Декорация на фасадата на къщата

Начини за ефективно украсяване на фасадата на къщата със собствените си ръце

Съдържание на статията:

В тази статия:

При декорирането на къщата е важно да обърнете внимание не само на интериора. Декорирането на фасадата на къщата играе не по-малко важна роля, защото това е първото нещо, което хората виждат. В допълнение, атрактивна външност могат успешно да се отрази на цената на жилищата, ако е необходимо, от неговата продажба. За регистрация извън къщата не е само прясна боя за входната врата или ваната с красиви цветя на перваза на прозореца, но и осветлението за домове, почивка венец прави със собствените си ръце, ваканционни топки и други декоративни находки.

Декорация на фасадата за новогодишните празници

Модерният пазар предлага широка гама от новогодишни декорации за фасади. Цялата индустрия работи върху създаването на разнообразни светодиодни и плазмени гирлянди, лампи и фенери. За новогодишната украса на къщата се използват следните видове лампи:

  • Проекторите създават насочен светлинен поток и се използват, ако е необходимо да се фокусира върху всяка част от фасадата;
  • Фенери са чудесни за декориране на входа на къщата;
  • Duralight прилича на прозрачна пластмасова тръба с LED в нея. С тази подсветка можете да изчертаете контурите на фасадата, покрива, прозорците и корнизите. Светодиодите могат да работят на принципа на постоянно осветление - "фиксиране", или трептене "многократно";
  • Мрежата е цяла мрежа от прозрачни тръби с LED и обикновено е опъната на различни рамки, за да украсят стените на къщата.

Като се има предвид всичко това, двойно е приятно да украсите дървената си къща отвън с вашите ръце.

От хвойна и ела клони можете да направите венец. Достатъчно, за да го украсите с панделки, конуси, играчки за Нова година и виси навън на входната врата. Тази украса е лесно да се направи със собствените ти ръце, създавайки цветен празничен акцент, който веднага удари посетители и роднини. С помощта на иглолистни клони от по-малък размер, можете да красиво украсяват прозорците. Използвайте течни нокти, за да закрепите декоративните елементи заедно.въже

Благоприятна за подчертаване на входа на къщата ще помогне и блестящ венец. Многоцветни светлини или течащи капки "висулки" ще харесат студените зимни вечери. Светлината на декорацията е особено изгодна за външния вид на верандата и на коридора. LED гирлянди не се страхуват от студ, дъжд и влага. Те са надеждни, издръжливи, икономични и имат широка цветова палитра.

Интересен фенер за декориране на входа на къщата може да бъде направен със собствените си ръце от обикновена мрежа. За да направите това, достатъчно е да извадите топката от нея и да я увиете с лек венец, като я предавате през решетките. Оказва се оригинален фенер под формата на топка.

При декорирането на къща трябва да се помни, че пред входа трябва да има достатъчно светлина.

За тази цел верандата е украсена със светлинни тръби с LED, различни лампи и фенери се усвояват, които могат да бъдат прикрепени директно към дървената фасада или поставени върху храсти близо до къщата. Удобна фиксация се насърчава от специални скоби, всмукателни чашки и скоби.Преди да разтегнете венеца извън фасадата, проверете дали дължината му е достатъчна за разпределителното табло. Важно е да осигурите лесен достъп до изходите и преди да свържете осветлението, не е на място, за да проверите колко добре е фиксиран. Не забравяйте за заземяването и пожарната безопасност.

Декориране на къща за детски празник

Как да украсяваме фасадата на къщата с детско тържество със собствените си ръце? За това можете да използвате същите светлинни гирлянди и светлинни фигури от тел, допълнени само от балони, цветя и панделки.

За да се създаде оригинален дизайн на дървената фасада и прилежащата на къщата територия е възможно в зависимост от сезоните.

Опции за декориране на верандата с саксии

Например, през лятото в двора и на верандата можете да закачите цветни саксии със свежи цветя, да засадите тревни площи, да ги тъчете в лятна къща. Обемно природа на прозорците и боядисаните стъкла не само ще украсяват фасадата отвън, а ще предпазват интериора от слънцето.

През есента фасадата и верандата могат да бъдат украсени с букети от есенни цветя и жълти листа, правят гирлянди и красиви венци. През зимата светлинната декорация ще бъде допълнена от ледникови фигури и снежни хора. През пролетта цветните хартиени фенери, които децата правят със собствените си ръце, ще станат прекрасна украса за дървената къща. Гирляните от хартия могат да бъдат украсени с веранди, лампи и прозорци.

Декориране на фасадата за всеки ден

Възможно е да се украсява къща отвън, не само в чест на празника. Ежедневната декорация на фасадата е по-задържана и се фокусира върху такива прости неща като веранда, цветя в вани и лампи.

Предна врата

С помощта на подходящо избрана боя можете да засенчвате този архитектурен елемент колкото е възможно повече.

Сянката е по-добре да избирате в зависимост от материала и цвета на самата къща.

Червени, теракотни и жълти цветове са подходящи за зидария и "есенна" скала на фасадата. Те ще съживят екстериора и ще му дадат топлина. Ако искате да създадете по;"бизнес" вид, за главния вход е по-добре да изберете сив, кафяв или черен цвят. За да създадете по-уютна среда на верандата, можете да използвате венец на вратата, направен според сезона на зеленина, есенни листа или игли. И крайната точка в дизайна на предната врата ще постави стилизирана малеус вместо камбана.

Цветя и растения

Един добър начин да украсите фасадата е да я заобикаляте с цветя и красиви растения.

Главният вход може да бъде избран с помощта на чисти дървета в вани от двете страни на вратата. На предните прозорци можете да поставите саксии със сезонни зелени - това ще даде на къщата уютен външен вид. Приятно допълнение към стилната външност ще представляват цветните кошници и ауспухът на верандата. Контурите на пистите могат да бъдат подчертани с помощта на ярки цветове и годишни растения. Такива цветя като люляк, хортензия и божури, моля окото, независимо от сезона.

осветление

Декоративни елементи

За да поставите акценти, можете да използвате необичаен килим пред вратата, пощенска кутия или красив знак с номера на къщата. Всичко това запълва къщата със специална хармония и уют.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вътрешна декорация с цветяВътрешна декорация с цветя
Гарланд със собствените си ръцеГарланд със собствените си ръце
Топки от нишки със собствените си ръцеТопки от нишки със собствените си ръце
Новогодишен декор на апартаментаНовогодишен декор на апартамента
Как да украсим къща с цветя - екстериораКак да украсим къща с цветя - екстериора
Новогодишен декор на масатаНовогодишен декор на масата
Фасадна декорация с камъкФасадна декорация с камък
Новогодишен интериорен дизайнНовогодишен интериорен дизайн
Декорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаятиДекорация на прозорци за новата година, новогодишни ръчно изработени хартиени занаяти
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
» » Декорация на фасадата на къщата