Средства за вана и сауна

НАПИТКИ, ЛЕКОВЕ, ДЕТЕРГЕНТИ ЗА БАНЯ И САУНА

Защитен лак за стени и тавани в сауната и сауната

След една седмица работа и стрес на голям град, е хубаво да се отпуснете и да се отпуснете в сауната или сауната! Сега можете лесно да изградите сауна и сауна точно на парцела, а последният може дори да бъде оборудван в голям апартамент. Естественият дух на дървото, ароматните масла, естествените метли и лечебната топлина ще ви позволят да се отпуснете перфектно, да укрепите здравето си и да спечелите сила и енергия. При устройството на сауна или вана последният етап от работата е импрегниране на дървени повърхности: стени, тавани, магазини, рафтове и др. Специални защитни съединения и покритие с лакове и восъци. Това е необходимо, тъй като незащитеното дърво в такава агресивна среда с висока влажност и температура лесно набъбва и разваля. Една отлична възможност за защита на стените на банята от вредните фактори би било средство за Tikkurila Supi Saunasuoya от известния финландската компания Tikkurilla, която в продължение на повече от 150 години е безспорен лидер на пазара на бои и лакове.

Tikkurila сълзлив Saunasuoya позиционира като водна защитен състав за защита на дървени и бетонни повърхности от бани или сауни подуване, плесен, гниене, плесени и образуване водорасли. Не бива да се използва за полкове. Покритието не само предотвратява унищожаването на дървесина от влага и топлина, но и създава защитен мръсотия-репелент покритие, което улеснява почистването и увеличава своя експлоатационен живот. Защитно средство служи и като декоративна функция, има полу-матов блясък и тониране на стоките цветове в зависимост от предпочитанията на цвета на клиента. Лесно се нанася със спрей или четка и петна от 8 до 12 м2 повърхност на 1 литър. В нашия онлайн магазин този лак за сауна се представя в банки с различни обеми: 0,9, 2,7 и 9 литра. Важно условие за увеличаване на срока на годност на защитния състав е да се предпази от замръзване.За да приложите Tikkurila Supi Saunasuoya на подове, стени и тавани, изпълнете инструкциите на инструкциите:

- Покритието трябва да се нанася върху суха дървена повърхност, предварително почистена от мръсотия и прах. Също така е необходимо да се отстранят следите от смола, особено в местата с дупки и възли. Ако повърхността вече е боядисана, тогава за почистване трябва да използвате измиването Saupi Saunsuoo.

- Преди приложение, формулировката трябва да се смеси добре. Подове, стени и тавани, изработени от дърво извън парна баня, обработени с лак за баня в два слоя, и в парна баня - на един слой. Трябва да се използват дървесни влакна.- трябва да се обърне специално внимание на нанасянето на оцветен състав. Непосредствено преди лечението, най-добре е да направите заявка за тест на отделна дъска, за да се гарантира правилният избор на цвят. Крайният цвят зависи и от дървесния вид, структурата му и броя слоеве лак за сауната. За боядисване на повърхностите в парното помещение се полагат 2 слоя, наполовина разредени с вода от оцветената композиция. В други помещения се нанася само 1 слой от оцветен агент, 1/5 разреден с вода, а на върха още един слой от неразреден консервиран лак.

- е необходимо напълно да се лекува с лак за баня Tikkurila Soupy Saunasuoya всяка дъска, за да се избегнат разлики в сянката на цвят.

- следващият слой лак се нанася 2-3 часа след първия. Времето за пълно изсушаване е два дни, след изтичането му е възможно да се използва пара за целта, предварително загряване и вентилация от дим.

- ако е необходимо, след изсушаване на покритието, нанесете повърхността за полиране върху дървената повърхност и внимателно отстранете праха преди новия слой.

- за да почистите четките и пръскачките от лак, те трябва да бъдат измити с вода и сапун или специален почистващ препарат за почистване на Пистолепи.

Производителят препоръчва използването на Tikkurila Supi Saunasuoya като средство за почистване на дървесината от варови соли и ръжда. В този случай потреблението му ще бъде 0.1-0.2 литра на 5 литра вода. Ако слоят от соли и ръжда е достатъчно дебел и не може да се почисти, той може да се отстрани с неразреден състав. Върнете си бели рафтове сауни помогне половината разреждат с вода за нокти сауна: необходимо е да нанесете тънък слой до 15 минути и след това изплакнете с чиста вода.

За човешки нокът сауна Tikkurila сълзлив Saunasuoya е безопасна при всички мерки за защита: Да се ​​избягва контакт с очите и вдишване на пари, като се носи предпазна маска и очила. Правилата за изхвърляне на остатъците са както следва: забранено е да се отделят канализации и вода в почвата, но трябва да бъдат отведени до специални акредитирани пунктове за събиране. Останалите кутии без остатъци могат да бъдат изхвърляни на депа за битови отпадъци.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Сауна в апартамент или офис със собствени ръце Как да си направим сауна Стена и устройство ПродСауна в апартамент или офис със собствени ръце Как да си направим сауна Стена и устройство Прод
Избор на нагревател за сауна с фолиоИзбор на нагревател за сауна с фолио
Сауна Изграждане и подреждане на сауна - сауна в апартамента, къща със собствени ръцеСауна Изграждане и подреждане на сауна - сауна в апартамента, къща със собствени ръце
Вана от бара със собствените си ръце - как да се изгради сауна от бараВана от бара със собствените си ръце - как да се изгради сауна от бара
Сауна в апартамента, сега е лесноСауна в апартамента, сега е лесно
Финландска саунаФинландска сауна
Шведска саунаШведска сауна
Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…Как и кое е по-добре да осигурите защитата на сауната или ваната вътре с lkm? Съвет на…
Фолио за дообработка и затопляне на сауната и сауната парна баня вътреФолио за дообработка и затопляне на сауната и сауната парна баня вътре
Интериорната украса на сауната със собствените ни ръце е изолирана и в същото време украсяваме…Интериорната украса на сауната със собствените ни ръце е изолирана и в същото време украсяваме…
» » Средства за вана и сауна