Ремонт на баня в hruschvka Сграда от до

Добър съвет!

В тази статия ще има реч за спецификацията на ремонта на банята в Хрушчов, научаваме какво е по-добро и по-удобно да се извърши ремонт в Хрушчов. Както при спестяване на пространство в банята. Съвети ще бъдат дадени за довършване на стаята. Материалът се поддържа от снимката и видеото в обекта.

Можем също да организираме обновяване на банята в Хрушчов за вас на подобни цени. Вижте контактите по-долу!

095-896-48-74 или 063-493-80-83 Сергей

Ремоделиране на банята в Хрушчов.

Ремонт на банята в Хрушчов се усложнява от факта, че самата баня е малка по размер. Това означава, че в банята в Хрушчов, много малко свободно пространство. Максималната квадратура на пода на банята, построена от Хрушчов, беше, според моята памет, 2 квадратни метра. Е, поне височината на тавана в Хрушчов *, а не само в банята, може да угоди на окото.

В общи линии, малко място в Vannes стая и това е всичко, и домакински уреди и апарати за подобрение, комфортен престой в банята, както и елементи за подобряване на живота, просто див сет и искате банята, за да оборудва за максимален комфорт, но все пак това ще бъде място, където обърни се!В резултат на това възникват много ненужни въпроси:

- Къде да се постави баня? Може ли да е по-удобно да се направи душ? Къде мога да сложа мивка в тази баня? О, Боже, къде в това Хрушчов място пералня? Е, ако в Хрушчов няма топла вода, главоболието, където да се мотае водонагряващ резервоар, много загадява семейството.

E konomim място на банята в Хрушчов.

На първо място, поставете в банята, ще спасим под лозунга - Нищо излишно, когато ремонтирате. Това е, като се започне обновяването баня в Хрушчов, ние няма да се обърне, нито специализирани подсистеми, а просто poshtukaturim в минимален стена слой pokleit или гипсокартон, които просто се придържаме плочките. По принцип би било хладно, ако имаше възможност точно на стената да се постави плочка.Стари замазка етаж в банята, за демонтиране на плочи, с което се добавя пет сантиметра към височината на семейството банята в Хрушчов. Разрязваме на пет сантиметра и полагаме плочки.

Таванът в банята в Хрушчов, може да бъде залепен фалшив безпроблемно плоча от пяна, която в момента се предлагат с интересни снимки и изгледи се получават, като че ли напрежението

таван.

Преди това, на тавана в банята, е необходимо да се изравнява с шпакловка или мазилка. Относно техниката на извършване на ремонтни работи в банята с подробно описание на техниката на довършителни работи, ние четем в статията Bath Repair.

И ние продължаваме да спестяваме пространство и да говорим за детайлите на интериора на банята в Хрушчов, ще ни помогнат да спестим място и които няма!

На първо място, разбира се, идва душът, който ще замени самата баня. Ние веднага казваме, огромни умивалници, бордюри, шкафове и ги заместваме с тесен умивалник, вграден в тесен бордюр. От приликата, както е показано на снимката отдясно. И отляво на снимката се показва, че не трябва да я използвате, когато обзавеждате баня в Хрушчов.

Много интерес е също така причинени от такъв момент в Хрушчов, къде да постави резервоара за вода? Що се отнася до мен, дори по-добре да си купя котле на газ, но ако все още не може да се купи нов бойлер, резервоарът е да се вземат малки, по осемдесет литра. Семейство от трима, това ще е достатъчно. При наличието на голям бойлер резервоар, следва да приложи над тоалетната и евентуално да се удави пет сантиметра в стената, така че няма да се чувствате неудобно, че е резервоарът на отопление няма да ви безпокоя.

Тоалетна в Хрушчов, еднакво проблематично да се прикачите, за да спестите място, писоарът е поставен под стената настрани, което не е много удобно. По правило се купуват малки водопроводи, които са с 5 сантиметра по-тесни от обикновено.

Перална машина в Хрушчов, много приятно ще купуват с топ товарене. Тези перални машини, тесни по ширина и с известно оформящо действие, могат да бъдат перфектно интегрирани в шкафа. Този пиедестал, показан в снимката вдясно.

Ремонт на банята в Хрушчов видео.

Член, ремонт на баня в Хрушчов, подготвени от администрацията на обекта Строителство от А до Я. Enakieve - Донецк *.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Ремонт на баня в Хрушчов със собствените си ръце снимка, видеоРемонт на баня в Хрушчов със собствените си ръце снимка, видео
Интериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимкиИнтериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимки
Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.
20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов
Идеи за малка баняИдеи за малка баня
Ремонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в ТоглиатиРемонт и декорация на баня, тоалетна в Тоглиати - ремонт на апартаменти в Тоглиати
Стандартната дебелина на тавана в Хрушчов и панелни къщиСтандартната дебелина на тавана в Хрушчов и панелни къщи
» » Ремонт на баня в hruschvka Сграда от до