Осъществяване на спалня в детската градина със собствени ръце - 15 снимки

Осъществяване на спалня в детската градина със собствени ръце - 15 снимки

Детската градина е може би една от основните институции, която е вторият дом за своите деца и служители. Поради тази причина тук трябва да е удобно и уютно. Недостатъчното финансиране на такива институции стимулира възпитателите и родителите да създадат самодостатъчен комфорт и топлина в детската градина.

В зависимост от възрастта на детската група, можете да се занимавате по различен начин с дизайна на стаите. Колкото по-цветно и завладяващо е дизайна на детската градина, толкова по-удобно ще бъде за жителите й. Децата в тази институция ще бъдат по-радостни и ще могат да се развиват много по-бързо, което е важно.

Фигура 1

Регистрация на спалнята в детската градина със собствени ръце в средната и младша група на комбинирания тип в Кемерово.

Застанете с всички деца в групата, които са изобразени върху малки капчици дъжд от обикновена цветна хартия или картон. Чадърът и катеричката бяха направени от обикновени тавани, които бяха боядисани с цветове на многоцветна боя на водна основа.

Фигура 2

Специална напомняща и тренировъчна щанд, където родителите и децата демонстрират, че не могат да бъдат доведени в детска институция. Това решение Ви позволява винаги да напомняте на децата и възрастните за правилата в детската градина.

Фигура 3

Специален щанд, където алгоритъмът за обличане и сгъване в шкафа на дрехите е описан подробно. Всеки сезон се закача нов щанд с дрехи, които позволяват на децата бързо да се научат, да подредят правилно дрехите си и да поддържат класовете си в ред.Фигура 4

Цветна тренировъчна стойка, посветена на кухнята и различни продукти. Като торта можете да използвате обикновени кутии с поставена хартия. Колбасите, вареникките, морковите са направени от обикновен дъждобран.

Фигура 5

Уютна спалня в детската градина улеснява спокойния и бърз сън на децата по време на сънливите часове.

За да се създаде чертеж, се използва конвенционална боя на водна основа. За да проектирате потока, можете да използвате и подготвени оформления със звезди.

Фигура 6Красиво декорирана зона за игри. За украса на този ъгъл се използват обикновени детски мебели, които са ръчно рисувани от преподаватели и родители. За създаването на цветя и пеперуди се използват таванни плочи, които са оцветени с боя на водна основа. Завесите бяха поръчани от родителите под тона на интериора. Отляво на масата има специални квадратни рафтове, където се намират детски играчки. Това решение ви позволява бързо да научите децата, че всичко трябва да е на мястото си.

Фигура 7

Игралната зона е проектирана с помощта на родители, които помогнаха за създаване на цветни завеси от гипсокартон, боядисване на пода и стени. Като таванно покритие можете да използвате най-лесния таван или боя с водна основа на бяла боя.

Друга възможност за проектиране на детска градина за по-добре завършени родители. В този случай се използват таван за протягане, меки детски играчки, качествени мебели, спортни и развлекателни ъгли и др.

Фигура 8

Ъгъл за рисуване, където всяко дете може да украсява любимите си герои или просто да рисува. За регистрация се използват тихи цветове на боя на водна основа под тона на детските мебели.

Фигура 9

Шикозна зона за отдих с голям спортен и развлекателен комплекс в центъра. Всички предмети са изработени от меки материали, които са абсолютно безопасни за деца. Таванът и стените от гипсокартон са боядисани с боя на водна основа в спокойни цветове.

Фигура 10

Детска спалня с 3D насипни етажи, красив удължен таван с ефект на звездно небе и уютна бяла подсветка. На стените са направени специални орнаменти и модели от цветна хартия и картон.

По-достъпно решение за обикновените институции за деца. Тя включваше основно художествените умения на педагозите и родителите, които красиво и колоритно проектираха интериора на всяка стая в средната група.

Фигура 11

Тук има такива цветни детски шкафчета с красива снимка, които помагат на децата да се научат как да съхраняват и пазят всичките си неща на едно място.

Фигура 12

Уютно украсена зона за спане, където стените са боядисани с обикновена боя на водна основа. Таванът също е боядисан в бяло.

Дизайнът на спалнята в детската градина на снимката, показана по-горе, показва готовите решения. Артистичните таланти позволяват с минимална инвестиция красиво и колоритно да украсяват всяка стая в детската градина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Украсете детската стая със собствените си ръцеУкрасете детската стая със собствените си ръце
Вертикална градина в дизайна на апартаментаВертикална градина в дизайна на апартамента
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Дизайн на спалнята Използваме бял цвят в интериораДизайн на спалнята Използваме бял цвят в интериора
Преградни стени в детската стаяПреградни стени в детската стая
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Как да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуванеКак да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуване
Новогодишен декор на детска градинаНовогодишен декор на детска градина
Стенна декорация в детската стаяСтенна декорация в детската стая
Боядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяванеБоядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяване
» » Осъществяване на спалня в детската градина със собствени ръце - 15 снимки