Ние украсяваме къщата за новата година със собствените си ръце

Ние украсяваме къщата за Нова година със собствените си ръце. Този стил се характеризира с естествени цветове - лен, бял, кафяв, зелен. Този стил е много одухотворен и прост. Новогодишният декор в този стил е най-лесен за шиене или бродиране.

Между другото, този вид декор е най-уютният и топъл. Просто това, което ни липсва през зимата. Неравномерното шиене, петна, шевове дават специален шик на тези зимни дреболии.

Хареса ми, че в тези снимки дизайнерите предлагат да правят забавни шапки, които приличат на капачки на джуджета и в тях се поставят конуси. Ние украсяваме къщата за Нова година не само със зимни символи, но и с прости сърца. На сърцата можете да бродирате имената и да ги давате.

Ние украсяваме къщата за новата година със собствените си ръце, шивайки красиви торбички с бродерия за еластични конуси.За Нова година наистина изключителен, заедно в един апартамент не само коледната елха, но всеки свободен рафт, ъгъла и дори на пода - това може да бъде частично заставам синтетичен пълнеж или всякакъв друг материал, като сняг.

Класиката на жанра в декорирането на интериора за Нова година е традиционно "топла" комбинация от злато с червени, бордови или теракотени цветя. Познат през зимата е "студеният" гама - имитиращ сняг и ледено сребро със сини и лилави нюанси. Не забравяйте обаче, че съставът на всяка нова година трябва да съответства на цветовата схема на целия интериор - или да се комбинира с цветовете и наситеността им, или да бъде умишлено контрастираща.Правилата на новогодишния декор се простират до украсата на коледните елхи: богатата декорация на гора или изкуствената красота не трябва да предизвиква усещане за пренасищане и дисонанс.

И като цяло, глупостта на украсата е неподходяща, както и дисонанс в цвят. Грешка е да се смята, че Новата година приема максимално богатство и великолепие на украса. "Правилните" композиции винаги са балансирани от броя и структурата на изкуствените цветя, топки, панделки и "снежинки".

Ако вашето разбиране за "красива" е свързано с максималния брой топки и играчки, изберете не много обилна коледна елха - това е мястото, където да поставите бижута. Униформените орнаменти винаги са правилният избор, а "дъждът", топките и панделките са печеливши възможности за декориране на клонове от зелена ела, бор и ела.

Такива видни интериорни детайли като конзоли, рафтове или куки могат да бъдат украсени с една, но много голяма Нова година топка. Ако магазинът не намери топка от правилния калибър, можете да го направите сами от хартия-маче. Тази топка могат да бъдат боядисани в различни цветове с акрилни бои и след това донесе Новата година блясък, се оказа в мрежата нанизани с мъниста, перли, кристали и други лъскави малки детайли.

Тя е много красива и в същото време е безопасно да украсяваме тавана с изкуствени смърчови клони, с гирлянди от меки светлинни агломери. Направете декорация за Нова година от синтепон е много проста и много подходяща за декориране на спалня за Нова година.

Декорирането на спалнята за новата година е лесно да се организира с помощта на новогодишните осветителни тела и лампи:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние украсяваме абажуратаНие украсяваме абажурата
Гарланд със собствените си ръцеГарланд със собствените си ръце
Ние украсяваме кухнята със собствените си ръцеНие украсяваме кухнята със собствените си ръце
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Ние украсяваме цветни саксии за цветяНие украсяваме цветни саксии за цветя
Състави на конусиСъстави на конуси
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Орнаменти за стаята със собствените си ръцеОрнаменти за стаята със собствените си ръце
Как да направите календар на АдвентКак да направите календар на Адвент
Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
» » Ние украсяваме къщата за новата година със собствените си ръце