Боядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяване

Боядисване на стените на детската стая

С декоративния дизайн на детската спалня аз се забърках в нея за първи път. Особеността на този интериор е, че стените са боядисани по целия периметър на помещението заедно с тавана. Само за дизайна на интериора на детската стая по проекта е замислена - боядисване на мебели по поръчка под формата на къщи.

Осветяване на рисунката в детската градина

Декоративното осветление на стаята в детската стая увеличава ефекта на фигурата, като визуално добавя дълбочината на стенописите.

Темата "Приказен град" за декориране на интериора на детската спалня веднага бе обявена на първата среща с клиента. Наталия (клиент), ясно е знаел какво иска да види в детето си и по мое мнение, сериозно се приближих до въпроса за интериорен дизайн за децата си. След приключване на всички работи по интериора детската стая, аз помолих Наталия да напусне обратна връзка и да опише съмненията, които са били в процес на интериорния дизайн, както и желанието и съвети от страна на клиента, за тези, които са първи, ще бъдат изправени пред избор на изпълнител и създаване на стенописи. Оставих целия текст непроменен, като правех снимки. Тя може да се прочете на страницата - книгата за гости за боядисване на стените на детски стаи, както и в секцията за статии с подробна информация за процеса на боядисване на стените в детската стая.

Боядисване на стени и мебели за деца

На стената между детските шкафове са изтеглени дървета - това също допринася за визуалното разширяване на пространството на детската спалняПри създаването на скица за боядисване на стени се отчиташе декоративното осветление на стените и източниците на светлина бяха предварително отведени. За да се увеличи ефектът от боядисването на стена, стените бяха записани в самия чертеж.

Подробности за стенопис

Боядисаните къщи са доведени до лека мъгла. Това създава дълбочина на въздуха в чертежа и визуално разширява детската стая.

Фрагмент от картината в детската градина

В процеса на създаване на стенописи можете да добавите всички детайли, за да "съживите" живопис в детската градина добавени образи на животниДруга особеност на украсата на детската стая

- това приложение в стената

Снимка на стаята преди рисуването

След одобряването на скицата и избора на основния цвят на стените, повърхността се почиства от тапета и се подготвя за боядисване в стена.

Стая след боядисване

Вид на интериора с прозорец и част от мебелите на дневна светлина.

Прочетете повече за създаването на детски проект, вижте изображенията

Подробности за чертежа на стената

Долната част на снимката

За да се запълнят детайлите на преден план на стенописите, имаше малък неподвижност

Чертеж подробности

Увеличи част от снимката на стената.

Лампата на стената

Реших да орнаментирам декоративната лампа в картината на стената, като излях лампа на преден план. Това създава визуална комбинация

Детското стълбище

След завършване на декорацията на стените е създаден спортен ъгъл - шведската стена. Местоположението на мястото е предварително изчислено върху скици

Част от снимката на страничната стена

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор за детска стаяДекор за детска стая
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Украсете детската стая със собствените си ръцеУкрасете детската стая със собствените си ръце
Интериорът на тристаен апартамент от АлександраИнтериорът на тристаен апартамент от Александра
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Преградни стени в детската стаяПреградни стени в детската стая
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Ние правим рисунки по стените в детската стаяНие правим рисунки по стените в детската стая
Как да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуванеКак да украсите детската стая със собствените си ръце, като използвате шаблони за рисуване
Стенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимкиСтенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимки
» » Боядисване на стени, боядисване, декорация, възстановяване