Новогодишен декор на детска градина

За съжаление, много често срещам факта, че Новогодишен декор на детска градина е необходимо да се направи буквално от нищо, защото е просто тривиално да нямат пари за бижута.

Ето защо, за украса, групата в детската градина ще използва детски рисунки.

Можете да направите гирлянди - снежинки със собствените си ръце.

Нарисувайте върху цветна хартия, по-добре е да използвате ярки цветове - червени или сини, кръгчета, а в тях вече нарисувате снежинки.

Снежинките се наричат ​​по този начин: под бялата боя се изчертават кръстосани линии, а отгоре вече боядисват снежинки с цветна боя.Възрастните могат да нарисуват снежинки според този модел:

Снежинките са нарязани и редуват снежинките - възрастни, децата ги свързват с въже с помощта на самозалепваща лента.Оказва се, че е много ярък венец от снежинки и новогодишна детска градина.

Задължителен компонент на вашите орнаменти трябва да бъдат лампи или свещи, които ще ви дадат усещане за топлина и комфорт по време на празника на Нова година. Можете да направите украса на елхови клонки и мандарина, които от огъня ще даде приятен аромат или да попълнят ясно стъклена ваза с малки до средата на позлатен борови шишарки и коледни топки, и поставят свещ в средата.

Красиво украсяват помещенията на детската градина от Нова година със собствените си ръце е изцяло в ръцете на всички! Просто не трябва да се страхувате да фантазирате. И основното предимство е, че всички момчета могат да участват в процеса на декорация. В края на краищата, Нова година - празникът, на който децата с нетърпение очакват. След като сте направили красиви орнаменти заедно с деца, вие не само ще им помогнете да се развиват, но и ще се насладите на празничното и празничното настроение.

Не забравяйте гирляните, които ще ви забавляват по време на почивката. Гирляните могат да се окачват не само на коледната елха, но и на прозорците, над вратите или да се простират под тавана.

Ако сте запознати с това, можете да използвате този материал. Например, можете да направите прозрачни снежинки, които ще излязат от светлините на венец.

За да украсите до Нова година, всичко е възможно, основното правило, което трябва да се спазва едновременно, не е да го прекалявате, така че стаята да не изглежда твърде "пълна", а декорациите са умерени. Освен това е желателно да се използват декорации от определен цветови обхват, съчетаващи до три цвята едновременно.

Няколко дни по-оставени преди Нова година, което означава, че е време да се направи домакинска работа почивка: да изберат програмата празник, създават меню за вечерта и разбира се да направя украсата за Нова година със собствените си ръце.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да украсим апартамент за новата година 2015Как да украсим апартамент за новата година 2015
Нова година декорация на къщатаНова година декорация на къщата
Новогодишните снежинки със собствени ръцеНовогодишните снежинки със собствени ръце
Новогодишен декор на къщатаНовогодишен декор на къщата
Новогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата годинаНовогодишните снежинки на прозорците на къщата, за да украсят къщата за новата година
Как да украсим стая за нова годинаКак да украсим стая за нова година
Завеси в детските градини фото идеи за избор в детската градинаЗавеси в детските градини фото идеи за избор в детската градина
Новогодишните рисунки на прозорците със собствени ръце Снимка, отколкото да нарисувате прозорците…Новогодишните рисунки на прозорците със собствени ръце Снимка, отколкото да нарисувате прозорците…
Как да направим красиви снежинки от хартияКак да направим красиви снежинки от хартия
Идеи за проектиране на групи в детска градинаИдеи за проектиране на групи в детска градина
» » Новогодишен декор на детска градина