Етаж на терасата снимка

Карта на сайта

Етаж на терасата Снимки

Какъв етаж правите на терасата на дъска, плочки или бетон?

Къщите с тераса сега са много популярен избор, не само в топла климатична зона. Терасата чудесно свързва дневната с градината и предоставя възможност да се отпуснете на чист въздух. Независимо дали терасата е отворена или покрита, материалите за нея трябва да отговарят на редица условия.

Водоустойчив, мразоустойчивост, приплъзване, устойчивост на механични повреди, както и лекотата на съдържание в чисто - това са основните параметри трябва да бъдат изпълнени на терасовидния етаж.В тази статия ще разгледаме примери за тераси с различни материали за пода, като се има предвид кой ще вдъхновите за създаването на собствена тераса близо до къщата.

Дървен под на терасата

Дървените настилки наскоро се превърнаха в много популярно решение. Пол Ууд оказва лек дизайн, топли и приятни чувства на естествено дърво под краката, трайност, лесен монтаж, поддръжка и ремонт възможно. Несъмнено дървеният под на терасата е голямо предимство при издигането на тераси.Дървесината за изграждане на тераси обаче трябва да бъде силно устойчива на атмосферни условия и естествени процеси на стареене. В допълнение, той също има устойчивост към разпад, причинен от различни видове гъбички.

Ако, въпреки уверенията на производителите на тераси, че дървеният материал е устойчив на атмосферни условия, вие все още се съмнява техните уверения, тогава е необходимо да се мисли за покритата тераса. В тази версия на терасата, пода на дървото ще ви служи много дълго.

Използването на различни материали прави възможно да се организира интересен интериор. Сръчна комбинация от различни видове подови покрития ще създаде стилна композиция на терасата.

Интересна алтернатива за любителите на дървени подове може да стане. плочки от бетон, имитиращи истинско сухо дърво. Такава плочка за пода на терасата е напълно устойчива на влага, мухъл и избледняване под слънчевите лъчи.

Сред подовите настилки на терасата, добро решение е естествен камък с правоъгълна или квадратна форма или с формата на елементи, които твоята фантазия ще каже.

Вместо за изграждане на дърво тераси етаж можете да използвате и композитен - композитен плочите от дървесни частици и полимер. Съставен материал се състои от дървени частици и PVC, така композицията съчетава изискан вид и топлината на дървото, както и устойчивост plastika.Kompozitnaya борда не само изглежда като истинско дърво, но и му напомня, да се докоснат.

VIDEO ПРЕГЛЕД Тераси и веранди във вилата

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тераса към къщата със собствени проекти и снимкиТераса към къщата със собствени проекти и снимки
Стриктна и светла интериорна високотехнологична частна къщаСтриктна и светла интериорна високотехнологична частна къща
Фондация под терасата със собствените си ръцеФондация под терасата със собствените си ръце
Как да прикачите една тухлена тераса към къщата си със собствените си ръцеКак да прикачите една тухлена тераса към къщата си със собствените си ръце
Интериор на лятна кухня във вилатаИнтериор на лятна кухня във вилата
Дървена тераса със собствени ръце Майсторски клас за производство на терасиДървена тераса със собствени ръце Майсторски клас за производство на тераси
Елементи на терасата на покрива и парапет, опиращи се до стенатаЕлементи на терасата на покрива и парапет, опиращи се до стената
Тераса над гаражаТераса над гаража
Как правилно да фиксирате плочките на терасатаКак правилно да фиксирате плочките на терасата
Тераси, прикрепени към къщата, със собствени ръцеТераси, прикрепени към къщата, със собствени ръце
» » Етаж на терасата снимка