Луксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стая

Какво е елитно детско обзавеждане?

Мебелите за детската стая трябва да бъдат удобни и безопасни, да издържат на "атаката" на детски игри и шеги, да се приспособят към нуждите на детето. И също така, разбира се, като бебето.

материали

Frame. Елитните детски мебели са направени само от естествени, екологични материали за здравето на децата. Най-често това е естествена бреза или букова дървесина, която не съдържа формалдехид, което може да предизвика алергия към детето. Имате право да поискате от продавачите да показват сертификати, потвърждаващи безвредността на лаковете и боите, използвани при производството на скъпи детски мебели.

Рамките от елитни детски мебели са изработени от масивна дървесина.Матрак. Днес все повече се предпочитат ортопедичните модели. Най-често срещаните пружинни матраци, има и комбиниран тип - пружинен матрак с пълнители. Колкото повече извори, толкова по-скъп е матракът. В ексклузивните модели всяка пружина може да бъде ръчно пришита в отделна торбичка.

Опаковката на матрака може да бъде хомогенна или да прилича на пластове с различен пълнеж. Желателно е в "пълненето" да се използват само екологосъобразни материали. Маркировката "био" или "еко" на етикета на продукта обикновено посочва не само своята безопасност за околната среда, но и за здравето на детето. Най-добрите видове пълнене за матраци са кокосови талаш, латекс и водорасли.Модерните детски матраци осигуряват правилната подкрепа на тялото на бебето и са пълнени с екологични материали, например латекс.

украса

Методите за проектиране на елитни детски мебели могат да бъдат различни. Най-често срещаното е ръчно рисуване. Тя може да бъде ходене войници, приказни герои или цветни орнаменти. И можете да изберете картина от каталога или да предоставите своя собствена скица. Всички модели ще бъдат боядисани и покрити със специално съединение, което предпазва мебелите от драскотини и повреди. И това ще бъде наистина изключителен мебели - в едно копие, само за вашето дете.

Скъпите детски мебели обикновено се правят в един стил. И ако в интериора има някакъв приказен мотив, тя ще се реализира не само в цифри, но и в украсата на отделните парчета от мебели. Например, в специалните тъкани столове технология "Lloyd-loum."

Най-добрите детски мебели се правят, като се вземе предвид влиянието на цвета върху психиката на детето. Експерти смятат, че е по-добре да се използват мебели пастелни цветове: бежово, кремаво, светло зелено, синьо. Тези цветове не само имат благотворен ефект върху психиката, но и правят стаята по-лека. И това е много важно за видението на детето.

Елитните детски мебели се рисуват ръчно - от каталога или от предоставената скица. Интериорът се поддържа в същия стил и в пастелни цветове, които имат благотворен ефект върху психиката и визията на детето.

идея

Всичко най-хубаво за децата! Изключителните мебели се правят ръчно и са украсени от професионални дизайнери. При проектирането на такива мебели се вземат под внимание възрастта на детето и начинът му на живот. Дизайнерите са привлечени за развитието на нови модели на психолози и дори децата, да ги проверка относно адекватността на техните идеи. В резултат на това не се появяват обикновени мебели на светлината, а цели игрални комплекси с много забавни устройства. Например, комплект мебели за детска стая, където леглото прилича на двуетажен апартамент. На втория етаж - леглото, затворен палатка, за спускане, има две възможности - по стълба или пързалка, на приземния етаж - на игралното поле покрито със завеса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интересни занаяти за деца Детски детски стаиИнтересни занаяти за деца Детски детски стаи
Декор за детска стаяДекор за детска стая
Двуетажни легла с диван в детската стаяДвуетажни легла с диван в детската стая
Детска стая за момичетаДетска стая за момичета
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Подови легла за децаПодови легла за деца
Характеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартаментХарактеристики на създаване на интериорен дизайн за деца за двама в апартамент
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
Красиви стаи за подрастващи момичетаКрасиви стаи за подрастващи момичета
Плочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеиПлочка за детска баня Препоръки за избор на плочки и преглед на дизайнерски идеи
» » Луксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стая