Преградни стени в детската стая

Най-често прегради в детската стая Те се използват за зониране на стая в игрална зона и зона за отдих или за отделяне на територията на две деца.

Ако в една и съща стая живеят двама сестри, то този елемент от дизайна на детската стая е просто необходим.

Една от опциите е да направите сух стена дял. При такъв дизайн има значително минус. Преградата под формата на глуха стена визуално намалява стаята. Освен това, ако разделите една стая от гипсокартон, трябва да инсталирате допълнителни източници на светлина или да направите стъклени вложки в преградата. Ако в оградената част на стаята няма прозорец, то е тъмно. В този случай не правете преграда по-широк от 1 метър.Разделянето на гипсокартон може да бъде направено декоративно, интересна, с вдлъбнатини, первази или вложки от декоративно стъкло.Задачата да се отдели ъгъл за детето от общата стая се издига, ако семейството с детето живее в едностаен апартамент. В този случай преградата трябва да е по-визуална. Това може да се направи с помощта на:

  • рафтове с отворени рафтове, багажникът може да не е прав, но стъпи.
  • въжена стълба, от детски спортен комплекс, можете да я прикрепите директно към тавана и, ако е необходимо, да почистите.
  • Завеси и щори, завеси могат да бъдат използвани японски или бамбук, които пътуват по релси. Завесите, изработени от мъниста или пердета, също създават интересен ефект.
  • Сгъваеми екрани.

Най-лесният начин е детската стая да се раздели с шкаф. В такъв шкаф можете да поставите играчки и книги. Кабинетът трябва да стои твърд и да не пада, затова не забравяйте да го прикрепите към стената. Преградите под формата на килер в детската стая се правят най-добре по индивидуален проект, максимално "улесняващ" дизайна на кабинета, така че да не изглежда тромав във вътрешността на детската стая.

В отделението за деца в детската стая има мобилна версия под формата на плъзгащи се врати, които при необходимост се отстраняват. Плъзгащи се врати със стъклен облицовка и не претоварват стаята.

Разделяйки стаята в зони, опитайте се да постигнете комфорт. Използването на всяка зона беше удобно, а преходът между зоните не направи нищо трудно. Ако детската стая е разделена правилно, тогава можете да спечелите допълнително място.

идеи от Decor4House

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избираме интериора на едностаен апартамент за семейство с детеИзбираме интериора на едностаен апартамент за семейство с дете
Украсете детската стая със собствените си ръцеУкрасете детската стая със собствените си ръце
Занаяти за децаЗанаяти за деца
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая с двуетажно леглоДетска стая с двуетажно легло
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Подови легла за децаПодови легла за деца
Стенна декорация в детската стаяСтенна декорация в детската стая
» » Преградни стени в детската стая