Блок Къща, фото - блок от къщи под бар

Блок Къща, снимка

Трудно е да се надценяват възможностите на такъв материал, какъвто е блокът. Основното му предимство е екологично безопасно, естествен материал, специално обработено дърво. И всеки знае за свойствата и характеристиките на дървото. Ето как можете да използвате блок-къща, снимки на стаи и къщи в украсата, която се използва блок-хаус, възможности за проектиране на помещения и други съоръжения, и ще бъде истинско мнение.

Как изглежда

Block-house - не е обикновен, всички обичайни дъски с гладка повърхност. Той има няколко разновидности, които се различават по външен вид. Предната страна може да има цилиндрична повърхност (имитационни трупи) и може да е плоска, обикновено такава блокова къща се нарича имитация на гредата. Каква е блок-хау, снимката по-долу ви позволява да разгледате във всички подробности и двете опции.

Блокирай къщата под дневника

Блокирай къщата под бара

Както може да се разбере от представените данни, разнообразието от форми на блоковата къща не е различно. Визуално имитацията на лъча и борда са донякъде подобни, блок-къща - имитация на лъча е представена по-горе, а снимката на дървената дъска е по-ниска и те могат да се сравняват самостоятелно.

Дървена облицовка

Въпреки това, това са различни материали, въпреки че всеки от тях служи за довършителни повърхности. Облицовката понастоящем се използва основно за вътрешно обзавеждане (интериор), но блокът къща, в допълнение към интериора, също се използва за фасадни облицовки.

Заявка за довършване на фасадите на блоковата къща

Преди това използвахме облицовка за облицовка на външни стени, но напоследък къщата е измазана с блок къща, снимката на такава къща е дадена по-долу

Къщата е оградена с блок от къщата под дървената дъска

Такава промяна на материалите за фасадно облицоване се дължи на различия в техните свойства. Блокът се подлага на дълбоко сушене в камерите, като по този начин получава допълнителна сила и устойчивост на въздействието на гъбичките. И по отношение на дебелината, той надминава облицовката и по-добре се противопоставя на външните влияния. Къщата, облицована с блок къща, снимката на която може да се види по-долу, е под формата на нарязан дървен материал.Използването на такова дъно за окончателно оформяне на външните повърхности обаче има и други предимства, освен да променя вида на къщата. При монтирането на фасадата на къщата от блока, снимката, както е направено, е дадена по-долу, се извършва изолация, което осигурява допълнителен комфорт.

Не забравяйте за една от основните цели на блок къща - защита на стените на къщи. Това е способността да се постигат няколко цели едновременно, когато се използва този материал, той осигурява такова широко приложение.

Къщата е подредена с блокче под лъча

блок къща къща

Да, и честно трябва да отбележим, че впечатлението, оставено от къщата, за декорирането на външните стени, на които се използва блокът, е съвсем различно от това на обикновена къща. Достатъчно е да видим как се променя външността на блоковата къща, например фотошоуто са дадени по-долу:

Облицовка на къщи с блок къща, фото - имитационни трупиБлокхаус, имитираща снимка под дневник в различен цвят

Блок Къща, Бюджет снимка

Блок-хаус в интериора на помещенията

Всъщност такова дъно служи като универсален материал, който също се използва успешно за всички видове покрития (вътрешни и външни). Как мога да използвам блок къща за декорация на помещения, снимка на интериора, например, е дадена по-долу.

Завършване на стаята с блокче, интериорна снимка

Трябва да се отбележи, че самата блокада е доста експресивен материал, но в допълнение е съвършено комбинирана с други - камък, стъкло, както и готови продукти - лампи или детайли от декоративни елементи от желязо. За пример как се използва блок от къщи в интериора - снимка на възможните варианти за това е дадена по-долу.

Интериорни опции от блоковата къща

Това използване на Panel панели Hausa помага да се реализират различни стилистични завършвания. В резултат на това интериорът на блокадата може да прилича на атмосферата на благородна или търговска къща и може да помогне да се възпроизведе атмосферата на ловна хижа или да се комбинират биологично с дизайна в хай-тек стил.

Освен това такава декорация може да се направи не само в жилищни помещения, но и във всяка друга. Ето как да украсите къщата на блок-къща, фото игра за децата, показани по-долу.

Стая от блока, снимка на детската стая

Използването на блок-панели за вътрешно обзавеждане на помещения изглежда най-правилното решение, ако вече е направено външно покритие от такъв материал. В този случай ще бъде възможно да се устои на единния стил на декориране на къщата, която ще се възприема по-органично от завършването на различни части на сградата. Като пример за такава украса можете да видите как изглежда една блокбайна стая, снимката на която е показана по-долу.

Завършване на блокчето на селската къща

Повече подробности за процеса на довършване са дадени в блока за интериорни декорации.

Други опции за използване на блок къща

В допълнение към използването на борда за външна украса и декориране на хола на къщата, тя се използва и за проектиране на спомагателни съоръжения. Един от тези възможни обекти са бани или сауни, вижте как интериорът е завършен с блок от къщи, снимката по-долу ще ви позволи с максимална подробност.

Приложение на блок къща в банята

Интересни опции възникват, когато се използва блок от къщи за декориране на пейзажа около къщата в правилния стил. Подходящо е да се използва блок от къщи за изграждане на беседки или огради, например, както е на снимката по-долу.

Арбара, покрита с блок къща

Ограда оградена с блок къща

Всички разглеждани примери не обхващат възможните начини на използване на блока Hausa. Свойствата на този материал, подобно на истинското дърво, дават възможност да се реализират най-амбициозните планове за довършване на къщата, за да се даде нов, модерен и модерен външен вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…
Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експертиДекориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти
Луксозна блок къщаЛуксозна блок къща
Къща от пепел блок със собствени ръцеКъща от пепел блок със собствени ръце
Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаусБлок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус
Блок къща под дървената цена, от естествено дървоБлок къща под дървената цена, от естествено дърво
Вътрешна украса на бунгалото със собствените си ръцеВътрешна украса на бунгалото със собствените си ръце
Метален блок къща материал за вътрешна и външна украсаМетален блок къща материал за вътрешна и външна украса
Екстериор декорация на стените на тенджера, отколкото да се отрежат дървени стени?Екстериор декорация на стените на тенджера, отколкото да се отрежат дървени стени?
Блокирай къщата със собствени ръцеБлокирай къщата със собствени ръце
» » Блок Къща, фото - блок от къщи под бар