Новогодишен декор на къщата

Европейците отдават голямо внимание на красотата на къщата си, а декорът на къщата е много красив. Много красиво декорирана камина. Тъй като камината е централното място в къщата. Обикновено коледни ботуши за подаръци са окачени на него. Обикновено любимата на домашния декор на Нова година е червеният цвят и свещите.

Наскоро Новогодишният декор на къщата е много популярен, а елхата е укрепена с естествени, естествени нюанси.

В коридора укрепване на няколко ароматни смърч клонове над входната врата, за да позволи в празничната атмосфера в къщата. Можете да използвате изкуствен новогодишен венец и да разпръснете етеричното масло с боров аромат.

Украсяваме коридора и стълбите за Нова година

В кухнята ще има подходящи многоцветни сатенени панделки, обвързани с буркани с подправки или лъкове на завеси (можете да си купите готови).

огледала, стъклени врати, вратите и дори таванът могат да бъдат украсени със снежинки от цветна или блестяща хартия, като ги фиксират със скоч лента.На стената висят гирлянди, оригиналът ще изглежда осветление от фенерите около периметъра на стаята, а не само на дървото. Друга алтернатива е да изрежете декорации от флуоресцентна хартия и да я залепите до тавана, така че да свети в тъмното.

Прозорците могат да бъдат боядисани с гваш, но за да сте сигурни, че няма следи, е по-удобно да използвате готови стикери.

Ние украсяваме прозореца на Нова годинаКоледните дървета изглеждат чудесно не само на дървото, но и висят на свещ или полилей. Можете да фиксирате малки фигури на гноми, коледни ангели, елфи или дори ярки декоративни чорапи за подаръци.

Вътрешните растения могат да бъдат украсени с тенджери, залепени в саксия с малък декоративен Дядо Коледа или символ на годината - Коза.

В банята да се мотае кърпи любим "змия" синя украса на огледалото със сребърни мъниста и дори сложи свещи в ъглите на площада на джантата за баня.

За клоните на дърветата бяха дълги, отрежете ги с остър нож под ъгъл, сложи в деня във вода и след това затвори границата с разтопен восък.

класически Коледна украса - коледни елхи и нощница, растения с ярки зелени листа и червени цветя, които могат да бъдат закупени от всеки магазин за цветя.

За деца (но също така и за възрастни) да се обличаш ядивна коледна елха от малки висящи мандарини (достатъчно за пробиване на кожата на игла и да направи една линия на резба), изсушаване, бонбони, увити с фолио ядки, коледни сладки и сладкиши от шоколад монета или венец от сушени плодове.

Новогодишен декор на къщата

За да оцветите деликатеси по клоните, добавете ракита или дървените орнаменти. Стъклени висящи не се препоръчва - това е лесно да се счупят, неволно включване на обвивката на бонбони. Ами погледнете декорации от слама, ръчно изработени, - направен от тел рамка звезди, сплетена слама и боя злато или сребро боя от спрей. Можете също така да обхване най-големите "замръзване" естествени конуси и да ги окачите на златните нишки, обезпечаване на опашката.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайнерски коледни украсиДизайнерски коледни украси
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Трикотажни коледни играчкиТрикотажни коледни играчки
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
» » Новогодишен декор на къщата