Как да украсим къща за новата година

Как да украсим къща за новата година

Резюме:

Вече много скоро дългоочакваната, светла и вълшебна почивка - Нова година ще дойде. Сега е моментът да помислите как да украсите къщата си и да създадете специална празнична атмосфера. Мислейки за декора, всеки се ръководи от собствените си съображения, някои следват съветите на астролозите, други следват правилата на дизайна, а други слушат какво им казва сърцето им.

Препоръки астролозите да проектират къщата за новата 2014 година

Според източните учения тази година щастието и късметът ще придружават само онези хора, които ще се срещнат правилно със своя покровител - синият дървен кон. На първо място, тя се отнася до подготовката на вашия дом за предстоящия празник.

Обикновено, като коледни украси, използваме всякакви гирлянди, дъжд и тензури. Но тъй като конят е много спокоен, спокоен, тази година се препоръчва дискретен декор със задължително използване на сини, зелени и сребърни нюанси.Например, мебелите могат да бъдат украсени със синьо одеяло, сини фигурки и свещи на рафтове, направени с интересни сини светлини, интересно синкаво осветление.

Подковата ще се превърне в отличен интериор за новата година. В допълнение към факта, че тя символизира коня, тя също е добра охрана, която придобива специална сила през следващата година. Само трябва да се има предвид, че източните традиции изискват в жилището да има само четен брой подкови. В същото време най-голямата от тях трябва да се намира над входната врата.

Тъй като дървото е елемент на следващата година, интериорът трябва да съдържа елементи от този материал, които ще станат щастливи амулети. Особено подходящо ще бъде дървена конска статуетка.

Като декорации, различни ikebans, свежи цветя и, разбира се, смърч клони са добри. Също така много благоприятни символи за срещата на новата година се считат за свещи и камбани.

Декорация на къщата за новата година от Фън ШуйВъпреки факта, че в тези дни, когато е имало раждането на Фън Шуй, кожено дървета, обаче, тъй като други атрибути на новата ни година, китайците не знаят нищо, експерти в областта следва да обърнат внимание на това дърво като символ на промяна в живота. По-добре е да го поставите в онези области на къщата на промяната, които най-много желаете. Например, ако искате любов, трябва да се постави на коледната елха в далечния десен ъгъл, който искате пари - го постави в далечния ляв ъгъл се гарантира изпълнението на желанията дърво стои в средата на стаята.

Когато декорирате апартамент за новата година, не оказвайте никакви декорации над огледала и легла, тъй като това привлича отрицателна енергия.

Идеи за декориране на къща за новата година

Естествено, най-важната коледна украса е коледно дърво. В този случай няма значение дали е голяма или малка, изкуствена или реална - основното е, че тя е красива и елегантна. В същото време най-красивото дърво няма да бъде коледно дърво, украсено по схемата, а коледно дърво, в декорацията на което се използват идеите на всички членове на домакинството.

Ако нямате място за красота на гората, лесно можете да го замените с ikebans от клони от ела, подредени около къщата. Много грандиозно ще изглежда снежни покрити клонки. Този ефект може да се постигне чрез поставянето им в разтвор на сол и вода, взети в еднакви части за един ден, след което се изсушава. Също така, снежният ефект може да бъде постигнат чрез потапяне на клоните няколко пъти в парафин или разтвор на меден сулфат.

Коледният венец

Наскоро украсата на къщата за новата година е много популярна с Коледните венци, които взехме назаем от католиците. Такава декорация, колкото е възможно по-добре, създава празнично настроение. Тя може да бъде закупена във всеки магазин или направена със собствена ръка, в съответствие с общата концепция за декориране на стаята. Като основа за Коледния венец можете да вземете кръг от дебели картонени и смърчови клони. Всичко останало зависи само от вашето въображение и творчески задачи. Такъв венец не трябва да се окачва само на входната врата, може да бъде поставен върху полилей, стена, прозорец или камина.

Декорация на прозореца

Декорирайки къщата за новата година, не забравяйте да декорирате прозорците. За да направите това, можете да използвате специална спрей или готови стикери. Като декорации на прозорци, гирлянди, смърч клонове, красиво изработени играчки за кожи, разположени между прозорците или на перваза на прозореца, могат да служат. Красиво ще изглежда гирлянди, висящи на завесите.

Използване на аксесоари за Нова година

Специалната магия на интериора на Нова година ще бъде представена с всички видове аксесоари за Нова година. Най-лесният начин да украсите апартамент за новата година е да използвате специални стикери за стена. Също така, можете да използвате домашно снежинки като декорация.

Една от най-популярните коледни украси са свещите, които могат да създадат истинска празнична атмосфера. Те могат да украсяват както празничната маса, така и цялата къща. В същото време не е необходимо да купувате специални свещи, като всеки може да направи такъв интериор, като използва обикновени свещи, ярки панделки, теменужки, конуси или играчки за коледни елхи.

Можете да направите много други коледни украшения със собствените си ръце. Например, попълнете малък полукръгъл аквариум или полукръг капацитет със смърч клони, декоративни конуси, блестящи мъниста, коледни дървесни играчки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гарланд със собствените си ръцеГарланд със собствените си ръце
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Дизайнерски коледни украсиДизайнерски коледни украси
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Трикотажни коледни играчкиТрикотажни коледни играчки
Как да направите календар на АдвентКак да направите календар на Адвент
Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
» » Как да украсим къща за новата година