Занаяти за деца

За тези, които имат деца у дома предучилищна възраст ще бъде интересно развиващите се занаяти за деца, които също са декоративен елемент на къщата. Създаваме оригиналния текстилен декор на детската стая с помощта на декорация на детско бельо.

Идеята е много проста - направете бродираща азбука за деца на одеяло или кърпа, която детето често вижда. Затова той ще се интересува от изучаването на писмата. За тези деца, които се научават да четат, можете да бродирате срички.Шаблон, рисунка на рисунка може да се вземе от детските оцветяващи страници или да се поиска да направи сама дете. Детската стая е просто предназначена за малки животни, играчки, различни приказни герои и композиции. По-добре е да се използват достатъчно големи рисунки, така че декоративните детайли на детските постелки да се окажат ярки и да украсяват дизайна на детската стая.

За бродерия, изработена от плат за деца, използвайте ярки конци, като например коприна. Цветовете могат да се използват много различно. Моделът на шевовете, как да се бродира, е известен още от детството. Точно както при създаването на текстилен интериор, можете да преподавате на детето основите на бродерията:

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор за детска стаяДекор за детска стая
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Преградни стени в детската стаяПреградни стени в детската стая
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая с двуетажно леглоДетска стая с двуетажно легло
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Дизайн на детска стая за момичеДизайн на детска стая за момиче
Стенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимкиСтенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимки
Стенна декорация в детската стаяСтенна декорация в детската стая
» » Занаяти за деца