Баня дизайн 4 стаи 15 снимки

Банята на малка площ е типичен вариант на къща Хрушчов, в повечето случаи с комбинирана баня. Днес не всеки може да си позволи просторна баня. Много хора са претъпкани в малки апартаменти. Ето защо, дизайнът на банята е 4 кв.м., е необходимо да се мисли за огромен брой семейства. Как да организираме най-необходимото в такава малка част?

Първо, не се отчайвайте. С компетентен подход за проектиране можете да превърнете малката баня в удобна и многофункционална стая. Инсталирайте всички необходими елементи в такава стегната баня не е лесно. В този случай нестандартни решения и индивидуален проект ще ви помогнат.

Баня дизайн 4 кв. М Инсталиране на тоалетната чиния

За малките бани е необходимо да се използва малка водопроводна инсталация. Отлична възможност за спасяване на малката баня е тоалетната за окачване. В този случай почистването се улеснява, тъй като пространството под тоалетната остава отворено. Външният вид ще бъде естетичен и стилен.Вторият вариант е ъгловата тоалетна, която успешно ще спести полезна площ. Дизайнът на ъгловите тоалетни е разнообразен. Но за близката стая е по-добре да изберете тоалетна с правоъгълен резервоар за източване, който е инсталиран близо до стената.

Вана или душ?

че  баня 4 кв.м. m., изглеждат просторни, дизайнът на съвременните ВиК предлага различни опции. Най-доброто решение за спестяване на пространство в малка баня е душ. Отнема малко място и ще изглежда много стилно. Само плъзгащите се врати трябва да са прозрачни. Този момент влияе и върху визуалното увеличаване на стаята. Дизайнът на душ кабини има в себе си голям брой рафтове. Там можете да поставите цялата козметика.За любителите на вана можете да инсталирате малка или "заседнала" опция. Не е лошо да погледнете в малка баня, ще има душ кабина. Наличието на модерния пазар на голям брой ъглови водопроводни инсталации ви позволява да ремонтирате банята, в най-удобния и печеливш вариант.

Пералня и мивка

Без перална машина в нашето време е абсолютно необходимо, затова тя трябва да намери място в малка баня. За да спестите място над пералната машина, можете да инсталирате мивка. Мястото под мивката рядко се използва продуктивно. В този случай поставянето на обектите една върху друга ще помогне да се спести ценно пространство.

Пералната машина ще трябва да закупи малка височина 70 см. За удобство на работата мивката трябва да бъде избрана така, че ръбовете й да изпъкват над пералната машина.

Осветление, цветни нюанси и мебели в малка баня

  • Когато декорирате малките бани, трябва да използвате светли цветове. В този случай е уместно да използвате опънат лъскав таван, който ще ви помогне да увеличите визуално малката площ.
  • визуално разширете стените ще помогне на правоъгълни плочки, разположени хоризонтално. Илюзията за голямо пространство ще създаде подови плочки, разположени диагонално.
  • Добре избраното осветление на малка баня ще помогне да се създаде чувство за свобода. Само трябва да запомните, че светлината не трябва да заслепява, по-добре е да се разпръсне. В тавана могат да се монтират осветителни тела. Огледалата с осветление също помагат визуално да се разшири тясната стая.
  • Не затрупвайте тромавата баня с много мебели. Чифт шарнирни шкафове с огледални врати ще бъде добро решение.
Прочетете нататък
Пластмасови панели за баня

Бани 4 кв.м. снимка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Баня в бежови тонове снимкаБаня в бежови тонове снимка
Баня дизайн сив цвятБаня дизайн сив цвят
Баня с праскова цвятБаня с праскова цвят
Банята в лилаво и лилави тоновеБанята в лилаво и лилави тонове
Баня в тюркоазен цвятБаня в тюркоазен цвят
Златна баня 20 снимки на дизайнаЗлатна баня 20 снимки на дизайна
Дизайн на баня и тоалетнаДизайн на баня и тоалетна
Help Board Имаме панелна къща, в която банята и тоалетната са отделни, но са в отделна бетонна кутияHelp Board Имаме панелна къща, в която банята и тоалетната са отделни, но са в отделна бетонна кутия
Баня 4 на 4 разпределение вътре и снимкаБаня 4 на 4 разпределение вътре и снимка
20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов
» » Баня дизайн 4 стаи 15 снимки