Красиви и ярки идеи за изпълнението на новогодишната приказка

С началото на зимата вечерите стават по-дълги. И ако през лятото вашата къща е украсена с живи плетове, розари и биещи се фонтани, а след това в студения сезон, който искате колкото е възможно Осветявайте сайта с ярки светлини и фенерчета. Интересно решение за въпроса за осветлението на обекта е венец на слънчеви панели.

Тези прекрасни устройства не изискват допълнителни кабели, са екологични, а когато са напълно заредени, те могат да запазят светлината за 6-8 часа. Освен това, през зимата винаги е свързано с празници и новогодишните Коледа - дърво, топки, фишеци, и разбира се - венец на батериите, че новата година ще бъде отличен образец на приказни идеи.

Gehrlands на слънчеви батерии

Лесен за инсталиране и използване

Както можете да видите от самото име - този вид гирлянди се захранват от слънчеви панели - панели, без да се използва електричество. Простотата при инсталирането на тези устройства е очевидна - те могат лесно да се прехвърлят от място на място, като по този начин подчертават красотата на другия ъгъл на вашия сайт.

Луковици и слънчева батерияС появата на тъмнината вашата градина ще бъде осветена от ярки цветни светлини. Закачен на короните на дърветата, живите плетове и фасадата на къщата, LED слънчевият венец ще донесе радост не само на децата, но и на възрастните.Системата от устройства като гирлянди на батериите ще ви помогне да подчертаете характерните черти на дизайна на ландшафта, като му придадете своя оригинален, несравним стил. Компетентното използване и подреждане на осветлението с помощта на слънчеви гирлянди ще помогне да се идентифицират най-важните области на местната област.

Прилагайки улични слънчеви гирлянди, не трябва да забравяме, че сами по себе си не са източници на осветление. И с началото на тъмното време на деня не може да бъде заместител на фенери. Тяхната луминисценция е предимно от декоративен характер. Но колко прекрасно в снежната зимна вечер изглеждат такива украшения като LED гирлянди!

Малко меко осветление на слънчевите панели се включва автоматично - веднага щом започне сумракът и с добро зареждане те работят почти до зори. Методът за монтирането им е съвсем прост: един метален държач с фотоклетка, в който е поставена соларна батерия, се заби в земята. Самият венец виси на всяко удобно за вас място.

Основните предимства на тези устройства

В допълнение към опростеността на инсталацията и наличността при използването на слънчеви гирлянди има редица предимства и предимства в сравнение с редица други лампи и фенери:

  • Пълната безопасност на тези гирлянди - захранването на батериите и липсата на кабели, свързани към обществени електроенергийни мрежи, елиминира възможността от пожар и късо съединение.
  • Няма нужда да включвате и изключвате уличните слънчеви гирлянди - това се случва автоматично с появата на тъмнината или с първия лъч на слънцето.
  • Мощната LED технология на батериите ви позволява да получите ярка и интензивна светлина, която не се свързва. Цветният спектър на слънчевия венец остава постоянен и не зависи от паданията на напрежението в условията на мрежата или температурата.
  • Устройствата за слънчеви батерии са екологични и тихи.


Имайки предвид всички тези качества, отново и отново, не са необходими, за да се уверите, че слънчевите улични гирлянди от такова изменение могат да се различават и да подобри имиджа си пейзаж, с акцент върху важните решения в дизайна. В допълнение, самите батерии практически нямат срок на годност.

След като реши, че осветлението на слънчевите панели е изгодно и лесно, както и стилно дизайнерско решение, е необходимо да се определи избора - на пазара за продажба има много устройства от този тип. Какво може да дойде при вас?

Разбира се, всеки уличен венец на батериите е уникален и красив сам по себе си, но е необходимо да се даде предпочитание на едното или другото въз основа на това къде точно ще се използва това устройство.

  1. Garland "Butterfly" на батериите е перфектна комбинация от светлини, направени под формата на сини пеперуди за декориране на малки дървесни корони, малки беседки или цветни лехи. Такъв слънчев венец съдържа около 20 светлини върху жица с обща дължина 10,5 метра. Самите пеперуди имат размери 2х5х7, като по този начин не остават неприятно в зрителното поле.
  2. Многоцветни фенерчета на батерии - този LED венец, който има 20 светлини с различни нюанси. За уличните дизайнерски бижута, това е добре, защото има много интересна функция за промяна на цветовата гама. Отлично изглеждащи такива устройства на слънчеви панели при декориране на верандата, коловоза или визьор на входа на къщата. С дължина само 5 метра, това устройство поддържа соларно зареждане и съответно самата батерия, която осигурява светене на светлините за около 9-10 часа.

Интересно е да се обмисли възможността за включване на слънчев венец "пеперуда" в комбинация с уличното осветление на батериите. Изглежда много оригинален. Градински гирлянди за батерии - това е същото слънчеви улични гирлянди, като многоцветни фенери, предназначени за осветяване на градината и открити пространства - легла, тревни площи, храсти. Една забележителна особеност на този тип устройство на слънчеви панели е, че те са водоустойчиви. Следователно, те могат да бъдат поставени почти във всякакви открити пространства.

Светеща саксия

В допълнение, този LED слънчеви гирлянди, и следователно срокът на тяхната експлоатация значително надвишава всички останали. Градинските гирлянди остават една от най-трайните, практични и функционални работни места в сравнение с всички модификации на осветителните устройства на батериите.

Осветителните гирлянди на батериите са много изгодно предложение за ярка декорация на вашия парцел и къща в страната. Освен икономия на електроенергия, те са добри, тъй като имат сравнително стабилно и цветно слънчево осветление, което се получава само от зареждането на батериите.

Нова година и коледни празници могат да се провеждат, разбира се, в града. Въпреки това, пътуват до селска къща с децата танцуват около коледната елха пенливо в покритата със сняг двор и щастливо блестящи слънчеви светлини весели елени фигурки и Дядо Мраз и Снегурочка, ще даде вашето семейство и приятели истинска наслада, а ще се запомни за години напред. И да организирате тази светла и незабравима почивка ще ви помогне да се насладите на великолепни гирлянди - осветление на слънчеви панели!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Слънчеви панели на покрива на зимната градинаСлънчеви панели на покрива на зимната градина
Гарланд със собствените си ръцеГарланд със собствените си ръце
Как да украсим апартамент за рожден денКак да украсим апартамент за рожден ден
Слънчеви панели, отпечатани на 3D принтерСлънчеви панели, отпечатани на 3D принтер
Как да направите венец от хартияКак да направите венец от хартия
Новата технология за производство на електроенергия сега генерира път за велосипедНовата технология за производство на електроенергия сега генерира път за велосипед
Декорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаятиДекорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
Домакински слънчеви панелиДомакински слънчеви панели
Как да украсим стая за нова годинаКак да украсим стая за нова година
» » Красиви и ярки идеи за изпълнението на новогодишната приказка