Завеси в детската стая Идеи с снимка

Завеси в детската стая. Идеи с снимки

Детската стая трябва да е лека, но в същото време колоритна и не скучна. За детето стаята му е много важна. Ако възрастните най-вече почиват в спалнята си, а за детето - детето е крепост, замък, собствен свят и само последното място, където можете спокойно да си почивате и да спите.

Да подкрепя съня на млад човек, дори когато завесите са леки на улицата. Те са просто необходими в детската стая. Факт е. Много деца не възприемат затвореното пространство като бариера или ограничения, а завесите на прозорците ще бъдат възприемани от детето като средство за защита. В същото време можете да правите чудеса, защото обикновените завеси могат да станат магически, превръщайки деня в нощ и обратно. Като цяло детска стая без завеси ще бъде функционално неудобна, а визуално и естетически - недовършена. Ето защо ще разгледаме кои завеси е най-добре да изберем за детската стая и как да разнообразим интериора с тях.

Изберете цвят

Не е тайна, че розовото се счита за момиче, а синьото или синьото е момче. Всъщност, избирайки завеси, можете да следвате това "правило", но стаята на вашето дете ще бъде банална, а дизайнът е достоверна, след като стотици подобни. Ето защо, игнорирайте тези неизказани правила, има много по-интересни цветове, подходящи за детска стая, както момчета, така и момичета. Опитайте се да работите с универсални цветове повече. Детската стая на момчето може да се превърне в стаята на младата принцеса навреме, така че се насочваме към практичност.Разбира се, стаята на детето трябва да бъде, както вече казахме, ярка и ярка, ако ви харесва - едно цветно лято, вдъхновяващо. Затова изберете подходящите цветове: жълто, оранжево, перла, синьо, зелено. По-добре е да се даде предимство на цветните тъкани, т.е. те са по-лесни за поставяне в интериора, а интериорът на стаята ще бъде по-интересно да изглежда.

Завеси в стаята на момиче

Тя ще се радва да види младата принцеса в замъка си. Завесите за стаята на момичето трябва да бъдат леки, елегантни, елегантни, защото всеки интериор ще оформи вкуса на бъдещата дама.По отношение на цветовите опции можете да избирате между цветове като злато, бежово, розово, лилаво, лавандула или жълто. Тези цветове са много леки, нежни.

Какво ще се радва да види малко момиче на завесите в спалнята си? Разбира се, образи с различни цветове, феи, принцеси, сладки котенца. Не забравяйте за тематичните опции, например, всички любими серии Hello Kitty.

Завеси за спалнята на момчето

В този случай трябва да се съсредоточите върху цветове като: синьо, светло зелено, тюркоазено. Стаята на момчето трябва да бъде задържана, кратка и проста, така че да можете да избирате и монохромни завеси с малко рисунка. Но не забравяйте какво избирате за детето, така че картината трябва да е такава, че да угоди на детето. Супер герой, топки, автомобили - всичко това ще бъде оценено от децата. За момчетата е модерно да избирате пердета с геометричен образец.

Проектиране на завеса и избор на плат, текстура

Платът за завеси трябва да е гъст, но не прекалявайте, защото плътните завеси в детската стая ще изглеждат тежки, плюс много прах се утаява върху гъста тъкан. Изберете здраво памучно или бельо. Тези тъкани са естествени, не се намокрят при измиване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преградни стени в детската стаяПреградни стени в детската стая
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Избор на врати за детската стаяИзбор на врати за детската стая
Осветление в детската стаяОсветление в детската стая
Завеси в детските градини фото идеи за избор в детската градинаЗавеси в детските градини фото идеи за избор в детската градина
8 Идеи за таванно проектиране в детската стая8 Идеи за таванно проектиране в детската стая
Плочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеиПлочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеи
Римски завеси на балкона, римски завеси в детската стаяРимски завеси на балкона, римски завеси в детската стая
» » Завеси в детската стая Идеи с снимка