Блок къща под дървената цена, от естествено дърво

Ценоразпис

Изтеглете цени

Цени на едро

Използването на блок хаус, който симулира дневник

Панелите на къщата под дървения труп са изработени от дърво, изсушено в камерата. Когато се използва, материалът не се спуква или се свива като дърво с естествено ниво на влага. Голямата ширина на плоскостта позволява да издържат на значителни температурни промени без торсион.Материалът се използва за екстериорна декорация на сгради и съоръжения (стени, фронтони, балкони). Построен от тухли, блокове от пяна или дървен материал, къщата, след като покрива блока с къща, придобива великолепен външен вид. Използването на блок от къща за вътрешно обзавеждане превръща стаята, правейки я необичайно уютна и привлекателна.

Блокхаус - това е облицовка "под дневника"

Има много видове строителни материали, чиято цел е да предпазват сградата от външни влияния. Това включва облицовъчните тухли, естествения и изкуствен камък, сайдингът, облицовката и много други. Въпреки това, освен блокадата.

На дървообработващата продукция, чрез ренде, сухата дъска се нарязва на размери от петдесет до сто и петдесет. Фрези за дърво, специална конфигурация, превръщат правоъгълна дъска в полукръгла форма, "под трупа" по цялата й дължина.Слотовете и зъбите на шарнирните панти имат същата конфигурация, както при конвенционалната облицовка. И принципът на закрепването е същият. Поради значителното си тегло, работата с него не е толкова просто, но резултатът си заслужава.

Преди монтажа дървената облицовка се обработва с антисептични средства, за да се предотврати образуването на всякакви гъбички и дълбоко проникване на влага. Когато сте стенни, се нуждаете от клетка от по-мощни дървени пръти от петдесет до петдесет или дори петдесет дъски на сто милиметра. Ламелите в блоковете са тежки и се нуждаят от надеждна основа.

Самият монтаж на единицата Hausa е съвсем прост, но изисква дърводелски умения и умения. И сам не може да се справи. Най-доброто би било екип от трима дърводелци, който, двуетажна къща десет на десет метра, ще бъде плетена за една седмица.

Правилната грижа

Дървото е естествен материал. И ако това не е защитено, блоковата къща много бързо се влошава. В ламелите ще има пукнати пукнатини, появява се гъбички. Облицовката започва бързо да губи цвета си, за да потъмнее. С една дума, е необходимо постоянно да се поддържа такава облицовка и това удоволствие не е евтино, поради скъпи материали, труд и време.

Цената на блокадата също оставя много да се желае. В сравнение с обичайната подплата, цената е два или дори три пъти по-висока. И освен това е много трудно да се намерят продукти с приемливо качество. Тъй като производството на блокови къщи е много по-сложно от конвенционалната облицовка.

Но тези трудности и проблеми избледняват, когато селската къща е облицована в блок. Това е естествено дърво - къщата диша. Вътре - топла, екологична и комфортна атмосфера. Дървесина от бреза се огъва в камината. Навън къщата има прекрасна гледка и, когато я разгледате, прави едно незабравимо впечатление. Особено нашата руска зима. Сред свободните смърчове, покрити с бял сняг. Или просто в гората. На разстояние сто или двеста стъпки. В светлината на ярка луна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…
Блок Къща, фото - блок от къщи под барБлок Къща, фото - блок от къщи под бар
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Довършителни работи на вили и къщи Съвременни технологииДовършителни работи на вили и къщи Съвременни технологии
Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаусБлок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус
Какво е по-евтино бар или пяна блок за цените на жилищата, характеристики, плюсове и минусиКакво е по-евтино бар или пяна блок за цените на жилищата, характеристики, плюсове и минуси
Метален блок къща материал за вътрешна и външна украсаМетален блок къща материал за вътрешна и външна украса
Блокирай къщата със собствени ръцеБлокирай къщата със собствени ръце
Вътрешно обзавеждане на балкониВътрешно обзавеждане на балкони
Как да изградим къща от блокове от пяна със собствените си ръце?Как да изградим къща от блокове от пяна със собствените си ръце?
» » Блок къща под дървената цена, от естествено дърво