Интериор на стая за тийнейджър

Стаята на тийнейджърка изобщо не е като детска градина, която родителите са проектирали внимателно за своя син или дъщеря. Искам родителите или не, но тази стая вече ще бъде украсена не на вкуса на родителите, но в зависимост от предпочитанията и природата на детето, неговите хобита.

Цветовата схема на интериора на помещението за тийнейджър.

Обхватът на цветовите решения за създаване на детска стая за тийнейджър се увеличава значително. Ако една стая за новородено се препоръчва да бъде украсена в тихи пастелни цветове, а в предучилищната стая се приемат само ярки включвания, тогава за тийнейджър няма такива ограничения. Единственото нещо, което трябва да се направи, е да се вземе предвид оптималната комбинация от цветове в интериора, за да се избегне негативното влияние на цвета на стените върху психиката на детето. Подгответе се за факта, че възрастните ви ученици искат да имат светла стая с цветове, които не допринасят за почивка и обучение.

В този случай е необходимо да се търси компромис. Може би това решение ще бъде зониране пространство, ако помещението е достатъчно просторен. Ако има липса на пространство, изходът от ситуацията ще бъде да се организира светъл и уютен ъгъл извън стаята на детето, където той почива и върши домашна работа.

Осигуряване на място за тийнейджър.Любимите, както и преди, са естествени довършителни материали. Въпреки това, висококачествените синтетични материали, които не могат да навредят, често се използват за украса на тийнейджърските стаи. Когато купувате, попитайте за хигиенни сертификати, помислете колко лесно е избран материал да се почиства и овлажнява.

Стил на тийнейджърска стая

Интериорът на стаята за тийнейджър няма нищо общо с въздушните ключалки и приказките, тази стая вече е като стая за възрастен. Изберете стила на стаята в зависимост от хобита на вашия тийнейджър. Ако синът се интересува от баскетбол или състезания, тогава създайте интериор в подходящ стил. Ако дъщеря се занимава с художествено училище или обича да танцува, тогава направете няколко акцента върху нейната страст. Но трябва да се отбележи, че подобна украса в стаята на тийнейджърите е приветствана, ако тези класове станаха избор на детето, а не са наложени от волята на родителите, които искат да израснат всестранно развит потомък.райониране 

Съвременната стая за тийнейджър, като правило, е разделена на зони за сън, почивка и заетост. Учебният район трябва да има удобно работно място с рафтове и чекмеджета за съхранение на аксесоарите на учениците. Тази зона трябва да бъде разположена близо до прозореца, тъй като работното място трябва да има добро осветление, включително естествено. Спалното помещение може да бъде отделено от отделение от работната площ. Ако тийнейджърската стая има малка площ, тогава спалното помещение може да се намира над работника - на пазара съществуват много видове мебелни модули за такава организация на пространството. Това са легла, където работното място е разположено надолу.

Зоната за отдих трябва да бъде подредена така, че детето да може да прочете книга или любимо списание и да посети гостите си, за да посети приятелите си. Поставете малък телевизор в него, поставете оборудването, за да слушате музика. Модерните тийнейджъри могат да организират зона за отдих на подиума, където вместо диван и фотьойли се използват много меки възглавници и дефлектори, а за нивото на подиума може да се използва ниша на подиума.

Мебели за стая на тийнейджър.

Мебелите за Вашето възрастни деца избират в зависимост от навиците и пола си. За момчето е по-подходящо обзавеждане, защото момичетата избират мебели с течащи линии. Цветът на мебелите традиционно зависи от цялостния интериор на стаята. При избора на работния плот предпочитайте модел, който има достатъчно кутии и рафтове и възможността да инсталирате компютър. В стаята на тийнейджър е необходим скрин, за да се съхранява пералня и просторен гардероб за дрехи.

Как да украсим стая за тийнейджър. Избираме аксесоари и декор.

Какви ще бъдат завесите в стаята на тийнейджърите, дали има килим на пода, дали ще има полилей или няколко лампи в него - зависи от индивидуалните нужди на детето. Ако обича да лежи с книга на пода, може би ще бъде щастлив с уютен килим. Момчетата предпочитат лаконични завеси, които лесно се отварят, момичетата могат да избират завеси с много оръжия. От подрастващите зависи и наличието на стайни растения и декорации на рафтове и рафтове. Не налагайте вашето мнение на детето.

Важно е да се организира интериора на стаята му по такъв начин, че да се чувства удобно на неговата територия. Спорните въпроси ще трябва да бъдат решени чрез мирни преговори и търсене на компромис - това ще покаже на родителите тяхното уважение към нарастващата личност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Интериорен дизайн на детска стая за тийнейджъркаИнтериорен дизайн на детска стая за тийнейджърка
25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!25 Решава колко необичайно може да бъде таванът в детската стая!
Декор на детската стаяДекор на детската стая
Детска стая с двуетажно леглоДетска стая с двуетажно легло
Изберете таван за идеи за снимки на стая за тийнейджъриИзберете таван за идеи за снимки на стая за тийнейджъри
Варианти на тавана в детската стая за момчетоВарианти на тавана в детската стая за момчето
Интериорен дизайн на стая за възрастниИнтериорен дизайн на стая за възрастни
Кафяв таван в интериораКафяв таван в интериора
Завеси в детската стая Идеи с снимкаЗавеси в детската стая Идеи с снимка
Стая за тийнейджърко момиче - снимки и съвети за стаи за интериорен дизайн за тийнейджъркиСтая за тийнейджърко момиче - снимки и съвети за стаи за интериорен дизайн за тийнейджърки
» » Интериор на стая за тийнейджър