Финландска боя tikkurila на най-добрите цени в Москва на едро

Финландската боя Тикукурила на най-добрите цени в Москва (на едро / дребно)

В момента Tikkurila е водещата компания за производство на бои и шпакловки във Финландия, Швеция и Русия, както и една от водещите компании в тази област в балтийските държави

Tikkurila произвежда бои за вътрешни и външни работи: за тавани, стени, подове, прозорци, тапети, дърво, метал. Финландските бои, лакове, грундове и антисептици на Tikkurila притежават надеждна репутация сред руските потребители. Голямото разнообразие от продукти на компанията покрива голям обхват в употреба както в гражданското, така и в индустриалното строителство.

Високотехнологичните продуктови продукти с добре подбрани рецепти са в голямо търсене сред потребителите в различни региони. Почти всички бои и лакове, произведени от Tikkurila, могат да бъдат оцветени, които могат да бъдат произведени в присъствието на потребители. И това е значителен плюс на продуктите на Tikkurila.

Високите стандарти за качество на продуктите от кампанията са склонни да надвишават стандартните изисквания и се потвърждават от сертификатите на най-различни контролни органи за контрол на продуктовия контрол в тази област.

Списък на най-популярните покрития

Betolux - боя за дървени и бетонни подове, предназначени за боядисване на вътрешни и външни покрити бетонни, метални, дървени и дървени повърхности. Този емайл за подове има лъскав блясък и има добра устойчивост на измиване, той е перфектно почистван с обичайните миещи средства. Консумация: 1 литър при 7 - 9 м? (за бетон) и 1L за 9-11 м? (за метал и дърво).Valti Color е антисептично средство за дървесина, добре се абсорбира в дървото и не образува непрекъснат филм, но също така не дава блясък след нанасянето на първия слой. Това е добър инструмент за надеждна защита на дървото от плесен, сини, гниещи гъби, отрицателно въздействие на водата, слънцето. Подобрява повърхността, която се прилага, и оставя структурата на дървото видима. Valti Color може да се използва като оцветяване преди лакиране на пода. Неговата консумация на плоскости и дървени трупи е 8-12 м / л.

Valtti Pohyuste - дърво Грунд за екстериора, се използва за защита и грундиране на дървени конструкции, както и покривна конструкция елементи на дървените постройки в контакт със стените: прозорци, щори, външни и гаражни врати, парапети на балкони и тераси, стенни облицовки, екстериорни части от греди - огради, беседки, дървени трупи и др.). Грундът значително подобрява адхезията на последващото покритие. Консумация нарязан повърхност е 4 m / л, и рендосан - 5 m / L ?.

Vinha - антисептична боя за дърво за работа на открито е предназначена за обработка на външни стени, свързващи прозорци, облицовъчни плочи, беседки, огради и др. повърхности. Съдържа сини и плесенни инхибитори и образува водоотблъскващ филм за защита от дървесина. Той предпазва от гъбички от мухъл, синьо и гниещо. Има полу-лъскав блясък и се разрежда с вода, тъй като е базиран на акрилат с добавяне на алкид. Консумация на нарязаната повърхност: 4 - 6 квадратни метра. м / л, а при рендоса: 8-10 квадратни метра. m / l.

Хармония - акрилатна вътрешна боя, изработена върху чист акрилатен свързващ материал. Боята има напълно матиран блясък и придава боядисана повърхност кадифен ефект. боя проявява добра устойчивост на износване на (може да издържи повече от 5000 преминава четка), е без мирис, и се прилага за повечето вътрешни повърхности (бетон, гипс, тухли, гипс, цимент, боядисва тапети и т. П.). Боята е чудесно за боядисване на стъклени стени. Потреблението на боя върху абсорбиращи повърхности е 7 - 9 м / л, а консумацията на неабсорбиращи повърхности е 10 - 12 м? / Л.Joker - акрилатна вътрешна боя, има матов блясък и придава боядисана повърхност копринен ефект. Боята не е мирис, одобрена е от Асоциацията на специалистите по алергични и астматични заболявания и е възложена на Европейската комисия Ecosign. Боята Joker има добра устойчивост на износване (може да издържи повече от 5000 паса с четка), може да се използва в помещения, където се очаква чести миене на стени. Консумация на боя: върху абсорбиращи повърхности - 8 - 9 m? / L, върху неабсорбиращи повърхности - 10 - 12 m? / L

Euro 2 - боя на водна основа за стени и тавани, направена на базата на латекс и акрилен съполимер. Боята има напълно матиран блясък и може да се нанася върху нови и преди боядисани повърхности. Боята има икономично потребление и се използва за боядисване на стени и тавани в сухи помещения по време на ремонт и строителство.

Euro 7 - латексова боя на водна основа е висококачествена бързосъхнеща боя. Предназначена е за боядисване на бетон, мазилка, гипсокартон, тухла, затварящи стени и тавани в сухи помещения, както и тапети, ПДЧ и гипсофазер. Издържа лесно лепене. боя поток слой е 1: 5-7 M / л върху бетон и мазилка повърхностни 8 - 10 м / л повърхност запушалка, ПДЧ, плоскости, wallpaper- 10-12 M / л върху боядисаната повърхност ?.

Евро праймер - праймер акрилат дълбоко проникване за вътрешна и външна (концентрат) съдържа добавки срещу гъбички и плесени растеж и осигурява предотвратяване на гъбички и плесени. Primer Tikkurila добре повърхност и импрегнира използва за предварителна подготовка мазилка, тухли, бетон, гипс и газобетон повърхности, гипс строителни материали, фибри-циментови плочи, плочи от дървесни частици и fiberboards и лесно помътняване покрития. Разход: 5-14 M / л, в зависимост от хигроскопичността на повърхността ?.

Miranol - за дърво и метал емайллак има гланцово покритие и се използва за боядисване на мебели, врати, прозорци, инструменти, велосипеди, сигнализацията, лодки, лодки, трамваи и други превозни средства, селскостопанска техника, метални конструкции, както и други предмети. Животът на боята е 10 години. Консумацията на боя за метал е 12 - 14 м? / Л, а консумацията на гладко дърво е 10 - 12 м? / Л.

Новас - фасада (акрилатна) боя, предназначена за външно боядисване небоядисани бетонови повърхности, фибри-минерални дъски, твърди вароциментова мазилка, както и за пребоядисване на твърдо държи на старите покрития, но не е подходящ за боядисване на предварително боядисани варови бои повърхности или еластични покрития , Консумация на боя: 4 - 6 m³ / l при еднослойно приложение.

Panelli-yasya - лак за дърво за вътрешна работа, е екологичен продукт и не съдържа неприятна миризма. Лакът е предназначен за лакиране на дървени (панели и дървени трупи), както и бетонни и тухлени повърхности вътре в сградите (стени, тавани, врати и др.). Тя дава на повърхността полу-лъскав блясък и подчертава структурата на дървото. Лакът лесно издържа малки механични натоварвания, е устойчив на въздействието на мазнини, кремове, пот, вода и препарати. Консумацията на лак върху плоскостта е 1 литър с 8-12 м.

Peak-Tejo - боя за дърво за външна работа, предназначена за обработка на външни стени, свързващи прозорци, дъски, беседки, огради и др. повърхности. Боята съдържа масло, акрилат и се разрежда с вода. Боята има матов блясък. Консумацията на боя върху нарязаната повърхност е 4 - 6 м / л, а консумацията на нарязаната повърхност е 7 - 9 м / л.

Уникален сух яхтен лак, предназначен за лакиране на дървени повърхности вътре и извън помещенията, е подходящ за лакиране на лодки, подове, паркет, врати, свързващи прозорци. Лакът съдържа компоненти срещу UV лъчи, които забавят ефекта на пожълтяване на слънчевата светлина. Консумация на лак: 1 литър при 12 - 14 м ?.

Yuki - фасадна боя, предназначена за боядисване на тухли, измазани, шпакловани, бетон, газобетон, галванизирани и метални повърхности. Е особено устойчива на износване, това може да се боядисва не само фасадата, но също така и на сутерена на сградата - моят най-външната част на сградата. Бетон консумация - 4, - 6 m / л в един слой на плочи от минерални влакна - 6, - 10 м / л, за метал - 8 - 10 m / L ?.

В нашия магазин можете да закупите почти цялата гама от бои Tikkurila.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Профилирани листове в Красноярск - къде да купуват по-евтини цени и компанииПрофилирани листове в Красноярск - къде да купуват по-евтини цени и компании
Боя за боядисване на дървени къщи Тайните на избор и цениБоя за боядисване на дървени къщи Тайните на избор и цени
Водна емулсионна боя за таванския таванВодна емулсионна боя за таванския таван
Оценка на строителните компании от дървени къщи от първите три в анкетиОценка на строителните компании от дървени къщи от първите три в анкети
Обратна връзка относно боя тиккурила евро 7 за стени и таваниОбратна връзка относно боя тиккурила евро 7 за стени и тавани
Форми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътекиФорми за производство на паважни и фасадни плочки, бордюри, градински пътеки
Оценка на компаниите, произвеждащи пластмасови прозорци на Русия за февруари 2015 г.Оценка на компаниите, произвеждащи пластмасови прозорци на Русия за февруари 2015 г.
Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…
Дървени прозорци с двоен стъклопакет, цени от производителя от БеларусДървени прозорци с двоен стъклопакет, цени от производителя от Беларус
Боя в Великия НовгородБоя в Великия Новгород
» » Финландска боя tikkurila на най-добрите цени в Москва на едро