Разположението на една стая Хрушчов

Разположението на една стая Хрушчов

Живейки в малък Хрушчов, трябва да се погрижите една от тази малка стая да съчетае много функции. Основното в този случай е правилният и разумен подход към въпроса за възстановяването на такова малко пространство.

Разположението на една стая Хрушчов. Как да организираме пространството на малък апартамент?

Има няколко вида реконструкция, които са идеални за съответната стая. Тя може да бъде комбинация от баня и тоалетна и по този начин да се създаде обща баня, която значително ще увеличи цялото пространство и ще спечели малко пространство за пералната машина. Освен това можете да разрушите дяла, който разделя кухнята и стаята. Това обаче може да се направи само ако в кухнята е инсталирана електрическа печка, което няма да противоречи на стандартите за пожарна безопасност.

Комбинирането на няколко стаи в една област, трябва да разгледа обстойно качество и подходящо зониране, която вече е визуално ще постави всички необходими акценти и напълно ще завърши процеса на създаване на ново оформление. При отсъствието на деца, създаване на нов апартамент няма да има никакви трудности. Ако има дете в стаята, тогава ще има нужда да се създаде детска стая, в която задължително трябва да има прозорец. Не забравяйте, че наличието на източник на дневна светлина трябва да остане в хола. Въпреки това, в случай, че студио апартамент има само един прозорец, неговото отсъствие в спалнята е приемлив резултат, което е просто невъзможно да се избегне.Ако няма много желание да се пречупят преградите между стаите в апартамента и да не се извършват големи ремонти по едно и също време, можете да направите с обичайното зониране на пространството. Пространството на цялата стая може да бъде перфектно разделено визуално в отделни помещения. В този случай, не забравяйте за някои от дизайнерските трикове, които също ще помогнат за леко разширяване на малката площ. За да направите оригинален и практичен дял с рафтове, не е необходимо да прибягвате до помощта на тухли, можете да направите цялата работа от гипсокартон, който ще има някаква интересна или неправилна форма. Най-подходящият вариант за малка стая е наличието на колкото е възможно по-малко мебели, а мебелите, които ще бъдат в апартамента, трябва да изпълняват много функции.

За визуално разширяване на пространството можете да приложите следните методи:

  • Използвайте големи огледала или опънати тавани, които имат ефект на отразяваща повърхност;
  • мебели, които могат да бъдат сгънати и оформени, ако е необходимо;
  • специално решение за цветове - светлите цветове и пролетни цветя винаги могат да донесат свежест и допълнителна лекота в стаята. Освен това е необходимо да се използват ниши и гардероби с плъзгащи се врати, които ви позволяват да съхранявате много полезни неща, предмети и книги във вашата малка площ. В този случай е необходимо да се внимава да съответстват на общия стил.


Особено внимание при планирането на една стая Хрушчов трябва да се даде на дизайна на пода и тавана, които също трябва да работят за общото благо. Така например, в центъра на тавана можете да изградите висящ кръг, който ще има огледална повърхност, която също визуално ще разшири цялата област и ще даде допълнително романтично настроение. Над останалата зона или около нея на тавана (стените), можете да инсталирате малки лампи, които ще бъдат един от методите на зониране.

Разположението на една стая Хрушчов. снимка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилен дизайн на стаята за преминаванеПравилен дизайн на стаята за преминаване
Интериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимкиИнтериорен дизайн 1 стая Хрушчов 7 снимки
Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.Проектиране на апартамент с обща площ от 22 кв.м.
20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов20 Снимки на дизайна на банята в Хрушчов
Идеи за малка баняИдеи за малка баня
Варианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, ценаВарианти на декорация и ремонт на стени в коридора Описание на работата, цена
Идеи за малка снимка на кухнятаИдеи за малка снимка на кухнята
Баня дизайн 4 стаи 15 снимкиБаня дизайн 4 стаи 15 снимки
Баня дизайн в идеите на Хрушчов и съвети с снимкиБаня дизайн в идеите на Хрушчов и съвети с снимки
Кухненски интериорен дизайн в Хрушчов - съвети, снимкаКухненски интериорен дизайн в Хрушчов - съвети, снимка
» » Разположението на една стая Хрушчов