Завеси в детската стая за момчето Снимка

Завеси в детската стая за момчето: Снимка

Дизайнерите препоръчват да се променя ситуацията в детската стая най-малко на всеки три години, а психолозите се застъпват за още по-чести актуализации в интериора. Децата растат бързо, мебели "расте" зад тях, зонирането на помещенията се променя, появяват се нови декоративни и образователни елементи на ситуацията: първо мобилни телефони и килими, а след това спортен кът и място за учене.

Опции за дизайн на бебето

Няма съществени различия в дизайна на помещенията за момчета и момичета под три години, но с увеличаването на възрастта на децата техните предпочитания и интереси стават по-изразени.

Без значение колко родителите искат да избягват стереотипите при декорирането на децата, подсъзнанието обикновено идва с обичайните възможности: за момче в сини тонове, за момиче - всички нюанси на розово.

Всъщност, защо не? Основното е, че цветът на стените, завесите, мебелите влияе благоприятно на емоционалното състояние на новороденото и бебето. Ето защо, за завеси в помещение за новородено, е по-добре да не се използват тъкани от крещящи цветове или с малък, оцветен шарки, за предпочитане пастелни цветове.

Нека днешния снимка колекция от завеси в детската стая за момче: понякога една добре украсен прозорец веднага става ясно, че тук живее бъдещия мъжки, космически изследователи, безстрашен състезател, неуморен пътешественик, спортист. Една от най-популярните теми за интериора на стаята е момче-море. И как да го развиват, това е дизайнерът на фантазия: да носят завесите на взривените вятър платната, изберете плат с кораби или симулиране на рибарска мрежа.Друг непобедим вариант не е да педалите морската тема, да използвате освежаваща комбинация от син и бял цвят. Оранжеви завеси и прозрачни оргазми, редуващи се тюркоазени и бели ивици, класически "клетъчен" аквамарин, завеси от индиго цвят в комбинация с бели кирки. Стилни опции нямат номер. В детската стая не трябва да се занимавате с тежки завеси с дебели завеси или ламбрекени. Практични и удобни ще бъдат къси завеси, ролетни щори, бордюри, щори.Добър избор за стаята на момчето са римските завеси: без извивки, плетене, лъкове, строго, кратко и функционално, освен това можете да регулирате височината на покачването им. Особено изразителни пердета, изработени от плат с шарка: карирани, райета, с голям украшение. Те създават в интериора семантично място, ефекта от картината. От монофонична тъкан е възможно да се шият къдрави завеси, с гердани, четки. И можете да настроите осветлението на стаята с римска завеса, а за декорация добавете светлинни завеси.

Дизайн за тийнейджъри

Специална площ в къщата е стая на тийнейджър. За да може един тийнейджър да се чувства комфортно в него, човек трябва да вземе под внимание своето мнение, когато декорира интериор, дори ако възгледите на родителите и сина за уюта се окажат диаметрално противоположни.

Всъщност неудовлетвореността и антагонизма на юношите често са преувеличени и наличието на интернет им помага да формират свои собствени стилови предпочитания и улеснява избора на модела на завесата. Перфорирани ролетни щори, портрети с емотикони - много модерен и оптимистичен дизайн!

Ако искате да украсите прозореца с наистина изключителни завеси, можете да се опитате да овладеете техниката на боядисване върху плата, за да привлечете вниманието към тази очарователна и творческа заетост на собственика на стаята.

самостоятелната регистрация

Завесите, боядисани със собствени ръце, със сигурност ще станат най-обичаните и вероятно ще събудят в детето истински талант на дизайнера. Във всеки случай си струва да опитате.

В края на краищата, това ще се нуждае само от евтини платове и маркери или акрилни цветове за тъканта. И колко удоволствие млад художник ще получи в процеса на създаване на авторски завеси!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайн на интериора на детската стаяДизайн на интериора на детската стая
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Двуетажни легла с диван в детската стаяДвуетажни легла с диван в детската стая
Характеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартаментХарактеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартамент
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Красиви стаи за подрастващи момичетаКрасиви стаи за подрастващи момичета
Стенопис в детската стая за момчетоСтенопис в детската стая за момчето
Завеси в детската стая Идеи с снимкаЗавеси в детската стая Идеи с снимка
Интериор на разсадникИнтериор на разсадник
» » Завеси в детската стая за момчето Снимка