирани трупи е модерна, изгодна и естетически красива.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Симулация на бара за вътрешна и външна украсаСимулация на бара за вътрешна и външна украса
Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…
Сутеренни стени за камък, критерии за подборСутеренни стени за камък, критерии за подбор
Блок Къща, фото - блок от къщи под барБлок Къща, фото - блок от къщи под бар
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Варианти на интериорно покритие на дървена къща за обработка на тавана, стените и подаВарианти на интериорно покритие на дървена къща за обработка на тавана, стените и пода
Метален сайдинг в ТолиатиМетален сайдинг в Толиати
Довършителни работи на вили и къщи Съвременни технологииДовършителни работи на вили и къщи Съвременни технологии
Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаусБлок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус
Блок къща под дървената цена, от естествено дървоБлок къща под дървената цена, от естествено дърво
» » Метален блок къща материал за вътрешна и външна украса