Модулни мебели за детска стая

Модулни мебели за детска стая

Модулните мебели, като феномен в дизайна на интериора, се превърнаха в незаменим помощник в подредбата на жилищните помещения. Детски модулни мебели е набор от компоненти: шкафове, скринове, маси - които могат да бъдат пренаредени от смяна, като все повече и повече варианти на единична стая. Такива мебели позволяват свободно пространство, което е невъзможно във времето на съществуването на класически "стени" и отделни бюра. С него няма да се наложи да издържите излишно килерче в детската стая, само защото комплектът от мебели е оборудван с такава система.

Предимства на модулни мебели за детска стая

Комплект детски мебели ви позволява да създавате в детската стая само тези области, които са необходими тук и сега, разнообразието от модели и компоненти не задължава да купувате мебели "за растеж" (което често не се харесва на децата). Позволете на вашето бебе мебелите, които отговарят на неговата възраст.

Безспорните предимства на тези мебели, или по-скоро, задава, е липсата на твърдо свързване между тях. Така че, всеки ден, когато вие или вашето дете ще се уморите от съществуващата детска стая, то може да бъде променено буквално в рамките на един час. В този случай манипулацията не изисква допълнителни материални инвестиции.

Няма да има проблеми, ако синът или дъщеря се нуждае от допълнителен шкаф или маса. Производството на комплекти детски модулни мебели в класически цветове ви позволява да закупите отделен елемент по всяко време, което ще задоволи нуждите и ще се вмести напълно в цялостния стил.

Детски модулни мебели в стаята на дъщеря, сина или две деца

За момичета

Ако сте изправени пред задачата да създадете интериор на детска стая за момиче. тогава въвеждането на системи ви позволява да не ограничавате въображението си. Ярките, елегантни фасади на такива системи непременно ще влязат във вкуса на малка принцеса. Разнообразието от елементи ще създаде ъгъл на детството в отделна стая, е необходимо само да се постави малко въображение.Несъмнено дъщерята ще оцени разнообразието от детски мебели за момичето и възможността да намери уютно място за всеки от нещата си. В този случай ще получите помощ от различни отворени шкафове, скринове и нощни шкафчета. Чрез комбинирането им, получавате красива и функционална, и най-важното, индивидуална детска градина. Възможност за избор на легло с табла, повтаряйки цвят или дизайна на шкафа, ще създаде малък ъгъл на фея, която ще бъде място за тоалетка с огледало и ъглови етажерки, които са толкова любители на момичетата предпазни меки играчки.

За едно момче

Не е тайна, че момчето стая и момичето трябва да бъде коренно различна, защото момичетата са по-склонни да поръчате и тихи игри. Детските модулни мебели ще създадат уникален дизайн на детската стая за момчето. И най-важното е, че ще бъде възможно най-безопасно, защото момчетата обичат всичко, което е недостъпно.

За намирането на момчето ще бъде една система, състояща се от затворен шкаф и интересни елемента: надстройка, кнехтове или дълбоки чекмеджета за играчки и легла, криещи се в килер ниша. Тези приеми на детските мебели за момчето винаги ще позволят да поддържат стаята в ред.Широката селекция от цветове, в които могат да се направят фасадите на такова обзавеждане, ще ви позволи да стилизирате стаята под любимата си анимация или любопитство с вашето бебе. Черно-белите модулни системи могат да допълнят стоманена футболна стая и червени стилизирани анимационни филми "Автомобили".

За две деца от различен пол

Това е незаменима модулна мебел в дизайна на детска стая за две деца. Изборът на цветово изпълнение на мебели ви позволява да изберете комплекти, които ще задоволят различни деца, меки нюанси на розово и синьо ще се съчетаят перфектно в една стая и един стил. Този трик няма да позволи на едно от децата да се чувства задържано при избора на интериора.

Безспорното предимство на модулните системи е безусловната съвместимост на елементите им помежду си, което ви позволява да разделите помещението на две или повече условни зони, всяка от които ще принадлежи на едно дете. За да освободите допълнително място в стаята за две деца, ще позволите двуетажни легла, които също са част от модулната система.

Ярките пиедестали за малки предмети могат да бъдат едновременно безопасни и стабилни стъпки към горните етажи. В нишата под долната част на леглото можете да уредите чекмедже за играчки, тогава кукли и дизайнери ще бъдат в перфектен ред.

________________________________________________________

Детската модулна мебел ще бъде божествена в подреждането както на голямо, така и на малка детска стая. Неговата мобилност ви позволява да я пренаредите, докато не откриете идеална позиция.

Регулирайте пропорциите, като използвате:

  • високи и тесни кабинети, наречени моливи;
  • броят на етажите на мебелите, когато например шкафът е поставен над леглото;
  • плитки ниши, разположени по протежение на стените.

Тези открития ще направят всяка стая идеална. Предимства на модулни мебели за детската стая, ще ви помогнат да се реализира всички идеи, а вие може да даде стаята на вашето дете, което той би могъл само да мечтаят.

Поръчайте си набор от модулни мебели за деца или изберете отделни модули можете да в най-голямата онлайн търговски център Vikimart (снимки в статията са взети от сайта на търговски център).

Джулия Айдембекова за сайта Активна майка

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Обновете сами мебелитеОбновете сами мебелите
Декор за детска стаяДекор за детска стая
Как да украсите интериора на детска стая за момичеКак да украсите интериора на детска стая за момиче
Декор на стари мебелиДекор на стари мебели
Декупаж на мебелиДекупаж на мебели
Мебели от естествен дървен материал в стил ПровансМебели от естествен дървен материал в стил Прованс
Двуетажни легла с диван в детската стаяДвуетажни легла с диван в детската стая
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Проектиране на стая за момичеПроектиране на стая за момиче
» » Модулни мебели за детска стая