Как да украсим стая за нова година

Новата година ни дава много възможности да украсим къщата и стаята си. Няма да е излишно да имате коледни календари или венец, които да се използват година след година, а коледните крекери ще украсят семейна почивка на Коледа сутрин.

Коледният календар за декориране на къща.

Това е красиво Коледна украса е възможно да се използва период. Има много разновидности на коледните календари. На оградените деца ще бъде всеки ден с радост да се мотае върху него орнаменти или да намери нов подарък в очакване на празника. Календар, направен от кутии, ще бъде декор на къща или може да се скрие под дървото. В края на празника календарът може да бъде отнет за съхранение.

Ако украсим стаята за Нова година, то календарът може да се направи ръчно от кутии за китките под формата на малък скрин с коледно дърво. Всеки рафт има свой собствен подарък за детето, което трябва да бъде отворено само веднъж дневно - сутринта и да броите колко дни остават преди Нова година.

Ние украсяваме къщата за Нова годинаЗа възрастни и за да украсите стаята за Нова година, можете да направите по-декоративна украса, която проследява играта на форми и размери. Използвайки няколко различни вида коледни календари, въпросът за декориране на къщата със собствените си ръце до Нова година ще бъде решен от самия себе си.

Украсете къщата със собствените си ръце за новата година

Как да украсят стая за Нова година с венец и електрически гирлянди.

Преди да украсите стаята за Нова година, погледнете белия цвят. Има много зимни идеи. Бяло, блестящо в студените снежинки - това е идея, която може да се приеме украсяват къщата за Нова година много оригинален. Нека се опитаме да направим искрящ венец от зимни снежинки и електрически венец. За тази новогодишна декорация ще ви трябва:

  • скелет, по-добър метал,
  • бели салфетки под очила,
  • прост електрически венец,
  • клещи и тел.


Тази коледна украса е направена много просто - закрепваме венеца към рамката с жица. Топ с бели салфетки. Окачваме венец на стената на стаята или вратата, близо до електрическия контакт и я включим. За да украсите стаята за Нова година изглеждаше много стилна, няколко снежинки висят около стаята.

Венци за декориране на стаята

Ако не можете да намерите бели салфетки за снежинки - няма значение. Красивите снежинки могат да бъдат изрязани от бяла, но не и дебела хартия. Обемните снежинки от хартия могат да бъдат направени в техниката на потупване. Ако искате снежинките да станат сребърни, покрийте ги с аерозолна сребърна боя. Прости снежинки от хартия, лепило към рамката на няколко слоя, така че да изглеждат обемисти.

И една много добра и бърза идея как да украсите стая за Нова година е да виси електрически венец на прозореца. Сега има толкова много различни видове гирлянди. Можете да закачите:

  • мрежа, директно върху стъклото на прозореца,
  • лента dyurayta на lambrequin,
  • Новогодишен венец с големи топки или снежинки на завесите.

Всяка стая декорация за Нова година има свое собствено значение. Календарът е радост за децата, венецът е като покана за посещение на роднини и приятели, а кутия с коледни бисквити ще осигури шумно празненство.

Новогодишен декор

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Трикотажни коледни играчкиТрикотажни коледни играчки
Как да направите календар на АдвентКак да направите календар на Адвент
Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Как да украсяваме къща за католическа КоледаКак да украсяваме къща за католическа Коледа
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
» » Как да украсим стая за нова година