Декор на детската стая

Детето е господар в стаята му! Ако не е така, полагайте усилия да го направите. И той ще израсне като господар на собствения си живот. Дизайнерски мебели и "приличен" тапет си оставят за себе си. В детското царство съществуват много различни правила и закони. Освен това, дизайнерите и психолозите са съгласни, че е необходимо да се извършват ремонти в детската стая, като се използват ярки цветове. Това допринася за развитието на творческите способности при децата.

Идеи за декора на детската стая:

  • За да не забравите времето, когато всичко е било за бебето за първи път, можете да създадете малък носталгичен състав в детската стая. За да направите това, ще ви е необходима забавна снимка и дрехи, от които детето е нараствало.
  • Зашийте козирката за леглото с лека органза и ярка тъкан за кантиране.
  • Направете учебния процес на ред на елемента на играта. Можете да започнете с гардероба на момичето. Е, ако закачалките в нея ще бъдат ярки, с шарка. Оригинални дизайнерски закачалки могат да бъдат закупени в магазина, сега е добър избор от всички видове красиви аксесоари за деца. И можете да рисувате обикновени закачалки с акрилни бои.
  • Дизайнът на детската стая за момчето ще бъде красиво украсен с лампа под формата на самолет. И моделите на корабите ще бъдат прекрасен декор за детската стая. Можете също така да изготвите карта на повърхността на масата с морски или въздушни маршрути. И може би това ще бъдат пътищата, които вашето дете мечтае да шофира. Хобита тийнейджърите трябва да бъдат насърчавани.Много лесно да се направи декор на детска стая за тийнейджърка. Погледнете новото нещо за такъв познат и вече традиционен в детската стая нещо, окачване или мобилни. Когато децата са малки, а след това на мобилния може да виси животни, звездички, коли.Възрастните деца са малко вероятно да бъдат доволни от изображенията на бебето, но можете да вземете идеята за мобилен телефон и да го направите различен. Съгласете се, мобилизирането със собствените си ръце се оказва много романтично и лесно.

Ще ви трябва:

  • Плътна тъкан, например, чувствах.
  • Тънка линия
  • Пластмасов или метален пръстен, на който ще бъде прикрепена цялата тази красота.

Между другото, цветът може да бъде абсолютно всичко. Розовият декор в детската стая изглежда много нежен и мотивиран. Не се ограничавайте в цветове и нюанси или нека детето избере любимия си цвят за тази висулка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересни занаяти за деца Детски детски стаиИнтересни занаяти за деца Детски детски стаи
Декор за детска стаяДекор за детска стая
Украсете детската стая със собствените си ръцеУкрасете детската стая със собствените си ръце
Занаяти за децаЗанаяти за деца
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Проектиране на стая за момичеПроектиране на стая за момиче
Подови легла за децаПодови легла за деца
Стенна декорация в детската стаяСтенна декорация в детската стая
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
» » Декор на детската стая