Метална блок къща под дърво - цветове, монтаж, облицовка

Стоманена блок къща - метал, създавайки илюзията за дърво

Металният блок на къщата под дървения труп е направен от поцинкована метална конструкция. Използвайки специални технологии, той е покрит със специален полимер.

Металният блок на къщата под дървото има много предимства. Той е много устойчив на механични въздействия, температурни промени, е издръжлив, не избледнява. След като монтирате такова покритие (което не е трудно), тогава не е нужно да се грижите за него. Той не носи опасността от пожар, той е безопасен от екологична гледна точка.

Относително голямото тегло прави тези панели подходящи, главно за довършителни фасади. Ако като облицовка се използва метален блок, снимките на къщите, изложени в интернет, дават представа за различните варианти за използването му.

Въпреки факта, че блокът е метал, оригиналното покритие и офсетов рисунък му позволяват да бъде много подобно на естественото дърво. Панелите са скрити помежду си, което прави стените да изглеждат много естествени. Желязният блок от производствени къщи е защитен с филм, поради което по време на транспортиране и съхранение той е повреден до минимум.

Производство на къща от метал

Както вече беше споменато, материалът за довършване на този тип е галванизирана стомана. Тя се подлага на обработка на студено валцуване на специални линии за обработка. С оборудване за ролково формоване производителите произвеждат профили с една или две корони.

Характерна особеност на това покритие е много голямата прилика с закръглената лента. Блокът от метални къщи, според прегледите, създава впечатлението за къща, построена от дървени трупи. Всъщност, поцинкованият лист с технологията на фотографията е покрит с полиестер и в резултат се появява картина, наподобяваща дърво.Въпреки факта, че това е метален блок от къщи, цветовете са избрани за естествено дърво от различни видове - и това засилва приликата.

Технически параметри

Корпусът за метални обшивки има следните стандартни размери. Ако говорим за един панел, то неговата дължина е от половин метър до 6 метра, широчината е полезна е 188 мм, а пълната му е 211 мм.

Двойните панели по дължината са еднакви и тяхната ширина е 360 и 390 мм (полезна и пълна).

Как да се определи една метална блок къща

Метален блок от къщи под дървесината се полага не само на стена, но и на сглобяема щайга. Освен това е необходимо да се осигури слой от пара и топлоизолация. Ако е необходимо да реконструирате този материал с измазана фасада, трябва да прегледате повърхността, за да видите колко добре е задържана мазилката.Където е ексфолирано, трябва да се отстрани. Дървените повърхности са предварително покрити със специални състави срещу гъбичките.

Метален блок къща: изграждане на покриви

Рамката е изработена от метален профил или пръти - от които можете да избирате. Металната конструкция на сградата може да бъде поставена както във вертикално, така и в хоризонтално положение. Корпусът е направен перпендикулярно на панелите. С други думи, ако металният блок на къщата е поставен хоризонтално, елементите на щайгата са закрепени отгоре надолу.

Как да монтираме нагревател

Всеки собственик се интересува от поддържането на дома си топло в студа. За тази цел, още преди летвата се поставя нагревател. който се закрепва към фасадата с помощта на пластинкови болтове. Ако блокът е метален, инсталацията (видеото позволява да се види как се прави) на нагревателя може да осигури поставянето на двоен слой. В този случай ще трябва да използвате дресинг: това няма да позволи да се появят пропуски.

Как да монтираме панели и допълнителни елементи

Ако стените са тухлени, опорните скоби ги фиксират с дюбели. От шева трябва да бъдат разделени с 60 мм, а ако шевът е лъжица, тогава 35 мм. След това скобите се закрепват към скобите под формата на буквата D. След това те заемат директно блок от къща от метала и започват да захващат панелите заедно един с друг. Те осигуряват специални отвори за закрепване, в които се забиват пирони, винтове или винтове.

Има специални скоби за блока Hausa - удобен и практичен вариант за фиксиране. Важен нюанс: не можете да позволите твърдо фиксиране. Това се дължи на температурни промени, при какви условия панелите трябва да имат известно място за естествено свиване и разширение.

За да монтирате такава облицовка - като цяло идеята не е най-трудната. Достатъчно е да въведете в търсачката "блок къща метал видео редактиране" - и можете да се запознаете с няколко опции за подробно описание на процеса.

Колко ще струва блокхаусът

Точните цифри зависят от "апетита" на производителя, но средно, ние говорим за тези цифри: панела - 350-500 рубли за "квадрат", приливите - 130-170 рубли на линеен метър, площ - 115-125 търкайте. (mp), лентите за докинг - 80-100 рубли. (Lm)

Покриването на къщата с метален блок от къщи не е най-евтината мярка, но по-нататъшната експлоатация ще покаже ползата от такова решение. Металният блок на къщата под дървото не страда от топлина или замръзване.

Срокът на годност е около 50 години, а материалът няма да промени цвета си. не изгаря, не излива, не изисква ремонт и внимателна грижа.

Блок метални къщи, както се вижда от рецензиите, е удобен за обработка и не прави къщата да изглежда като железен бункер. Благодарение на него сградите придобиват интересен облик, можете да реализирате много дизайнерски решения.

Дайте линк към тази статия на вашите приятели:

Можете да кликнете върху бутоните и да публикувате този материал в социалните мрежи.

Оставете отговор Отказ отговор

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Блок Къща, фото - блок от къщи под барБлок Къща, фото - блок от къщи под бар
Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експертиДекориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти
Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаусБлок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус
Блок къща под дървената цена, от естествено дървоБлок къща под дървената цена, от естествено дърво
Гаражна декорация на стени - Материали и технологииГаражна декорация на стени - Материали и технологии
Какво е по-евтино бар или пяна блок за цените на жилищата, характеристики, плюсове и минусиКакво е по-евтино бар или пяна блок за цените на жилищата, характеристики, плюсове и минуси
Метален блок къща материал за вътрешна и външна украсаМетален блок къща материал за вътрешна и външна украса
Дървени облицовки дървени къщи различни опцииДървени облицовки дървени къщи различни опции
Външно покритие на къщата от бар-хармоничния стилВъншно покритие на къщата от бар-хармоничния стил
Как да направите фасадата на къщата самаКак да направите фасадата на къщата сама
» » Метална блок къща под дърво - цветове, монтаж, облицовка