Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти

Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти

Блок къща за днес е най-популярният материал за екстериорна декорация на къщи. Блок хаус е дъска или панел за облицовка, тя е изработена от предварително изсушена дървесина и поради това има увеличени експлоатационни и технически свойства. Довършителни блока къща дом помага донесе на живот най-смелите дизайнерски идеи и в същото време благо запишете на довършителни и цената на материала не е висока (от 300 до 600 рубли на квадратен метър). Най-често за производството на блокче използват иглолистни видове (лиственица, бор и смърч), това увеличава трайността на материала. За пример, тъй като довършването на къщата с блок хаус трябва да изглежда, снимката е дадена по-долу:

Довършителните работи могат да се променят, могат да бъдат поставени по стените хоризонтално, вертикално или под ъгъл. Независимо от простотата на материала, не е много професионално професионалистът да избере блок от къщи за екстериорна декорация. В края на краищата има няколко типа дъски, които се различават не само по външен вид, но и по характеристики. За външни довършителни работи е необходимо да изберете същите дъски с ширина най-малко 150 мм. Необходимо е също да се разбере от кои породи се произвежда материалът и откъде произлиза от продажба. Например, дървесината от северните гори е увеличила устойчивостта си към разпад, така че е така в търсенето на пазара. Ако решите да инсталирате панелите сами, тогава ще ви трябва много инструменти и материали. Така че, преди да започнете, да получите всичко, от което имате нужда.

Инструменти и материали, необходими за монтажа
 1. бара за щайгата.
 2. ъглова и леярска дъска.
 3. дюбел (щифт).
 4. качествен антисептик.
 5. нивото.
 6. четка.
 7. шкурка (шкурка).
 8. Saw.
 9. Hammer.
 10. електрическа тренировка.
 11. самонарезни винтове (винтове).
 12. бормашина - отвертка.

Къщата за декорация на къщата

Блок довършването на къщата отвън трябва да започне с оформлението на панелите, така че материалът да се аклиматизира и да намали свиването по време на монтажа. След това боята четка трябва да се третира с антисептични, след сушене, грапавост и повърхностни нередности ще се появят, които трябва да бъдат отстранени с шкурка. След това е необходимо да се приложи втори слой антисептик. На строителния пазар огромен избор от качествени антисептици, които имат различни нюанси, цветове и надеждно защитават панела от ултравиолетови лъчи. След прилагането на съвременни антисептици панелът не трябва да бъде покрит с боя и лак, което ще ви спести пари.

Довършването на дървената къща с блокната къща започва от най-долния ред, а панелите трябва да бъдат наклонени нагоре. Функциите, които блокадата изпълнява: защита на къщата от атмосферни влияния, изолация и звукоизолация, придава на сградата привлекателен външен вид. С важността на външната облицовка, ние не трябва да забравяме за интериора, тъй като този материал е идеален за вътрешно обзавеждане в стила на страната.

Вътрешно довършване на къщата

Интериорната украса на къщата е в голямо търсене, тъй като позволява на къщата да диша, а микроклимата в къщата има лечебни свойства. Блокчето е лесно комбинирано с елементи от интериора. Независимо от това, на каква повърхност е инсталирането на панели, но винаги се извършва върху щайгата. За ламелите използвайте пръчка с дебелина от 30 до 40 мм, фиксирайте ги на стената на интервали от 50 до 60 см и нивелирайте височината. По този начин не е нужно по-нататъшното подравняване на стените, тъй като блокът ще скрие напълно всички дефекти и недостатъци в стената. Интериорната украса на дървената къща с блокова снимка е показана по-долу:

Най-важното, както за външното, така и за вътрешното облицоване на къщата с блок е двуетажна обработка на панели с качествен антисептик. Необходимо е да се избере най-подходящият клас за блок-хаус, най-скъпият материал принадлежи към клас "екстра", повърхността му е перфектно равномерна и не позволява никакви механични дефекти. По-приемлив ценови блок клас "А" и "B", тези класове позволяват леки механични щети и наличие на възли.

Завършването на блокадата вътре в къщата трябва да се извършва на етапи, в противен случай качествената работа няма да работи. Блокчето е направено не само от дърво, но и от метал и винил, така че трябва да решите какъв материал ще използвате. Нека разгледаме всеки материал.

Интериорното покритие на дървената къща с блок къща е по-добре да се почисти, ако е направено от дървена облицовка. Той има плоска основа и изпъкнала предна част и се закрепва с помощта на шип към жлеба. Тези панели са направени от кръгли трупи, но някои дефекти, като надлъжни пукнатини, могат да се появят с течение на времето. Но яде и имаше такова пукнатина, след което промяната на целия панел не трябва да заменя само един дефектен. Къщите са украсени с блок от снимки на къщата. Вижте по-долу.Модерна метална блок къща след разпространението на класически сайдинг, тя може да се нарече и успешен хибрид на сайдинг и дървена къща блок. Завършването на къщата с метална блок къща е много по-удобно и по-изгодно от традиционната мазилка. Тази кожа регулира влажността на въздуха в помещението и създава благоприятен микроклимат, както и елиминира редовните козметични ремонти. В случай на повреда на цялата стена да се промени, не е достатъчно просто да се замени повредения панел.

За начало клетката е изработена от дърво или метал, а след това панелите са прикрепени към нея. Преди сглобяването на панелите, те трябва да бъдат нарязани на необходимата дължина и трябва да бъдат закрепени с помощта на стикери. След закрепването се използва технологията на шпиндела и панелите се закрепват заедно. Тази технология ви позволява да скриете всички крепежни елементи.

Екологични, евтини и красиви, всичко това привлича купувача и дори този материал има положителни характеристики. По желание на клиента, дограмата от дърво, метал и винил може да бъде направена от блок хаус. Този тип довършителни материали не са изгнили и имат повишена устойчивост на износване. Виниловото покритие на закрито е много по-трудно, така че без професионалисти просто не е необходимо. Цената за довършване на къщата не е висока, така че всеки може да си позволи да използва услугите на специалисти.

Но ако всички сте решили да направите инсталацията сами, трябва да знаете някои тънкости. Основното правило за правилната инсталация на винилов блок е наличието на температурна разлика. При използване на самозатягащи се винтове, достатъчно е да затегнете винтовете към спирачката и да ги завъртите на един ход. Ако използвате ноктите, не е полезно да ги запушите плътно. Между повърхността на панела и капачката на поцинкования или анодизиран нокът трябва да остане една милиметрова междина. Важно е да знаете: закрепването в отвора за перфорация не може да се монтира под ъгъл. За да се фиксира винилов блок, върху който няма перфорации, е необходимо да се пробие новият перфоратор. Независимото завършване на блокадата на вилата ще бъде успешно, ако ясно следвате всички препоръки и спазвате всички инсталационни правила.

Екстериорното покритие на къщата е единственото истинско решение, ако парите ви са достатъчни само за закупуване на къща или ако е студено през зимата и спешно трябва да изолирате къщата, но нямате големи пари. Завършването на фасадата на къщата с блок къща ще ви помогне да спестите на отопление и да даде на къщата интересен вид.Предимства на блокадата

- Високата устойчивост на механични влияния позволява да се издържат на външни влияния, като се запазва целостта на кожата

- висока устойчивост на мухъл и гъби, както и способността за бързо възстановяване на засегнатата област чрез шлайфане и боядисване

- пожарна безопасност и малък товар върху основата

- Устойчивост (експлоатационен живот над 50 години) и възможността дома да "диша"

- не изисква специални грижи, просто го излейте с вода от маркуч

- лекота и бързина на инсталиране, което дори и начинаещ може да направи

- е необходимо допълнително затопляне, така че къщата идеално запазва топлината

Списъкът с предимствата на блокадата може да продължи и на ниско ниво на разходите ще получите ефективна защита на вашия дом. Този завършен материал обаче има недостатъци, с дългосрочна поддръжка, къщата трябва периодично да се боядисва, да се отваря с лак или друг защитен материал.

Покриването на жилищни къщи с дървен материал все още е от значение. Вътрешното покритие на блоковата къща има един акцент, който трябва да се има предвид - това свойство на материала за температурно разширение или компресия. Необходимо е също така да изберете правилните опори - трябва да са антикорозионни (поцинковани или анодирани винтове и нокти). Закрепена външна довършителна блокова снимка.

Основните правила за фиксиране на блок от хауса

- Закрепването на панелите се извършва на местата на перфорация

- Посоката на закопчалката трябва да е перпендикулярна на кожата

- разстоянието между скрепителните елементи не трябва да бъде повече от 0,4 метра

- Ако няма перфорации, те трябва да бъдат пробити.

Обзавеждане на дома дървено укрепление цената на материала (14 хиляди рубли на кубичен метър) и монтажни работи на не е твърде висока, но от този завършващ материал за кратко време, можете да получите хубава, топла и уютна къща. И благодарение на положителните оперативни и технически характеристики на вашата къща в продължение на много години ще ви моля. Избирайки блок от къщи за декорация, ще подчертаеш достойнството на къщата и нейния собственик.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Блок Къща, фото - блок от къщи под барБлок Къща, фото - блок от къщи под бар
Завършване на балкони и лоджии с клапан в снимката и видеотоЗавършване на балкони и лоджии с клапан в снимката и видеото
Блок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаусБлок къща за вътрешно обзавеждане - цена, инструкции за довършване на къщата от блок хаус
Блок къща под дървената цена, от естествено дървоБлок къща под дървената цена, от естествено дърво
Завършване на дървената къща във и извън снимката и видеотоЗавършване на дървената къща във и извън снимката и видеото
Симулация на трупиСимулация на трупи
Къща облицована блок къща снимки на различни идеиКъща облицована блок къща снимки на различни идеи
Завършване на фасадата на къщата с дърво - правим стилни дървени фасадиЗавършване на фасадата на къщата с дърво - правим стилни дървени фасади
Интериорна декорация на дървени къщи материали за реализиране на дизайнерски идеиИнтериорна декорация на дървени къщи материали за реализиране на дизайнерски идеи
Блокиране на къща със собствени ръце, монтаж и завършване с видео инструкция и описание на процеса…Блокиране на къща със собствени ръце, монтаж и завършване с видео инструкция и описание на процеса…
» » Декориране на блок къща къща и фото препоръки на експерти