Баня дизайн в Хрушчов

Прочетете повече:

Баня дизайн на малки размери

Обикновено, с най-големи трудности при ремонта, собственици на малки апартаменти са изправени пред. Дизайнът на банята в Хрушчов е много ограничен от малкия размер на стаята, което означава, че трябва да отговаря на няколко критерия.

Препоръки за използване на пространството

За да направите вашата малка стая наистина комфортна, следвайте следните препоръки:

  • Използване на всеки безплатен измервателен уред за стая за практически цели
  • Комбинация от красота и функционалност, която е много важна в малката баня
  • Завършването на банята в Хрушчов трябва да бъде такова, че визуално да разшири пространството и да го направи по-просторен

dizayn_malenkoy_vannoy_komnaty_14

Какво си струва да помните при планирането на ремонта на Хрушчов?

  • Важно е да запомните, че подобни жилищни сгради в крайна сметка ще се влошат и ще остареят.
  • По правило, поради това по време на ремонтните работи, е необходимо напълно да се демонтират и заменят всички комуникации, което в крайна сметка ще изисква сериозни инвестиции.
  • В Хрушчов не е достатъчно просто да направите козметични ремонти и да поставите нова керемида, а след това да инсталирате нова ВиК.

баня интериор design_being_9

Вие също ще трябва да положат много усилия, за да изравнят стените и пода, да заменят тръбите, да заменят окабеляването. Такава работа не е евтина, но разходите ще се изплатят напълно. През годините ще се насладите на красива, удобна и функционална баня.

Тайните на дизайнаМалкият хазнак в Хрушчов може да създаде потискащо впечатление, само ако по време на довършителните работи са използвани неправилни материали. Ето защо най-важният етап от такива ремонти в банята в хрушкева е изборът на плочки, лампи, огледала, както и други довършителни елементи. Ако дизайнът на банята на Хрушчов е проектиран правилно, пространството ще изглежда просторно и светло и неговите малки размери няма да причинят неприятни емоции.

dizayn_malenkoy_vannoy_komnaty_29

Какво мога да използвам за визуално разширяване на стая?

  • Предпочитайте плочките със светли и пастелни цветове. Не използвайте прекалено тъмни или твърде ярки плочки, а също и декоративни панели с голяма фигура.
  • Не забравяйте за огледалата. Огледалата са най-лесният начин да създадете илюзията за голяма стая.
  • Гланцовите плочки са за предпочитане пред матови, както и гланцови опънати тавани. Такъв таван ще изглежда много по-висок и размисълът ще го направи по-дълбок.

Завършването на плочки в Хрушчов означава, че използването на контрастиращи цветови акценти (бордюри, декоративни плочки) на монофоничен фон ще направи интериора на банята още по-необичаен.Най-важният елемент от интериора на малка стая е правилно избраното осветление. Изберете лампи, които дават ярка дифузна светлина, разпределяйки я равномерно в банята. За визуално разгъване на стените, използвайте осветителни тела на стената, както и огледално осветление.

Основни етапи на ремонта

Както бе споменато по-горе, ремонтът в малка баня в стари къщи винаги започва с демонтирането на стари покрития и комуникации. Този етап е най-неприятният, защото той винаги е придружен от огромно количество замърсявания и строителни отпадъци. След това стените и подовете се изравняват. За изравняване могат да се използват готови строителни смеси, както и гипсови плоскости.

След това ще трябва да напълно да замени всички комуникации окабеляване студена и топла вода, канализация и да проправи нови кабели .. Няма никакъв смисъл да се инсталира нови тръби по външните стени на баня в Хрушчов е твърде малка, така че трябва да пробие стените на нишата, за да ги скрие всички тръби.

Само след окончателното изравняване и инсталиране на комуникациите можете да започнете да украсявате в съответствие с предварително проектиран проект. Първоначално плочките се полагат на пода, след това се придвижват към стените, след което се монтира окачен или окачен таван. Красив поглед в малките бани окачени тавани от PVC панели и разтегателни тъкани с вградени прожектори.

Следващият етап е инсталирането на водопроводни инсталации. ВиК и мебели - това е последният етап от ремонта. Придобивайки го, най-добре е да се даде предпочитание на малки модели, които няма да заемат твърде много място в банята. Същото важи и за мебелите: инсталирайте колкото е възможно по-малко подови шкафове.

Много по-органични в тази баня ще изглежда малко окачени шкафове и рафтове. Ако рядко използвате банята, една добра алтернатива, която спестява място, ще kabina.Sozdat душ в малката баня уютно пространство, което е едновременно красив и практичен и функционален, това не е толкова трудно, колкото изглежда.

За да направите това, трябва просто да подхождате компетентно към избора на довършителни материали, да създадете проект за бъдеща баня, за избора на изпълнители. В този случай, поправянето и довършването на банята в Хрушчов ще престане да бъде проблем за вас.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите дизайн на едностаен апартамент Хрушчов?Как да направите дизайн на едностаен апартамент Хрушчов?
Интериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимкиИнтериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимки
20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов
Идеи за малка баняИдеи за малка баня
Баня дизайн 4 стаи 15 снимкиБаня дизайн 4 стаи 15 снимки
Баня дизайн в идеите на Хрушчов и съвети с снимкиБаня дизайн в идеите на Хрушчов и съвети с снимки
Разположението на една стая ХрушчовРазположението на една стая Хрушчов
Баня дизайн 3 кв. МБаня дизайн 3 кв. М
Душ кабина в малка баня Тайни за оптимизиране на пространствотоДуш кабина в малка баня Тайни за оптимизиране на пространството
Оригинални мебели в банятаОригинални мебели в банята
» » Баня дизайн в Хрушчов