Отглеждането на мебели отговаря на всички въпроси, свързани с грижите за родителите

Отглеждане на мебели: отговори на всички въпроси на грижите родители (VIDEO)

Времето работи много бързо, нямате време да погледнете назад, а бебето вече е нараснало. И в този момент идва разбирането, че е необходимо да се актуализира не само детският гардероб, но и мебелите в стаята на бебето. В края на краищата, петите вече висят от леглото! И столът е твърде малък ... За да спаси семейния бюджет и да се грижи за нервите на родителите, нарастващата мебел е измислена!

Нарастващата мебел е мебелите, които растат заедно с детето ви. Леглото става по-възрастен и става по-дълго. Столът и масата са по-високи, килерът е по-просторен. Благодарение на такива трикове разходите стават минимални, които не могат да се радват.

Детски трансформатор

Първата мебел в живота на всяко бебе е, разбира се, креватна ограда около периметъра с чести прегради. Разделянето е принудена мярка, която гарантира правилната сигурност. Но бебето расте и необходимостта от преграда изчезва само по себе си и краката вече лежат на ръбовете. Какво трябва да направя? Да си купя ново легло? Не е необходимо, ако сте се погрижили предварително, че първото обзавеждане на бебето расте. Погледнете снимката по-долу, производителите на детски мебели са се погрижили за всичко предварително. Просто трябва да направите избор.

В крайна сметка, след като сте показали фантазия, можете да получите напълно неочакван резултат, превръщайки детско креватче в мебел с различна цел, като детска маса. Разбира се, в този случай трябва да купите ново легло, но необходимостта от закупуване на маса ще изчезне.

Ако купувате трансформатор с кошница с чекмеджета, обърнете внимание на размера му. Обикновено производителите, за да спестят място, го правят малък. Помислете предварително дали всички необходими неща за бебето ще се поберат там. Ако не, потърсете други опции. Може би шкафовете ще трябва да бъдат закупени отделно.

Ако раклата е прикрепен директно към самото легло, по-късно родителите ще трябва да се уверите, че не е имало нищо, което представлява опасност за живота и здравето на детето, тъй като, като се научите да се изправи на крака, че е лесно да стигнат до всички интереса на своите поданици.Поради сложния дизайн на такива мебели, може да имате затруднения в процеса на самосъединяване. В този случай е по-добре да поръчате монтажа от продавача на мебели или неговия производител.

Отглеждане на бебешко легло

След легло, въпросът е за закупуване на повече мебели за възрастни за сън. Ако, разбира се, бебешкото легло не принадлежи към категорията на трансформаторите. За да купите незабавно голямо легло, да растат, не съветва психолози. Детското креватче трябва да бъде за растеж, уютно. Такова, че тригодишното дете се чувстваше в себе си в безопасност, защитено. За да се предотврати появата на кошмари.

Какво трябва да направя? Да се ​​купи всяка година на леглото е абсолютно не печеливш. Има само един изход - да си купя едно легло, което се разминава по дължина, което съответства на растежа на детето. В максимално разширено състояние възрастен може лесно да се побере на такова легло. Така че може да е достатъчно за юношеството.

Обърнете внимание на ширината на леглото, тя трябва да бъде достатъчна, за да направи детето удобно да спи. Да, а майка ми понякога трябва да легне до, например, по време на бебешко заболяване.

Маса и стол, растящи с дететоПри закупуване на маса и стол за дете трябва да се следва следната схема.

Това е тревога, преди всичко за здравето на бебето, за неговата поза. Но детето расте, и на всеки няколко години, за да смените мебелите, е нерентабилно. Мебелите, регулируеми на височина, са достоен изход. В същото време в никакъв случай не трябва да забравяме ортопедичните характеристики на бюрото и стола.

Отглеждане на мебели за съхраняване на неща и играчки

Детето расте и в същото време броят на съкровищата му се увеличава. Следователно е необходимо да се увеличи съхраняването на книгите. играчки. дрехи. Тук можете също да изградите растеж. Детето е малко - и секциите завършват на нивото на изтеглената му ръка. Раста - в същото време броят на "етажите" в багажника се увеличава. Просто не забравяйте да защитите цялата конструкция здраво на стената.

Ако е необходимо, разделът може да бъде закупен, багажникът ви може да расте както по дължина, така и по височина.

Отглеждане на мебели: Правила за подбор

Не смазвайте. Изберете подходящото обзавеждане. изработени от висококачествена ПДЧ и надеждни компоненти на европейските производители. В края на краищата, спирайки своя избор при отглеждането на мебели, планирате да го използвате най-малко пет или шест години. Така че, през цялото това време тя трябва да е от полза. След като сте закупили евтин вариант, най-вероятно в една година в него ще бъдете разочаровани.

Опитайте се да купите мебели от екологични материали. Грижата за здравето на детето е един от най-важните аспекти.

В магазина управлявайте обзавеждането в пълен размер. Поставете я, я сгънете, дайте й всички възможни позиции. Трябва да почувствате колко удобно е да се оформят и да се сгъват. За да разберете, дали този процес е ясен за вас. На всички въпроси трябва да се отговори от продавача-консултант. И, разбира се, не забравяйте да попитате за неговата гаранция.

Избягвайте тематични мебели с принцеси, кораби, пирати, феи и др. Придържайте се към неутрални решения. Интересите на детето се променят много бързо, няколко пъти в годината. Възрастното момиче може да откаже да спи в легло за принцеса, просто защото вече не отговаря на интересите си.

Негативната страна на купуването на растящи мебели или муха в мехлема в мехлема.

Вкусовете на човека се променят с течение на времето. Дори възрастните искат да актуализират интериора веднъж на всеки пет години: изхвърлете нещо, купувайте нов, пребоядисвайте го, повторно го поставете. Детето не е изключение. Това, което му приляга на тригодишна възраст, може да запълни силен ръст на осемгодишна възраст. Не се изненадвайте, но много скучно бюро, боядисано, на някои места бити, изцапано с пластилин, дори може да повлияе на училищните постижения.

Често децата не само се разрастват. Не е чудно, че матраците за тийнейджъри са направени с ширина 80 мм. Растежното легло осигурява ширина на матрак от 60 мм, ориентирана повече към дете до 8 години. Тъй като детето расте, бюрото трябва да стане не само по-високо, но и по-дълго, защото "люлка" на лакътя също се променя, книги и други малки неща, които трябва да бъдат поставени върху масата, също стават по-големи.

Ако свържете въображението, нарастващата мебелите може да се сравни с "расте" мотора, който е купил на бебето за петгодишен рожден ден с очакването, че той ще се справи с него, преди петнадесет години. Представете си, чувствата на тийнейджър карането на колело, в което седалката и волана са разположени най-много, но се разраства крака през цялото време изплъзва на педала, и свещеникът с облегалката на седалката, е трудно. Най-вероятно той много скоро ще се откаже от този вид отдих. Но представете си блестящото му щастие, ако му дадете нов велосипед ...

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на детска стая за тийнейджъркаИнтериорен дизайн на детска стая за тийнейджърка
Декупаж на мебелиДекупаж на мебели
Покривало с работно мястоПокривало с работно място
Дизайн с романтична дизайнерска спалняДизайн с романтична дизайнерска спалня
Избираме модулни мебели за детска стаяИзбираме модулни мебели за детска стая
Подови легла за децаПодови легла за деца
Преобразуване на бебешки леглаПреобразуване на бебешки легла
Стената за детската стая е един от най-удобните видове мебелиСтената за детската стая е един от най-удобните видове мебели
Луксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стаяЛуксозни детски мебели скъпи и изключителни мебели за детска стая
Специални гнезда с детска защитаСпециални гнезда с детска защита
» » Отглеждането на мебели отговаря на всички въпроси, свързани с грижите за родителите