Нюанси на украса за коледно дърво за новата година

Как да украсите едно дърво за Нова година 2018 със собствените си ръце
Новогодишната почивка е просто немислима без толкова важен и красив атрибут като коледно дърво. Колесният смърч може да бъде различен по размер и декорация, основното е, че неговият дизайн е премислен до най-малките детайли и напълно съответства на стила и духа на празника. Ако не сте решили как да украсите коледната елха за Нова година 2018, ние ще ви помогнем с необичайни и полезни съвети.

Необичайно декорирани коледни елхи приятно приятни за окото, изненадани и развеселени. Ето защо е необходимо да се добавят авторски идеи към обикновени закупени играчки: с помощта на импровизирани материали можете да направите интересни и оригинални декоративни аксесоари за коледната елха.

Използвайте разнообразие от възможности за декориране на коледната елха, но не забравяйте, че символът на годината - петела Пожар на източния календар ще премине щафетата на следващия знак не е скоро.
Петелът ще управлява до 15 февруари 2018 година. И на 16 февруари ще дойде годината на Земното жълто куче - предпазливо, грижовно, скромно създание. Energetic and Snooty Fiery Cock обича ярки цветове и изключителни аксесоари. Той няма да ви прости за такова ранно отделяне, така че за избора на коледни декорации през 2018 г декориране на празнична трапеза трябва да бъдат взети сериозно и замислено.

Подготовка на коледната елха за декорация

Орнаменти на коледната елха
Започнете обучението трябва да бъде от решението на въпроса кой вид дърво искате да купите. Запомнете: Колкото по-голямо е дървото, толкова повече усилия ще се наложат, за да се създаде хармоничен дизайн.

Ако сте готови да работите усилено, преди да отидете в магазина за нови играчки и аксесоари, внимателно изучете всичките си стари запаси от коледни декорации. Възможно е много от тях да могат да се използват за украса на коледното дърво 2018, въпреки че някои със сигурност няма да се поберат в темите на следващата година или просто са остарели и са загубили външния си вид.

Обмислете какво точно трябва да купите, какъв размер, форма, цвят, отидете в магазина за пазаруване. Не го забавяйте дълго време: преди Нова година изборът ще бъде ограничен и ще имате и други по-важни и спешни въпроси.

Не хвърляйте стари коледни играчки, те могат да ви бъдат полезни като материал за правене на домашно бижу.
Независимо от възможностите за декориране на дървета, помнете, че огънят петел предпочита жълт, бял, кафяв, златен и червен цвят. Не е необходимо да закачвате топки върху тези дървета само в тези нюанси. Новогодишното ви коледно дърво може да бъде украсено с лъкове, гирлянди, теменужки и други аксесоари в правилната цветова схема.

Ако нямате ясна представа колко красиво да украсите коледно дърво за среща през 2018 г., можете предварително да изберете най-подходящия вариант на подреждането на декорациите на вашата новогодишна дървесина.

  Ето някои от най-популярните решения:
 1. Настаняване в спирала. Първо, едноцветни или многоцветни гирлянди се окачват на коледно дърво. По подобен начин спирала, повтаряйки посоката на гирлянди, са закачени коледни топки.
 2. Вертикално подреждане. Този вариант на декориране на новогодишното дърво 2018 включва поставянето на гирлянди и други аксесоари в строго вертикална посока. Направете рибената кост по-хармонична помощ, ярки лъкове, вързани на подходящи места, както и на тензури.
 3. Циркулярно подреждане на гирлянди и случайно поставяне на играчките. Играчките трябва да бъдат избрани по такъв начин, че най-малките да се окажат на върха, докато размерът им се увеличава до максимум. Гирлянди и теменужки, поставени върху дървото в кръгове, ще му придадат чист и привлекателен вид.

Как да украсим красиво дърво за новата година, снимка
Една от възможностите как да украсите коледното дърво 2018 е декорацията в стария стил. Традицията на използването на коледно дърво като атрибут на Нова година възниква преди много векове, за да можете да се възползвате от опита на нашите предци, за да създадете оригинален и интересен дизайн. Има много различни решения за подобно украсяване. Например, коледно дърво в стила на страната е украсено с фигури от слама, хартия, филц, дърво и също така и всички видове антични аксесоари.

Ако решите да украсите красиво украсено коледно дърво у дома в традиционен стил, можете да използвате топки, гирлянди, дъжд, лъкове, панделки, камбани.

Отделни клони ще изглеждат красиви под изкуствен сняг, който може да се намери в магазина.
Не знаете как красиво да украсите коледно дърво в ретро стил? Използвайте стари реколти, винилови записи, стъкло и лъскави аксесоари. Но съвременният стил предполага присъствието не само на стандартни орнаменти, но и на CD-ROM, всички видове продукти, изработени от кожа, метал, пластмаса и други популярни материали днес.

Красиво декорирано коледно дърво
Независимо от стила, който избирате, тайната за красивото украсяване на новогодишното дърво е в подробности. Обърнете внимание на всеки детайл, помислете върху всеки елемент, правете всичко с любов и грижа. Започнете да украсите дървото с гирлянди, а след това закачете играчките, допълнете интериора с тенджери и дъжд, поставете върха.

Сега нека разгледаме по-отблизо въпроса как да украсим едно коледно дърво през 2018 година.

Ние украсяваме дървото с гирлянди

Гирлянди на коледно дърво Снимка
Един от основните декоративни атрибути на Новогодишното дърво са гирлянди. Те са много различни: конвенционални и електрически, малки и големи, многоцветни и монофонични. Изберете такъв аксесоар трябва да се основава на външния вид и функциите на вашето коледно дърво.

Електрически венец е най-популярната Нова година на днешните дни. Когато го избирате, проверете сертификата за качество и се уверете, че венецът е безопасен. Когато купувате, е важно да се уверите, че всички лампи са включени.Светещи гирлянди на дървото
Много хора предпочитат да използват венец като единственото украшение за коледно дърво. Дори ако вземете лампи само с един цвят, украсени с венец от коледно дърво, изглеждат много стилни и празнични. Въпреки това е необходимо да се наблюдава умереност при избора на венец - твърде много изгарящи светлини могат само да развалят цялостното впечатление.

Използвайте многоцветни гирлянди, изберете такива играчки от коледно дърво, които са в хармония с тях в цвят.
Гарланд може да стане необичайна украса на коледната елха, ако го направите сами, като използвате някой от импровизираните материали.
Една венец от хартия е най-простото решение, което дори ще бъде в състояние на детето. От тънките ленти хартия, можете да лепете пръстените, свързвайки ги с дълга верига. Въз основа на низ или лента, те могат да бъдат украсени с картини, сладки, фигури от хартия или картон.

В кой цвят да се украси коледното дърво през 2018 г.
Можете също така да направите гирлянди за Нова година от конуси, храсти, монети, ядки, корк, капаци, меки играчки и други материали, които са на разположение. Основното нещо е, че домашният венец ще напасне коледното ви дърво по размер и форма.

След като сте се идентифицирали с венеца, можете да продължите към следващия етап на декориране на коледната елха - декорирайки играчките.

Избираме коледни играчки

Коледни орнаменти 2018 изображения
Когато решавате как стилно да украсите коледно дърво, първо определете размера и формите на бижутата. Като се има предвид факта, че покровител на годината Кок, можете да изберете играчки под формата на това животно. Също така подходящи декорации от Нова година тема (снежни хора, снежинки, дядо фероси) или под формата на различни тропически плодове.

Не забравяйте! По-добре е да украсите голям смърч с играчки с голям размер или да добавите към тях по-малки декоративни детайли. За да започнете, следвайте с големи орнаменти, малки клонки се окачват на последно място.
Опитайте се да закачите коледните играчки по такъв начин, че планините да не са видими. В магазина можете да закупите ключалки, които са направени в зелено. Те се сливат със зеления фон и не са забележими. Също така за фиксиране на играчки можете да използвате ленти, въжета или обикновени хартиени скоби.

Коледно дърво украса със собствени ръце

Има много възможности за това как да украсите коледно дърво у дома красиво с помощта на домашно произведени играчки. Това могат да бъдат фигури от теста, восък, papier-mâché и други интересни решения. Ще представим няколко идеи по-долу, но засега нека се върнем към процеса на декориране на нашата новогодишна дървесина.

Украсяваме върха на дървото

Красиво украсена горна част на дървото
Завършването на дизайна на Новогодишното дърво следва декорацията на върха. За да направите това, трябва да си купите готов аксесоар в магазина или да го направите сами.

  Традиционно горната част на дървото е направена от един от следните теми:

 • голяма звезда;
 • фигурата на Дядо Коледа, ангела, Исус Христос;
 • ярък лък;
 • конична украса на коледно дърво 2018.


 • Оригинални орнаменти за коледно дърво

  Ако горната част на дървото има такава форма, на която е невъзможно да се постави декоративен аксесоар, тя трябва да бъде украсена с венец, превръзка или дъжд.
  Не забравяйте, че горната част на дървото трябва да хармонизира в цвят и форма с други елементи на декора.

  Как да стиснем коледно дърво през 2018 година

  За да избегнете несъответствия в дизайна на коледното дърво, можете да си купите готов комплект бижута. Това ще ви помогне лесно и безпроблемно да придадете единствен и хармоничен вид на Нова година.

  Ние правим бижута със собствените си ръце

  Не можете да си представите какво може да се направи от дървото, ако покажете въображение и направете известно усилие, създавайки коледни украси 2018 със собствените си ръце!

  Нова година е зимна ваканция, така че темата ще бъде снежинки. В магазина има снежинки с искри, изработени от пластмаса. Преливащи в светлината, те ще добавят магическо великолепие на празничния антураж.

  Новогодишните играчки, произведени със собствени ръце

  Но за да не харчите пари за допълнителни покупки, можете сами да направите снежинки с помощта на картон, обикновена хартия, пластмаса, гума от пяна, плат, филц или друг материал. Можете да украсите домашно снежинки с мъниста, мъниста, бродерия, лак, бои.

  Играчките от конуси също ще бъдат от значение за Нова година. Конусите могат да се събират в гората или в съседния парк, за декорация, може да се наложи боя, блясък, лак. Можете да виси конусите в естествената си форма, може да ги използвате като основа за различни фигури (Дядо Коледа или всяко животно), можете да ги украсяват с изкуствен сняг и проблясва.

  Направете орнаменти на коледно дърво самостоятелно заедно с децата

  Снежни хора - популярна форма на украса за коледно дърво, подходяща за нас по този въпрос. За да направите такава фигура, можете да използвате всеки импровизиран материал: картон, гипс, филц, гума от пяна, памук или други.

  Опитайте се да направите снежни хора от филцова вълна в техниката на сплъстяване. Такива фигури са полезни не само за украса на коледно дърво, но и като подаръци за Нова година за гостите.

  Домашни коледни играчки за коледно дърво, снимка

  Старите пластмасови бутилки са отличен материал за извършване на различни занаяти. От тях можете да изрежете животински фигури, новогодишни герои, звездички и други играчки. В светлината на свещи и гирлянди те ще блещукат и ще дадат на коледното дърво блестящ блестящ блясък.

  Коледните топки могат да бъдат направени от играчки, които вече са изгубили външния си вид и няма да бъдат окачени на коледната елха. Пластмасови топки вятърят около дъжда или покриват старата играчка с ярки изображения с помощта на декупаж. След като разкъсате стари стъклени топки, използвайте парчета, за да украсите нови играчки, внимателно прилепете парчета стъкло на повърхността с външно оцветено и вътрешно огледало нагоре.

  Запечатването на пластмасови мъниста с мъниста или боядисването им с лак може да бъде поверено на деца, които ще се радват на такава интересна творческа работа.

  Коледни орнаменти със собствени ръце снимка

  Децата наистина искат да участват в процеса на изработване на детски играчки и декорация на коледно дърво. Затова се опитайте да намерите работа за тях със сила. Не вярвайте на децата да работят с остри и биещи се предмети. Можете да предложите на децата да се мотаят на клоните на коледната елха за хранителни аксесоари: плодове, сладки, ядки, джинджифил, предварително опаковани с ярка подаръчна хартия.

  Можете да украсите коледно дърво със собствено хоби. Вместо обичайните играчки на клоновете, можете да виси монети, черупки, сушени цветя, пощенски картички или семейни снимки. Това интересно решение ще създаде уютна атмосфера и ще изненада гостите.

  Предложихме ви най-популярните и необикновени опции как да украсите коледно дърво за Нова година 2018. За да постигнете максимален ефект и да направите антуража оригинален и хармоничен, не забавяйте подготовка и дизайн на подаръци, празник апартамент декорация и декориране на дървото в последния момент. Предварително помислете върху дизайна на коледното дърво, пазарувайте, за да намерите нови идеи, да купите подходящи аксесоари и да започнете да подготвяте дървото си за Нова година.

  Как да красиво украсяват коледно дърво, снимка
  Украсете Новогодишното дърво с цялото семейство: тогава всеки ще бъде доволен от дизайна и празникът ще остане в душата на всички.

  Споделяне в социалните мрежи:

  сроден
  Как да направите чорап на Нова годинаКак да направите чорап на Нова година
  Новогодишен интериор Декорация на къщатаНовогодишен интериор Декорация на къщата
  Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
  Новогодишна уличка lolki от гирлянди - дизайн и дизайн - всичко за страната - набор от тополаНовогодишна уличка lolki от гирлянди - дизайн и дизайн - всичко за страната - набор от топола
  Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
  Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
  Новогодишен декор на коледното дървоНовогодишен декор на коледното дърво
  Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
  Ние украсяваме къщата за новата година със собствените си ръцеНие украсяваме къщата за новата година със собствените си ръце
  Как да украсим стая за нова годинаКак да украсим стая за нова година
  » » Нюанси на украса за коледно дърво за новата година