10 Опции за проектиране на входната врата Декорация, украса, декорация на входната врата

Избор на дизайна на входната врата: 10 важни коментара

Предната врата е дългосрочно придобиване и нейният външен вид е много тясно свързан с увеличените практически изисквания. Дали изглеждат обикновени или украсяват с изключителен декор? Ето някои показатели, които ще ви помогнат да намерите вашата "собствена" врата.

На снимката:

1. Две или едно? Често в апартаментите са монтирани две входни врати. Разделени една от друга на разстояние, съответстващо на дебелината на стената. В този случай дизайнът на входната врата не е толкова важен за интериора, а вътрешната врата не изисква специални защитни елементи и не може да се разграничи от вътрешната врата.

Светлите врати от същия цвят като стените помагат да се скрият реалните размери на стаята, особено малката.

На снимката: входно антре от проекта, реализирано от офиса на Шамсъдин Керимов.2. Вратата е невидима. До вратата не стои на фона на съседните стени, цветът и текстурата й съвпадат със стените. В минималистичния или конструктивистичен монохромен интериор, дизайна на входната врата обикновено съответства на цвета на боядисаните стени.

3. "Капан за светлина". Ако коридора е малък и / или естествената светлина се влива в него малко, огледалото, прикрепено към крилото на вратата, ще помогне да се коригира ситуацията. Дори една доста тясна лента от огледало на входната врата, разположена срещу прозореца, ще работи като допълнителен прозорец.

4. Вратата "въздух". В близкия коридор, гланцовите и острите повърхности създават усещане за въздушна лекота и дълбочина, по-добро осветяване. В този случай вземете плавно крило на вратата, покрито с цветен лак в тона на стените или мебелите. В случай, че има втора (външна) врата, вътрешната може да бъде направена от матирано стъкло в тънък метален профил.

5. Релефни графики. В интериора, който е доминиран от фините техники за завършване на графика, той ще изглежда добре релефно релефно на входната врата. Такова облекчение се произвежда фабрично. Умело разположеното осветление на тавана ще помогне да се подчертае състава на играта на свещеник.

На снимката:Панели с релефно декор, предназначени за стени, можете да рисувате и входната врата.

6. Вратата и стените съставляват общ чертеж. Има фирми, които извършват довършителни панели за стени и покриват панели за врати със същия модел. Този интериор врати и стени може да направи голяма разлика модел или имитират естествената текстура (кора, мокър пясък, и т.н.), което ще се превърне в стената до входната врата в един и много активен състав.

7. Както обикновено интериор. Ако има две врати, можете да използвате вътрешния интериор със същия дизайн като интериора, както в останалите помещения. Идеята е подходяща за входно антре в съседство с хол.

Вратата може да бъде украсена с вложки от цветни емайли, фигурни метални плочи, пасти и разфасовки от лакиран фурнир - всичко зависи от други подробности за ситуацията.

В снимката: Фабрика "Кнеър-С" в Дфенстър, входна врата в Ню Делхи.

8. Декоративен панел. Ахроматична цвят или стъклени панела прикрепен на върха на кърпа на врата, правят вратата истински "гвоздеят на програмата", особено ако то е лесно видима от съседните райони. Вратата може да бъде украсена с инкрустации от цвят и емайл, кристали и нокаути на лакирана фурнир - всичко зависи от други подробности за ситуацията. В този случай осветлението във входния участък трябва да е достатъчно светло, за да може ясно да изследва детайлите на композицията и да оцени художествения ефект.

9. Вратата с малък фигурен прозорец. Красив вариант за интериора в колониален стил "Прованс" или "страната", но подходящ само в случай, ако в допълнение към това, между апартамента и входа е "зона за сигурност", която осигурява защита от любопитни очи.

10. Напротив. В интериора, чийто декор се основава на съвпадащи цветове, предната врата може да постави мощен акцент върху фона на контрастиращите стени. Най-успешно, този дизайн на входната врата се вписва в интериора в стила на поп арт или постмодернизма.

Външната врата като най-светлият акцент в интериора е необичаен и много творчески ход.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Опции за проектиране на вратиОпции за проектиране на врати
Как да направите декорация на вратите с декоративен камъкКак да направите декорация на вратите с декоративен камък
Заключващи врати за входни вратиЗаключващи врати за входни врати
Плъзгаща се врата към кухнятаПлъзгаща се врата към кухнята
5 Начина да затворите старата врата - идеи за ремонт на апартаменти и интериорен дизайн 20155 Начина да затворите старата врата - идеи за ремонт на апартаменти и интериорен дизайн 2015
Изолирани входни врати за селска къщаИзолирани входни врати за селска къща
Монтиране на входни врати в дневната на банята със собствени ръцеМонтиране на входни врати в дневната на банята със собствени ръце
Тапицерията на входната врата от вътрешни и външни фото идеи, видеоТапицерията на входната врата от вътрешни и външни фото идеи, видео
Осигуряваме подреждането на входната врата на монтажа на козиркатаОсигуряваме подреждането на входната врата на монтажа на козирката
Входна вратаВходна врата
» » 10 Опции за проектиране на входната врата Декорация, украса, декорация на входната врата