Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус

Блок къща за вътрешно обзавеждане

Блокът е тънка дъска за облицовка, направена под формата на сегментна част от бланширания дървен материал. Материалът служи за украса на стените и има цветен и представителен външен вид. Блок къща за вътрешни довършителни работи се различава по дебелина, от дъската, предназначени за покриване на конструкцията отвън. Интериорът, завършен с блок от къща, създава имитация на истинска дървена рамка.

Предимства и характеристикиСимулаторът на трупи има високи качествени характеристики, има високи топлоизолационни и звукопоглъщащи свойства. Обработката на дърво по специална технология (сушене, импрегниране) дава устойчивост на излагане на ултравиолетови лъчи, атмосферни явления. Такава обработка на дървесината елиминира опасността от деформация и напукване, увеличава устойчивостта на огън.

Вътрешна декорация отвътре

Платката е монтирана на вътрешната и външната страна на сградата на същия принцип. Разликата се състои в характеристиките на структурните елементи: за външната кожа е задължително наличието на голям герб, вътрешната украса на блока с къща, изискваща естетическа безупречност - профилът под скрития нокът.

След като решихме да подреждаме къщата от къщата, трябва да знаем за основните етапи на процеса.Придобитите дъски трябва да бъдат разложени и да бъдат оставени да изсъхнат в продължение на няколко дни в една и съща стая, в която ще се работи. Това се прави, за да се аклиматизират и елиминират последващото свиване. Желателно е дъските да бъдат третирани с антисептик. След това те са инсталирани на щайгата на рафтове или дървен материал.

На периметъра на стаята са фиксирани летви с интервал от 50 - 60 см. За да се движи въздухът между стената и имитатора на дървения материал оставят малко пространство. Правилното фиксиране на ламелите ще осигури създаването на идеално плоска стена. Между рамката, ако желаете, можете да инсталирате нагревател с парно бариерен филм.

Процесът на довършителните работи започва от пода до тавана, а първият елемент се закрепва с винтове към щайгата с отвертка. Следващата дъска се вкарва в жлеба с жлеб и се фиксира и с винт. Понякога в процеса на инсталиране има проблем с докинг панелите по дължина, можете да ги решите с помощта на лента, равна на ширината на дъската. Възможно е да се използва методът на ъглово свързване. Вторият метод прави връзката практически невидима. При завиване, фиксирането се извършва с помощта на ъгъл или се правят разфасовки от 45 градуса. Между стената и пода се монтира перваза.

Монтираният блок от къщи трябва да бъде обработен с грунд и покрит със специален лак (боя) или боя. Изсушете боята, обработена с шкурка. Оцветяването се повтаря 1-2 пъти.

След 5-7 години защитното петно ​​се повтаря. Не спасявайте с качеството и количеството на бояджийските материали, зависят от тях трайността на фасадата и нейният външен вид.

Цена и цени

Управителят на цената на готовия материал е широк. Какви са индикаторите, които формират цената?

  • Дърводелски вид.
  • Общи размери.
  • Близостта на суровината.
  • Услуги за доставка.
  • Пряко сътрудничество с производителя (без посредници).
  • Наличност на производствените разходи.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…Вътрешно и външно декоративно завършване на помещения и сгради с блок къща, фиксиране, монтаж на…
Предлагаме сглобяеми контейнер блок бПредлагаме сглобяеми контейнер блок б
Блок Къща, фото - блок от къщи под барБлок Къща, фото - блок от къщи под бар
Довършителни работи на закрито под сайдингДовършителни работи на закрито под сайдинг
Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експертиДекориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти
Блок къща под дървената цена, от естествено дървоБлок къща под дървената цена, от естествено дърво
Затопляне и довършителни работи на къщиЗатопляне и довършителни работи на къщи
Метален блок къща материал за вътрешна и външна украсаМетален блок къща материал за вътрешна и външна украса
Екстериор декорация на стените на тенджера, отколкото да се отрежат дървени стени?Екстериор декорация на стените на тенджера, отколкото да се отрежат дървени стени?
Блокирай къщата със собствени ръцеБлокирай къщата със собствени ръце
» » Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус