Стенопис в детската стая за момчето

Стенопис в детската стая за момчето

Бяхме поканени на тази работа от един много добър приятел - дизайнер на Марина от Бюрото за архитектурно проектиране Виктория Кручинина. Поръчайте за една женена двойка в Москва за дизайна на стая за момче. и напредвайки, ще кажа, че това е може би едно от най-добрите ни творби.

Необходими за изпълнение на художествено боядисване на стените в стаята на момчето, и сюжета на снимката трябва да бъде едновременно дете и в същото време на живота, настоящето, а не само една приказка.

Тези, които имат син мечтае да стане, когато порасне, достоен наследник на семейството, един истински мъж да се гордеем. Но хората не стават в мига на окото, човек трябва да бъде възпитан в човешкия дух. За него, дори в много малка възраст, човек трябва да чете приказки, чиито герои се държат благородно, честно и достойно. От съществено значение е и как украсени бебе стая, която в мебели й, играчки ... Това се превръща в пъстър свят на детето, ако има една картина на стената в детската стая, която се превръща в обикновена стая един необикновен свят.

Времето за поръчка е 3 дни.Скици за тази работа са били направени индивидуално и ръчно. Преминахме през много опции, докато не влезе в него.

Фоново изображение повтаряне тапети модел на съседни стени и това създава илюзията, че хартията се разкъсва, а очите мистериозния свят на повикване в приключението, просто трябва да имат време да скочи в самолета. Единственото жалко е, че снимката не е в състояние да пренесе цялото настроение на този парцел.Някои неща за детето трудно могат да разберат, но красотата на света - например, боядисване на стени в детска градина - човек, който разбира от първите дни от живота си - на подсъзнателно ниво. Ние сме професионални художници на Art-Plane студио, ние имаме различни техники на стенописи и ние обичаме нашата работа много. Познавайки от опита, който родителите се опитват да осигурят най-добрите условия за бебето да расте здраво и щастливо, ние превръщаме стаята на бебето в специален свят, в който живеят великолепни и красиви герои.

Бебето не забравяйте, тези герои, боядисване на стените в детската стая за момче ще искате материализиране на сън, припомнят смели и красиви дела, че тези герои правят.

Докато детето е на три или четири години, картината може да стане разбираема за него - радостна, красива, поддържаща добър тон за бебето. Тъй като момчето расте, списъкът трябва да се променя на всеки няколко години в съответствие с разширения хоризонт. Детето много харесва картината, изобразяваща любимите герои от книги, анимационни филми и филми, любими писатели или ярки личности.

Момчетата много приличат на образа по стените на небето, самолети, ракети, пилоти - всичко, което е свързано с една от най-романтичните мъжки професии.

Ако детето обича животните, можете да изготвите руска тройка, или самият той на кон, други животни. Любител на моторни превозни средства може да бъде изобразен като най-любимия модел на предпочитаната марка на автомобила ...

Момчетата мечтаят за пътуване и тези мечти могат да бъдат реализирани под формата на една древна карта на света с глобус и плавателен съд ... Усвояването дълбок смисъл, съдържаща се в тези критични спътници изследователи, момче може да нарасне до превърне в морски капитан, известен геолог, етнолог и да прославят името си ,

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Стенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимкиСтенопис в идеите за детските стаи и интериора за снимки
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Простри таван в детската стаяПростри таван в детската стая
Завеси в детската стая Идеи с снимкаЗавеси в детската стая Идеи с снимка
Детски стаи за момчета - ръководство за дизайн и декорацияДетски стаи за момчета - ръководство за дизайн и декорация
Таван в детската стаяТаван в детската стая
Завеси в детската стая за момчето СнимкаЗавеси в детската стая за момчето Снимка
Как да изберем таван за детска стаяКак да изберем таван за детска стая
» » Стенопис в детската стая за момчето