Подови легла за деца

Детската стая е цял свят и приказка за малък мъж, мястото на игрите, почивката и професиите му. Цветът на стените, тавана, пода, както и мебелите в стаята, трябва да създават усещане за радост при децата и да допринасят за хармоничното им развитие. Положителните емоции на детето по много начини ще помогнат за оформянето на легло, инсталирано на неговата територия.

Практично решение за малките апартаменти е да се използват мансардни легла за деца за декорация детска стая. Леглото може да се комбинира в себе си и в спалното помещение и в "работната стая" или в спортния кът на детето, намиращо се под него. Също така, по желание на детето, леглото може да се превърне в автобус, приказен замък, каре, космически кораб и дори пещера.

Качете се по стълбите двуетажно легло изглежда на децата необичайно забавна дейност. Леглото получи името си поради наличието на стълбище, по което е необходимо да се изкачи на "етажа" по-горе. През нощта детето на върха на леглото ще спи спокойно. Височината на леглото може да се регулира в зависимост от възрастта на детето.

Спално таванско помещение за децаВ дизайна на леглото можете да инсталирате необходимия шкаф, скрин или удобни чекмеджета, което значи значително икономия на място в стаята.

Подовите легла могат да бъдат от няколко вида. Така че, детско легло с плъзгач, върху което децата ще се изнесат, е място не само за сън, но и за дейности на открито. В дъждовно, студено мразовидно време легло с хълм ще замени играта на детската площадка.Едно таванско помещение с диван ще бъде едновременно зона на сън и почивка. Идеален за за две деца.

Подовото таванско помещение с маса е готов комплекс, където детето може да си почине и да си напише домашна работа. Таванско помещение с работно място, ако стаята е малка и детето се нуждае от свободно пространство. Разликата в таванското легло с масата от двуетажното легло е, че леглото е разположено в близост до тавана, а осветителната площ с масата под леглото е по-добра. Това не е твърде тъмно под леглото.

Спалня с бюро

Когато избирате таванско помещение, трябва да обърнете внимание на качеството детски мебели. Детското легло трябва да бъде направено от екологични материали. Леглата са дървени и метални. Може да има нестандартни, предубедени форми. Те са направени в комплекс с шкафове, рафтове, бюра. Има модели мансардни легла за едно, две или дори три деца. При такива модели третото легло се изтегля. Подовото легло може да бъде избрано както за малки деца, така и за тийнейджъри. Аксесоарите могат да се променят, когато децата растат.

таванско легло с работна площ

Леглото на тавана, изработено от качествени материали, ще служи на децата от много години насам. Той е универсален, практичен, ще спести пространството на стаята, ще създаде уникален комфорт и уют.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Покривало с работно мястоПокривало с работно място
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая с двуетажно леглоДетска стая с двуетажно легло
Двуетажни легла с диван в детската стаяДвуетажни легла с диван в детската стая
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Преобразуване на бебешки леглаПреобразуване на бебешки легла
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
Осветление в детската стаяОсветление в детската стая
Красиви стаи за подрастващи момичетаКрасиви стаи за подрастващи момичета
» » Подови легла за деца