Как да се мотае гирлянди за новата година

Как да се мотае гирлянди за Нова година

До Нова година обичайно е да украсявате апартамента, за да създадете празнично настроение. Например, отлична възможност за декорация е използването на разнообразни гирлянди. Но как точно трябва да използвате гирлянди в декора на Нова година? Как да се мотаят гирлянди за Нова година. по-подробно ще кажете събирането на съвети AnyDayLife.

Новогодишните гирлянди могат да се купят в най-широкия диапазон в магазина и можете да го направите сами, ако желаете. Но във всеки случай, за да ги украсите, интериорът е красив. ще трябва да мисли внимателно как и къде да ги обеси. Можете да разграничите три основни посоки в декорирането на интериора с гирлянди: декориране на стените, декориране на прозорците и, разбира се, украсяване на коледната елха.

Как да се мотаят гирлянди по стените?

Носенето на новогодишните гирлянди по стените е може би най-разпространеният вариант на декориране на къща или апартамент с гирлянди. Но това не означава, че не можете да излезете с нещо ново, оригинално. Напротив, има място за въображение - повече от достатъчно!Например, вместо традиционното хоризонтално подреждане на гирлянди на стената, е необходимо да изпробвате вертикалата. Прикрепете горните краища на гирлянди в най-таванските корнизи, а долната - оставете свободни. Ще бъде красиво, ако вашите гирлянди имат различни дължини: можете да ги окачите хаотично или в определен ред - както желаете.

Ако използвате електрически гирлянд, е много хубаво да го окачите на стената, като я направите във формата на някаква фигура. например, коледно дърво или снежен човек. В допълнение, в резултат декор на венец може да бъде украсена с коледни играчки, тензури. Можете също така да комбинирате с предишната версия на украсата, което прави стената истински "интернет" за творчество: например, в центъра на стената поставяте електрически венец във формата на коледни елхи, а от двете й страни се мотае венец от бучки от памук - получи един вид дърво на Нова година.

Следващият вариант на декориране на стените с новогодишните гирлянди е невероятно проста. но за ефективността лесно може да се конкурира дори и с най-сложните идеи. Трябва само да украсите стените в периметъра, ако има такива, или различни аксесоари за стена и мебели, като часовници или рафтове.

Как да се мотаят гирлянди по прозорците?Украса коледни гирлянди прозорци не са толкова широко разпространени като декорация за стена, а защото имате всички шансове да изненадат домакинството и гостите на първоначалната идея. За щастие изборът на такива идеи е много, много голям. Например, много хубаво и лесно е да украсяват прозорците споменатите по-горе вертикални гирлянди и светещи гирлянди с: определи горните краища на конците на горния склон или в горната част на рамката на прозореца и долния край на отпуска безплатно.

Друг лесен начин за окачване на гирлянди по прозорците, особено когато става дума за електрически гирлянди, е да украсяват стените около прозореца по периметъра. Освен това, венецианските гарнитури могат да се закрепят върху корниз или да се спускат по завесите. Вечерта, когато улицата затъмнява, можете да изключите осветителя на тавана и да се насладите на меката многоцветна светлина, излъчвана от прозорците с този декор.

За да закачите гирлянди по прозорците, може да се наложи да излезете с опции за тяхното фиксиране. Ако няма желание да се забърквате с приспособления, можете да украсите прозорците с новогодишните гирлянди по алтернативен начин. да поставят гирлянди на прозореца. Разбира се, най-ефективният такъв декор ще изглежда, ако венецът ще бъде електрически.

Как да се мотаят гирлянди на коледно дърво?

Декорирането на коледната елха с гирлянди трябва да се направи просто, защото без гирлянди изглежда не е достатъчно празнично. За щастие има доста примери за декориране на коледно дърво с гирлянди, сред които лесно можете да намерите тези, които все още не сте опитали. Например, опитайте да не просто се закачат гирлянди между клоните на едно коледно дърво, и да изберете някои една посока: лежеше гирлянди по клоните на идеален кръг, или след дълга гирлянда от върха до дъното на дървото в една спирала.

Ако възнамерявате да окачите електрически венец на коледната елха. тогава ще се справите със задачата да декорирате коледно дърво с такъв венец много лесно, ако изберете следния метод. Достатъчно е да обгърнете добре венеца на багажника на Новогодишното дърво, като се движите отгоре надолу и после да обърнете венеца в мрежата. Ако дървото ви е буйно и богато украсено, тогава венецът ще бъде почти невидим, когато е изключен, но когато го включите на дървото си буквално ще светне отвътре. Много впечатляващо!

Струва си да се отбележи, че наскоро вариант на декорация на коледно дърво, известен като триъгълник, е популярен. В тази версия са предвидени следните действия. Вземи единия край на венеца и го закрепи на върха на коледната елха. Ментално изберете на дървото гладка триъгълна зона и започнете да окачите венеца с зиг-заг движения по клоните. Отидете до дъното на дървото, завършете. Вземете друг венец и повторете стъпките, като изберете нов триъгълник. Продължете, докато цялото коледно дърво не е украсено с гирлянди.

Декорирането с гирлянди у дома или в апартамента спомага за създаването на отлично празнично настроение и, както можете да видите, има много начини за подобно декориране. Но не е нужно да използвате само такива методи: смело експериментирайте и украсете с гирлянди всичко, което искате. Но в същото време, помнете чувството на пропорция: в някои случаи, един или два от оригиналните гирлянди за декориране на стаята ще бъде повече от достатъчно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Новогодишна уличка lolki от гирлянди - дизайн и дизайн - всичко за страната - набор от тополаНовогодишна уличка lolki от гирлянди - дизайн и дизайн - всичко за страната - набор от топола
Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
Декорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаятиДекорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
Ние украсяваме къщата за новата година със собствените си ръцеНие украсяваме къщата за новата година със собствените си ръце
» » Как да се мотае гирлянди за новата година