Какви са играчките на батериите, задвижвани от слънчева светлина?

Много хора се чудят защо един робот с мощност от 14 към 1 е популярен сред децата, какво е толкова привлекателно? Отговорът на този въпрос вече е в името на робота. Сега роботите са толкова често, че се използват не само в индустрията, но и като детски играчки. Те могат да бъдат закупени от всеки магазин, а има и други, които могат да поздравят собственика и да разговарят с гостите.

Това обаче е вече готово решение, което не е подходящо за всяко дете. Много по-интересно и по-забавно е, ако роботът се сглобява от нашите ръце. Най-добрият вариант е конструкторът на роботите 14 на 1, който дава възможност да се съберат до 14 различни роботи. Тук и се движите самостоятелно ldquo-chariardrdquo-, както и робот на бъгове и дори има робот-лодка.

Светът на играта привлича и улавя. Възраст - не е пречка за развлечение, генерираща много положителни емоции, предназначени за развитието на латентните възможности и за развитието на интереса към знанието. Поради тази причина е съвсем логично дизайнерът, от който е възможно да се съберат няколко вида роботи, работещи за сметка на слънчевата енергия, харесаха мнозинството. Процедурата на нейното събрание превръща такова развлечение в смислено и необходимо занимание.

По какъв принцип работиНай-важният елемент на самостоятелно монтирания робот, който работи чрез превръщането на слънчевата енергия в електрическа енергия, е слънчева батерия. Те са два вида:

 1. без батерия;
 2. с батерия.

робот на слънчева батерия 14 в 1Играчките, принадлежащи към първия тип, могат да работят само когато са в светлината. Устройствата от 2-рия тип имат вградена батерия, която натрупва енергия и им позволява да работят дори и без пряко влияние на светлината. Когато лъчите на слънцето ударят фотоклетките, които се намират в горната част на робота, двигателят започва да задвижва играчката. Също толкова важно е фактът, че устройството е в състояние да работи не само когато е изложено на слънчева светлина, но и при ярка електрическа светлина.

Характеристики на конструктора на роботи

 • Силна кутия, в която не са пакетирани сто части, няма да заема много място. Всички елементи без изключение са рационално поставени, а за образуването на следващия робот няма да са необходими допълнителни инструменти или лепило. Роботите, създадени с помощта на дизайнера 14 на 1, изпълняват разнообразни забавни движения, като забиване на опашката на куче, ходене на бръмбар, плъзгане, гребане и др.
 • Предлага се в дизайнера 14 от 1 големи модула в комплекта - това е основата за следващия робот. Добавете малки елементи към един от модулите (бъдете внимателни: те не са съвсем същите), след това вземете бръмбар, куче и много други модификации на почвата и водата.
 • Първоначално потребителят купува набор от пластмасови плочи с части. Елементите трябва да бъдат нарязани (възможно е също така да се счупят, но в този случай остават бръчки) лично. Тук е необходимо да бъдете много бдителни, тъй като елементите (особено малките) са огромни и някои от тях са много сходни един с друг. Въпреки това, само сходни - да се използва един такъв елемент на мястото на друг не е дадена възможност.
 • За да се гарантира, че всичко това не се смесва, се вземат предвид специалните пакети и стикери. Инструкциите ясно показват как да се съберат тези или други роботи, поради тази причина няма да създадат особени трудности при сглобяването им. Въпреки че трябва да се обърне внимание на факта, че поради наличието на малки елементи, не всички могат да произвеждат качествен монтаж на модела, така че роботният дизайнер 14 на 1 не се препоръчва да дава на деца на възраст под шест години.
 • Но това не е пълна забрана. Ако мислите, че вашето дете е в състояние да се справи със задачата, то никой не ви забранява да му предоставите такова право да съберете истински робот от собствените му ръце в по-млада възраст.
 • Не се изискват батерии за дизайнера 14 на 1. Под формата на източник на енергия се използва слънчева енергия. За да задействате играчка, събрана със собствените си ръце, просто трябва да я прехвърлите на слънце или ярка изкуствена светлина. За да работите в стаята, роботите се нуждаят от ярка светлина (поне стотици ватове). Роботите на слънчеви панели не функционират на сянка, когато е облачно.

робот на слънчева батерия 14 в 1

Каква е ползата от дизайнера?

Сега трябва да разберем какви са предимствата на даден робот конструктор 14 в 1 за развитието и обучението на детето. Психолозите разясниха, че процесът на конструиране и директно свирене с този робот, който се прави от собствени ръце, може да донесе значителна полза:

 • Паметта се подобрява.
 • Развитието на пространственото мислене се отбелязва.
 • Този дизайнер ви позволява да развиете двигателните умения на малките деца при деца.
 • Детето става самостоятелно и се учи да взема решения самостоятелно.
 • Присаждане дисциплина на детето, действа дори и на неспокойните.

Може да се каже с пълна увереност, че функционирането на робот за сметка на слънчевата енергия е не само играчка, но и цялостна технология за развитие, която позволява стимулиране на въображението и значително увеличаване на интереса към техническия прогрес.

заключение

Този уникален робот "14 в 1" е идеален за дете и ще бъде чудесен подарък, чиито спомени за дълго време ще затоплят душата. Той дава възможност да развива логическо мислене и пространствено въображение, детето ще подобри концентрацията и вниманието му.

Тази играчка е по право полезна покупка, защото е много интересна, чиста в екологичния план и много безопасна. По-интересното е да се събере сам робота. И когато тя ще работи под въздействието на слънчевата светлина, ще изпитате море от ярки цветове

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересни занаяти за деца Детски детски стаиИнтересни занаяти за деца Детски детски стаи
Робот прахосмукачкаРобот прахосмукачка
Демонтаж на бетон с помощта на роботаДемонтаж на бетон с помощта на робота
Дървен детски спортен комплекс за достойнство и характеристики на домаДървен детски спортен комплекс за достойнство и характеристики на дома
Дизайн на детска стая за момичеДизайн на детска стая за момиче
Характеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартаментХарактеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартамент
Килими за килими - подове във всяка къща - детска градина - всички заедноКилими за килими - подове във всяка къща - детска градина - всички заедно
Всички новини от света на алтернативната енергия Digest за седмицатаВсички новини от света на алтернативната енергия Digest за седмицата
Резюме на чертожния клас, по-старата група Изчертаване на образец от елементите на картината на…Резюме на чертожния клас, по-старата група Изчертаване на образец от елементите на картината на…
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
» » Какви са играчките на батериите, задвижвани от слънчева светлина?