Новогодишните снежинки със собствени ръце

Всички ние имаме Нова година, свързана с нещо магическо и страхотно. В очакване на празника, ние се опитваме да изберем най-добрите подаръци за семейството си, помислете за менюто, за да се обличаш на коледната елха ... Най-важното е, че се вдига толкова шум носи не по-малко удоволствие от дългоочакваното Новогодишна. Създава празнично настроение красиво украсена къща. Всички сладки коледни символи: гирлянди, топки, играчки, гирлянди - и намекна, че много скоро ще чуете звън и блясък на чаши за шампанско пръски.

Нова година снежинки със собствените си ръце - деликатен, крехък и много красив символ на Нова година. Те могат да бъдат направени от всякакви импровизирани средства: хартия, конец, фолио, клонки от дървета, филц и дори от тестени изделия и тесто! Нека разгледаме по-подробно как да направим снежинка от хартия, защото това е начинът, по който сме обичали много от нас още от детството.

Новогодишните снежинки със собствените си ръце - красива украса за входа вратата и доста необичайно, ако ги направиш от ... пръчки.

За да направите такива сами вие се нуждаете от:

Малък плоча, маркер, хартия или друга хартия, големи пръчки, малки и средни, в този случай, бяха пръчка за разбъркване на боя, бяла боя в патрона (например коли боя), ножици, лепило пистолет с лепило.Как да направите снежинки за Нова година:

Първо трябва да направите шаблон. За да направите това, вземете малка чиния и маркер и я поставете на вестник или хартия. Начертайте кръг. Този кръг трябва да бъде разделен равномерно на 6 части.

За да направите основата на снежинката от Нова година, поставете големите дървени пръчки един върху друг по линиите и ги лепирайте заедно с лепило в центъра.Сега се придържайте към основата на по-малки пръчки (подходящи пръчки за сладолед), като се уверите, че ъгълът между тях е около 30 градуса.

Продължете да държите двойките на върховете на големи пръчки. Прилепвайте колкото искате.

Боядисвайте коледната снежинка с бяла боя. Залепете красива панделка, за да я окачите, добавете клони от смърч и вашата новогодишна снежинка със собствените си ръце ще бъде чудесна украса за входната врата.

Най-светлият и най-страхотен празник на Нова година е много скоро. И ако искате да създадете настроение за Нова година за себе си и за близките си, най-надеждните средства ще бъдат да запълнете къщата с коледни украси и да започнете точно сега. Ако имате настроение направете орнаменти със собствените си ръце, след това не закъснявайте, но използвайте съветите на тази статия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
Новогодишен декор на коледното дървоНовогодишен декор на коледното дърво
Новогодишен декор на къщатаНовогодишен декор на къщата
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
» » Новогодишните снежинки със собствени ръце