Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година

Надявам се, че тези новогодишни снежинки от новогодишната гирляндида, ще ви помогнат да помислите как да украсите къщата за Нова година. На новогодишната нощ всичко наоколо е блестящо и блестящо. И в нашите домове пенливи електрически гирлянди, които са в състояние да създадат новогодишно настроение незабавно. Сега има много от тях.

Намерих един начин да украсявам домашни прозорци, необичайно достатъчно. Ще покажа как да украсявам къщата за новата година с помощта на светли коледни снежинки. За да направите това, вземете duralight и го сгънете според шаблона. Шаблонът може да се отвори в нов прозорец.

Свържете точките на закрепване с кабелни връзки, подходящи за цвят, те се продават в строителството магазини.Получените снежинки, с помощта на красиви панделки, висят върху прозореца. Същата лента прикрива електрическия кабел, който влиза в контакта. Направете няколко такива снежинки, които ще предизвикат гребло, чакат Нова година и ще ви дадат новогодишно настроение.Още няколко съвета за декориране на Нова година празници са цветове - червено, синьо, зелено и злато. Смесването им и разреждането с други, не по-малко интересни цветове, можете да създадете красива и стилна украса на къщата за Нова година. В края на краищата, всяка година в навечерието на новогодишните празници, има оптимистично и игриво настроение, желание за създаване и създаване на нещо ново, екзотично и романтично. Душата иска празник и може да бъде подредена предварително, превръщайки къщата или апартамента в истински замък на Коледа.

Като коледна украса за домашна употреба, на първо място, на коледната елха, както и всички видове Коледна украса - свещи, гирлянди, снежинки, коледни венци, снежни кичури, животински фигурки и др. Необходимо е също така да помислите за декорирането на масата за Нова година, за да поддържате празничната атмосфера по време на празника.

На темата как да украсявам къщата за Нова година искам да покажа видео, което ми хареса. Видео на английски. Накратко за това, което казва тя:

  1. тя обожава своя бял цвят и предлага използването му в интериора на Нова година,
  2. защото предлага големи стъклени вази с проста форма, за да запълнят бели коледни топки и да ги подреждат на пода в къщата (тази опция не е подходяща за тези, които имат домашни любимци и малки деца),
  3. големи бели свещи според Collen Mullaney - чудесен начин да създадете атмосфера на Нова година, можете да използвате свещници с мразовит модел,
  4. ако нямате такива свещници, тогава можете да разберете. За да направите това, ви е необходима стъклена ваза с голям диаметър или стъклени и декоративни стъклени камъчета (аз съм виждал такива продадени в Леонардо). Налейте декоративни камъни на дъното, инсталирайте стабилна и равномерна свещ, изсипете останалите камъчета.
  5. като щанд под свещника, тя използва огледало, вярвайки, че по този начин празничната декорация ще бъде по-пенлива (американците :))
  6. и в крайна сметка просто украсява свещи с голям диаметър с помощта на свещи от пера, такива свещи се използват само за украса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
Една маймуна от хартия на прозорец - шаблони за нова година за шаблони за 2016 годинаЕдна маймуна от хартия на прозорец - шаблони за нова година за шаблони за 2016 година
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
Декорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаятиДекорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти
Коледна украса на прозорци от хартиени снимки на прозорциКоледна украса на прозорци от хартиени снимки на прозорци
Новогодишен декор на къщатаНовогодишен декор на къщата
» » Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година